10 super nasveti o tem, kako preživeti razpad | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 super nasveti o tem, kako preživeti razpad

10 super nasveti o tem, kako preživeti razpad

Na žalost, breakups so precej del življenja, kot so prehranjevanje in pitje, in vsi smo šli skozi nekaj v našem času. To je slaba tolažba, čeprav, ko ste pravkar udaril z novico, da njegove konec. Kaj res potrebujemo, je nekaj praktičnih nasvetov o tem, kako priti skozi to. Prva stvar, ki jo je treba razumeti, da so čustva, ki ga občutek popolnoma naravno. To je pravzaprav zelo podobna odtegnitvenih simptomov, ki jih dobite, ko ste prenehati s kajenjem. Si ga bo pogrešal, se boste počutili izgubljeno brez njega in, ja, boste še ga hrepenijo. Ampak, tako kot kadilec nehati kaditi, boste sčasoma naučiti živeti brez njega. Tukaj je deset zelo koristne, in zelo praktične, nasvetov o tem, kako preživeti razpad.

1. Ne storiti ničesar preveč drastično, še

Vi ste v čustveni pretresi takoj po razpadu, tako da zdaj ni čas, da bi vse glavne odločitve. Seveda, lahko počutite kot opustili svoje delo, prodaja svoj dom, in se gibljejo na oddaljenem otoku, da živijo sami, ampak da ne bi bila verjetno najboljša odločitev, ki jih doslej v svojem življenju! Naj se stvari umirijo in da si čas, da se pozdravi, preden vam bo vsak poskus odločanju, kaj je pričakovati zanj v vas.

2. Ne vse steklenico gor

Ne bodi eden tistih ljudi, ki se borijo naprej skozi, se pretvarja, ni nič zgodilo. To se ne bi pogumen, da se imenuje zanikanje. Boste morali, da si dovolite, da žalujejo za nekaj časa, tako da je vse pustil ven, in ne bojte se, da imajo dober krik.

load...

3. Naj bo čisto odmor

Če je konec, potem je konec, tako, un-prijatelj mu, un-slediti mu, in se izognili dogaja na mestih, ki jih poznate bode. Moraš začeti pridobivanje na s preostanek svojega življenja zdaj. Ga zalezuje bodo le dobili na poti gibljejo naprej. Morda misliš, da si ne želite, da to počnem sedaj, in da bo težko, vendar se distancira od njega in da bo lažje, da se nad njim.

4. Preurejanje ali Redekorirati vaš dom

Drug način, da se počutim kot nov začetek je, da preurediti vse pohištvo v vašem domu, ali pa celo Redekorirati celoti. Več si lahko storiti, da bi se izognili spomine, lažje bo za spopadanje z razpada. Ko ste končali svojo okrasitev, povabi nekaj prijateljev okoli "hiša segrevanja" stranko in praznovali začetek vašega novega življenja.

5. Ne pozabite, da imate samo priti skozi en dan naenkrat

Ne začeli razmišljati o tem, kako boste dobili skozi naslednje leto, ali celo naslednji teden, samo pomislite pridobivanje skozi naslednji dan. To je vse, kar morate storiti, da bi en dan v času, in preden se zaveš, bo teden dni je minilo, ki jih veliko lažje, kot ste mislili, da bo.

load...

6. Pogovor o tem

Govorimo o tem, je dobra terapija za različne vrste čustvene krize, tako da zaupam v bližnjega prijatelja ali družinskega člana. Saj ni treba, da se vse soočajo na svoje in ga ne bi bilo nerodno priznati, da nekdo, ki ste vznemirjeni. To je zelo verjetno, da so doživeli breakups sami, tako da bodo razumeli in bodo lahko, da vam z nekaj čustveno podporo in praktične nasvete. Če nič drugega, bodo vam rami jokati naprej, in vsi moramo, da je v teh časih.

7. Ne poskušajte zagnati, preden lahko hodi

Za večino ljudi, skakanje naravnost nazaj v dating sceni ni najboljša poteza takoj po razpadu. Dating nekdo, ko ste na preobratu ni pošteno, da oseba, ki jo datum, ker si ne bo več tvoj bivši še. Prav tako verjetno ne bo ti naredil veliko dobrega, saj vam bodo primerjav ves čas. Bolje je, da jo pustite nekaj časa, dokler ste res pripravljeni za drugo zvezo.

8. Ne pogledati v preteklost skozi rožnate očala

To je povsem naravno, da se takoj po razpadu, se spominja o vseh dobrih časih, ki ste jih imeli s svojo ex, ampak če sem iskren; ni bilo vse idealno, je bilo to? Bilanca ven reminiscing s preverjanjem resničnosti in ne pozabite na bori in slabe navade je imel preveč.

9. Učite se iz izkušenj

Lahko pa tudi razpad v pozitivno izkušnjo, ki ga je videti, kaj se lahko naučite od njega. Morda bi si obnašali drugače, ali pa bi si izbrali bolj pametno na prvem mestu. Učimo se nekaj novega z vsako novo osebo srečamo, zato si vzemite to kot priložnost za izboljšanje vaše razumevanje drugih ljudi in sebe.

10. Vzemite si čas

To pa traja nekaj časa, da bi dobili več kot v razpadu, zato jih ne hitite. Če potrebujete nekaj mesecev, da sami priti nazaj skupaj, vzeti, ker samo ti veš točno, kako se počutiš. Upamo, da bo teh deset korakov pomaga začeti naslednje poglavje v svojem življenju, vendar le vi lahko odločite, kdaj bo začel.

load...