10 super uporabnih prvih nasvetov o datumih za dekleta | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 super uporabnih prvih nasvetov o datumih za dekleta

10 super uporabnih prvih nasvetov o datumih za dekleta

Prvi dan je res razburljivo, vendar je tudi res živčno-wracking. Želite, da bi naredil vtis na fanta, in si zagotovo ne želite, da se osramotiti.

Stvar s prvim dnem je, da samo res dobil eno priložnost, da ga očarati. Če ste nered stvari na prvem zmenku, so običajno ni druge možnosti.

Ne bom lagal - sem bil na številnih prvih datumov v preteklosti. Čeprav so nekateri zapustili me občutek s praznimi pnevmatikami, ker o tem, kako slabo smo bili, drugi so bili res čudovite izkušnje. In to je moje prepričanje, da vam ne bo asa na prvi zmenek, ne da bi nekaj nasvetov iz stare glave, ki je bil tam že večkrat. Torej bi ti pomagal, pa si oglejte na 10 zelo uporabnih prvem zmenku nasvetov za dekleta.

load...

Bodi pozitiven!

Predstavljajte si že super navdušena za prvi dan, le da je vaš duh ubil, ker je druga oseba, ki je zelo negativno? To ni kul. Če želite ta datum, da gredo dobro, kar potrebujete, da bi vaš pozitivno osebnost in nasmeh z vami.

Izogibajte se negativnih resne teme. Naj bo vaš Zmenkar svetlobo in duhovit. Ponudba optimističen pogled na življenje in pokazati, da ste zelo zabavno, da se okoli.

Spregovori!

Fantje ne marajo, da danes pushovers. Želijo si, da govorijo svoj um in jim povedal, ko se ne strinjajo o nečem. In ko gre za razpravo o čemer je prvi dan potekala, je zelo pomembno, da imaš svoje mnenje. V nasprotnem primeru, bi lahko z lahkoto končajo nekje, da se počutite neprijetno, zato vas udarci iz svojega koraka.

load...

Če je bil načrtovan večer na Steakhouse ampak nisi preveč radi mesa, poskrbite, da mu povem. Prav tako, če se predlaga, bari in morda klub, ampak bi raje, da se stvari nizko-ključ s kavo, je pomembno, da imaš svoje mnenje.

Priznajte, ko vaš Brain vam ne uspe

To je vedno nerodno, ko smo rekli, kaj na prvem zmenku, da smo takoj žal. Vendar smo še huje, ko se bomo vrnili domov brez ukvarjanja z napako. Ko je doma, vse, kar lahko naredimo je, žal, kar smo rekli.

"Zakaj sem to rekel? On ne boš me pokliči nazaj, zdaj! "

Namesto da se vračajo domov z veliko negotovosti, zatiranje vprašanje v kali takoj in priznali, da vas vaši možgani ni trenutek in ga vzeli nazaj. On bo spoštoval svojo poštenost in ponižnost.

Nosite nekaj Udobno

To je še ena od dobrih prvih nasvetov datum. Uživaš in zelo uspešne na prvem zmenku je vedno lažje, če se počutite udobno. Kakor tudi izbiro nevtralno nastavitev, ki se lahko sprostite v, je prav tako pomembno, da nosijo nekaj, kar se počutite udobno v.

Kot je skušnjava, kot bi bilo nositi tesno obleko s petami, če obleka ne boste počutili sproščeno, bi se datum lahko na koncu pa katastrofa.

Prvi datumi so pogosto posejana v strahu. Ne bi zadeve še slabše, tako da izberete napačno obleko.

Ali kaj želite storiti

Če želite končati zmenek z objem, morate iti za njim. Kaj je slabše, da se lahko zgodi? Če se ustavim - ali rekel - nekaj, kar si resnično želite storiti ali reči, boš samo žal kasneje (no pun namenjen!).

Ne greš domov, kaj če je - to, kar želite storiti in videti, kaj se dogaja. To je razburljivo, in je lahko razlika med dobili drugi datum ali ne.

Bodi prisoten

To je eden od najpomembnejših prvih nasvetov datum. On ne želi storiti vse govoril, ko pa ne, hoče vedeti, da ste kar mu vašo pozornost in poslušanje z njim. Če se zdi, da je vaš um tava, da se dogaja, da blažijo svoje duhove.

Na svoj prvi dan, je pomembno, da ste vedno v sedanjem trenutku. Prisluhnite mu in se odzove z vprašanji. Ne dovolite, da vaš um Tumarat na kateri koli točki, ker bo on opazil - in da ga bo razorožiti.

Bodi točen

Se spomniš, ko si naletel iz postelje pozno za delo? Vse je šlo narobe, da je jutro. Zamazan Ti si ličila, zažgejo jezik na kavo in zgrešil svoj avtobus. Prišli ste v službi slabe volje in ni bil sam.

Predstavljajte si, kaj bi prepozno, da prvi dan lahko storimo za vas? To bom živcev desetkrat slabše. Poleg tega, boste prispeli Usplahiren in poudaril. Ni dober začetek.

To je dobra ideja, da vedno načrtovati pravilno pred odhodom. Poskrbite, da boste vedeli, kdaj so avtobusi ali vlaki, ali kaj prometa je všeč. Pobota zgodaj, da bi se izognili katastrofi.

Ne pijte preveč

Če vidva ne končajo gredo v bar, je zelo pomembno, da ne pijejo preveč. Ne da bi želela, da zveni kot Sklon držanju staršev, ne morem dovolj poudariti, kako enostavno je priti preveč pijan na prvem zmenku - in kako katastrofalno je to.

Ko ste v baru, je tako vabljivo piti koktajl po koktajl, običajno ustaviti živcev. Toda preden se zaveš, si preveč imeli. Vadite pozornost, tako da ne pijete preveč, in nadomestnih alkoholne pijače z kozarcev vode. Če je vaš dan vpraša, samo povem, da imaš delo jutri.

Postavite vprašanja

Odgovornost voditi pogovor na prvem zmenku vedno pade na človeka. Toda kljub temu mu prevzela vodilno vlogo, je pomembno, da postavljajo vprašanja preveč.

Obstaja samo toliko vprašanj, da vas lahko zastavite brez občutka odveč in preveč zame. Da bi mu počutijo bolj na enostavnost in da ste dejansko zanima v njem, nekaj vprašanj.

Če želite, da vam ne zatakne za vprašanja, pripraviti nekaj doma pred naslovom.

Odložite telefon

Še koristnih nasvetov prvi datum je, da pour telefon proč. Dobesedno, nič ne uniči izkušnjo tip je čisto toliko kot dekle, ki obsesivno preverja svoj telefon in se sproži izklop besedilno vsakih deset minut. To je nesramen in pošilja slab vtis, ki si ne kopanje to. Še huje, bi bilo videti, kot da ste texting en fant ste dobili poravnan.

Vem, da je preverjanje naše telefone navada, in mnogi od nas sploh ne zavedaš, da smo to počeli. Če to zveni, kot si ti, to je dobra ideja, da vaš telefon v torbi v trenutku, ko izpolnjuje svoje datum - in ga pusti tam.

Kateri so vaši najboljši prvi datum nasveti?

load...