10 stvari moderne ženske pogrešajo o starinskem daru | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 stvari moderne ženske pogrešajo o starinskem daru

10 stvari moderne ženske pogrešajo o starinskem daru

V preteklih letih se je dating postala nekako hladneje afero, kot je nekoč bil. Nihče ne želi, da se vrnete na chaperones, stroga pravila za zmenke in bonton minulih dni, vendar smo predaleč drug način ni več in so postali igranje take priložnostne stvar, ki je izgubila nekaj posebnih romantičnih lastnosti, ki gredo na zmenek uporabljajo, da imajo. Tukaj je deset stvari o starinski zmenkov, ki bi lahko pomenile, da so sodobna dekleta manjka:

1. Biti pobrali iz vrat za zmenek

Stara šola gospod bi vedno iti za dekle vratih, da jo bo na dan. To je bilo veliko bolj romantično, kot sprejemanje besedila pregovor, "Jaz sem tukaj," iz dneva sedel udobno v svojem avtu, ali obupno poskuša najti drug drugega na prometni lokaciji, kjer ste razporejeni izpolniti.

2. Predložitev cvetje na dan

Druga tradicija, da smo izgubili, predvsem na prvem zmenku, je vložitev cvetja in drugih daril, ki jih je fanta za svojega dneva. To ne bi sum; to je samo sladko tako reči hvala za prihod z njim na zmenek.

load...

3. Talking, iz oči v oči

Ne, ne moreš zares spoznati nekoga na spletu ali prek sporočil SMS, vendar je to zdaj moderno enako zastarelo Dvorjenje. Imaš kaj za povedati? Potem pojdi in si oglejte osebo! Besedilo z smeška ali Facebook sporočila se komaj lahko imenujemo romantično, le srečanja na kavo in klepet bi bilo veliko lepše.

4. Klicanje datum datum

Še en sodoben razvoj je, da se zdi, da ljudje čutijo potrebo, da bi se izognili kliče datum datum. To je druženje, srečanja gor ali pa samo govoriti. Zakaj ne bi stvari jasnejše in, če je datum, nato pa ga imenujemo datum in da bo nekaj posebnega, tako kot je bilo nekoč?

5. Da trud z videzom

Jutranje za datum, ki se uporablja, da je del celotne izkušnje. Ona bi dal na svoj najboljši Bluza stranke in on bi nositi svojo najpametnejši obleko in glavnik svoje lase. Morda nam ni treba iti tako daleč v teh dneh, vendar je malo več truda, kot le kavbojke in T-shirt ste bili nosil ves dan, ne bi bilo odveč.

load...

6. Izklop elektronskih naprav

Ni res velik problem v starih časih, ampak če bi imeli mobilnih telefonov, bi so jih izključen! Starinski dating je vse o porabi nekaj časa z datumom in preprečevanje motenj, tako da se lahko osredotočite na drug drugega.

7. Nežno imajo med seboj in ziblje z romantično glasbo skupaj

Greš na ples je bila priložnost, da se približate svojemu danes ne stati pet metrov narazen kroži manično do ušes pokanja mega-decibel glasbe! Bilo je veliko bolj romantično nežno držite seboj in plešejo na glasbo skupaj.

8. Uživanje preproste užitke

To bi bilo dolgočasno, če ne bi imeli vse fantastično in vznemirljive možnosti zabave, ki jih imamo sedaj, vendar je bilo nekaj res romantično o enostavnosti datum okolici preteklosti, kot gredo na sprehod, roller-drsanje ali ulov pogon -v-film.

9. Kaj več kot lice poljub ni bil niti pričakovati

Takrat, kaj več kot lice poljub sploh ni bila na dnevnem redu, ali vsaj, da ni priznal, da je. Ljudje so imeli čas, da se med seboj spoznajo in bolje povezati na več ravneh; To je odnos veliko bolj čista in lepa, in temelj in prijateljstvo v razmerju bilo veliko močnejši kot fizično.

10. Da je jasno, ko se bo stalno

Namesto nerodno, premagal okoli bush pogovorov o tem, kje je razmerje se dogaja, je imel zastarelo dating njene dokončne stopnje in meje. Niso bojijo zavezanost takrat in, če se jim je zdelo, da je prav, potem pa tako rekel, in se grejo stabilno. Vsaj vsi vedeli, kje so bili na in ni bilo nobenih nesporazumov.

Katere druge stvari, na vašem mnenju sodobne ženske izpustili okoli zastarelo dating?

Vas prosimo, da delite svoje misli in dating modrost v komentar oddelku spodaj.

load...