10 stvari, ki jih verjetno zamenjate za pravo ljubezen | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 stvari, ki jih verjetno zamenjate za pravo ljubezen

10 stvari, ki jih verjetno zamenjate za pravo ljubezen

Prava ljubezen je zelo težka stvar razložiti, in nekateri ljudje bi razpravljali, da ne sploh ne obstaja. Večina od nas, čeprav bi se strinjala, da ljubezen ne obstaja in da lahko obstaja v različnih oblikah, vendar lahko včasih zamenjali druga čustva, za ljubezen. Če niste prepričani, ali je tisto, kar se počutite res prava ljubezen, ali kaj drugega, potem berite teh deset stvari, ki jih lahko zamenjali za ljubezen:

1. Bližina prek skupnih izkušenj

Ko ljudje delijo različne vesele ali travmatične izkušnje skupaj, lahko tvori močno vez, ki je lahko zamenjali za ljubezen. To lahko privede do "smo bili s tako veliko skupaj, zato za bivanje skupaj, če ne boste resnično ljubezen med seboj.

2. Srečanje z ex po dolgem času

Po dolgem času ločitve, je razlog, zakaj si razdeli zbledi v spominu, ampak dobri časi ostanejo sveže v tvoji glavi. Če to osebo ponovno srečala, nepričakovano, se lahko zdi, da je usoda te potegnil nazaj skupaj, in se lahko počutijo, kot da so takoj v ljubezni znova. Bodite previdni, čeprav, to je verjetno samo še, da bo kratkotrajna občutek.

load...

3. Je velik poljublja 

Zabava v spalnici, je ena stvar, in ljubezen je še, da ne more zamenjati dva. Ne glede na to, kako fantastično ali um piha časa v spalnici, to ne pomeni, da se ljubite osebo in, vseeno, samo spalnica nikoli ne bo dovolj.

4. Počitniška romanca

Ko srečaš nekoga na počitnicah, se lahko zdi, da je "oh, tako popolna". Sonce, morje in smeh, kaj je lahko bolj romantično! Problem je, da ko prideš nazaj v resničnem življenju, lahko, da je oseba, ki je zelo drugačna oseba res.

5. Iskanje skala v nevihti

Ko gredo skozi težke čase in nekdo pride v vašem življenju, ki je stabilen, zanesljiv in zaupanja vreden, lahko pusto na njih in jih prav lahko pripomoglo k vam, v tem času. Vaša hvaležnost pri iskanju "rešitelja" mogoče enostavno zamenjati za pravo ljubezen, se zaveda.

load...

6. Dating za udobje

On je varno, da je vreden zaupanja, da je zanesljiv in, še pomembneje, da je tam. Če ste preživeli dovolj časa z osebo, lahko postane tako udobno, da je bivanje pri njih se zdi kot najlažji in najpreprostejši možnost. To ni ljubezen, čeprav; to je samo ob Najenostavneje.

7. Sprejemanje pozornosti od gospoda Odlično

Ko začnete, da bi dobili pozornost od človeka, ki se zdi, da imajo vse, potem je enostavno priti zanič v razmerju z njim, tudi če ne boste res ljubiš. Saj veš, tip: lep, pameten, velikodušno, uspešno, očarljiv in prefinjen, vendar je res za vas? Ali pa je samo zaljubljenost?

8. Idolization

Tole je bolj za najstnike, od mame, vendar ne vedno! Morda si mislite, da ste v ljubezni z enim članom smer, ali če ste malo starejši, George Clooney, ampak nisi. Tudi če je vaš idol sprehod skozi vrata in zamahom noge, bi kaj kmalu ugotovili, da je zlomi veter in ima slabe dni, tako kot vsi ostali.

9. Razmerje med vrtiljaku

Nekateri ljudje so super je, da bi se počutite slabo o sebi, nato pa nenadoma vrtenjem mize in je najbolj čudovito človeško bitje na planetu. Ko so stvari super s to vrsto osebe, mislite, da jih imate radi. Tako zelo, da ste pozabili, da je ista oseba, ki so se počutite tako slabo na prvem mestu.

10. Prepovedano ljubezen

Prepovedana ljubezen, kot afero s poročenim moškim, se lahko zdi tako razburljivo in nevarno, da boste postali preobremenjeni z njim. Ampak, to je lahko nevarnost in skrivnost, da ste zaljubljeni, ne človek. In ali res želite preživeti preostanek svojega življenja z osebo, ki je sposobna izdati nekoga drugega?

Katere druge stvari, ki jih verjetno lahko zamenjuje za pravo ljubezen?

load...