10 tipov božičnih fotografij, ki jih lahko vzamete s svojim fantom v tej praznični sezoni | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 tipov božičnih fotografij, ki jih lahko vzamete s svojim fantom v tej praznični sezoni

10 tipov božičnih fotografij, ki jih lahko vzamete s svojim fantom v tej praznični sezoni

Prazniki Božič je poseben čas v letu, in tisti, ki lahko ustvarijo nekaj zelo posebne spomine cenijo. To je tudi sezona, ki ima številne neverjetne možnosti za fotografijo, če boste našli čas, da zgrabite svojo kamero. Izkoristite božičnih praznovanj, če pa traja nekaj časa, da lahko zajame nekatere od teh posebnih trenutkov s svojim fantom, da se ozremo na njih v prihodnjih letih. Tukaj so deset najboljših božič foto priložnosti, ki jih lahko sprejme s svojim fantom ta praznični sezoni.

1. Pred buči ogenj 

To je popoln božični večer predstavljajo. Vse je tiho, otroci po vsem svetu se pretvarja, da spi, vendar poslušanje za sani zvonovi v snegu, in odrasli dobijo malo miru pred Zločin božični dan. Zgrabi svoje mesto pred ognjem, s kozarcem sherry ali kuhano vino, in ima nekdo fotografirajte si toast božič. Če ste ujeti prav, boste dobili sijaj od požara ples v očal in to bo čudovito in romantičnih božičnih fotografij.

2. Poljubljanje pod omelo

Moraš dobiti eno fotografijo vas in vašega fanta poljubljanje pod šopek omele. Stara tradicija starost sega v antične grške legende in to je zdaj postalo podjetje del sodobnega božično tradicijo. Prav tako omogoča popolno srečno počitniški sezoni fotografijo s svojim fantom preveč.

load...

3. Igranje na snegu

Ta bo odvisna od tega, kje živiš in kaj se bo vreme podobno, vendar, če ste dovolj srečni, da imajo bel božič letos, ne bi šli gor na vseh čudovitih fotografskih priložnosti, da se sneg prinaša. Lahko imaš plaz bori, da snežne angele, gradijo snežaka, ali pa sankanje po hribu navzdol skupaj. Samo ven v sneg, zabavo, in odrežite s fotoaparatom za nekaj čudovitih božičnih spominov. Ti spontani in vesele božične fotografije bodo dobili nasmejan vsakič, ko pogled na njih.

4. Pred največje božično drevo lahko najdete

Nadenite si klobuke, plašče in volnata rute, in pojdi in najti največjo božično drevo lahko najdete. Večina velikih mest in mesta imajo ogromno božično drevo, ki je videti zares spektakularen, ko so sveti ponoči in se da veliko ozadje za nepozabno božično fotografijo.

5. Drsanje

Medtem ko so zunaj iščejo veliko božično drevo, zgrabi nekaj časa na ledu preveč. Lokalni občinski zunanje drsališče bo dal več priložnosti za nekaj čudovitih fotografij s svojim fantom, še posebej, če eden od vaju ne more skate!

load...

6. Odpiranje darila

Poskusite ujeti nekaj teh trenutkih, ko ti in tvoj fant odpreti božična darila preveč. Tam je malo otroka v vseh nas za božič in ni več tako, kot smo izvedeli, kaj naše presenečenje so darila.

7. Sprehod po parku

Zrak je običajno čiste in jasne v tem času leta, tako da lahko dobite nekaj čudovito romantičnih fotografij ti in tvoj fant hojo v parku. Vstati zgodaj zjutraj in se sprehodite. Tudi, če ni snega, lahko pride do zmrzali, tako da boste dobili učinek svetlikanje zvezda na zmrzal na drevesih in na terenu v ozadju vaših božičnih fotografij.

8. Igranje z otroci

Če pa se bodo otroci po tem božič, bodisi sami ali nekdo drug, ne zamudite priložnosti, da se na tla in jim pomaga igrati z novimi igračami. Razburjenje, da otroci dobijo več kot Božič je zelo nalezljiva in, če je mogoče posneti nekaj, da je na fotografiji vas in vašega fanta, boste ujeli, kaj božič je vse okoli.

9. Pozdravni v novem letu

Dobili nekoga, da bo sliko vašega novoletni poljub. Slika za vas in vašega fanta, obkrožen z veselimi nasmejanih obrazov vaših prijateljev, bo popoln spomin, kako se je začelo še eno leto skupaj.

10. Ne pozabite, da zajame iskren trenutke preveč

Nekatere izmed najboljših slik, ki jih boste dobili preko prazniki so tisti, ki niso zastavljena niti pomislil. Ti in tvoj fant zaspal na kavču po božično kosilo ali zahrbten poljub jo zgrabil, ko ste mislili, da nihče ni iskal. Te vrste trenutkov vam foto album božično boste cenijo večno.

Katere so vaše najljubše ideje božičnih fotografij?

load...