10 ustvarjalnih idej za hladne vremenske datume | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 ustvarjalnih idej za hladne vremenske datume

10 ustvarjalnih idej za hladne vremenske datume

Stvar zimskem času je, da lahko dobijo tako mrzlo, da ne želimo, da zapusti hišo, če ne bomo nujno morali. Bomo pustite, da gredo na delo, mi pa bom pustil, da bi šel v mesto z dekleti, oblečen Brez zadnjega dela obleke, ker koga briga, kako hladno je, da bomo zabavali!

Bomo celo menijo naslovom ven za hladno vreme datumov, če je fant, kot so, zelo vroče. Če on očara nas s svojo duhovitostjo, inteligenco in krepak dobro izgleda, lahko zagotovo coaxed iz naše odejo. Veš, samo za njega. V nasprotnem primeru je lahko počaka do pomladi, pravih deklet?

Ampak potem pride vprašanje: Kaj še storiti na hladno weasther dan? Ne moreš iti na plažo ali piknika v parku? Torej, kaj lahko storite zdaj, da se mu je uspelo prepričati, da zapusti toplino vašega doma?

load...

Oglejmo si na 10 kreativnih idej za hladno vreme termin.

Pretvarjaj se, da si snežilo V

Tam je klasična epizoda The Simpsons, kjer so Homer in njegov šef gospod Burns snežilo v skupaj. Prav tako sovražijo med seboj, in so na koncu poskušali ubiti drug drugega.

Toda, ko vi in ​​vaš datum se pretvarjati, da si snežilo v skupaj, bodo stvari veliko bolj zabavno, smo obljubo! Lahko bi se zgodbe o tem, kako bi se vi tukaj ujet za dolgo časa, in vam daje velik izgovor, da se obrne navzgor ogenj, zvije in uživajo svoj čas skupaj. Igrajo nekaj iger, gledanje nekaj filmov in res spoznajo med seboj.

load...

Bodite kuhanje razred

Ob razred kuhanje skupaj, je odličen način, da preživijo dan v vsakem letnem času, vendar je še posebej velika v zimskem času, saj boste dobili, da se naučijo, kako narediti nekaj pravih zimskih grelniki, kot so juhe in enolončnice.

Lahko samo narediti enkratno razred je, ali si lahko rezervirate za vrsto razredov. To je vse odvisno od tega, kako dobro ste predvideli datum dogaja! Lahko izveste, kako narediti suši, testenine - kaj ti je všeč!

Samo poskrbite, da ne boste dobili jajce na njegovem povsem novo srajco.

Board Game Night

To je ledenomrzel zunaj, tako da je samo ena stvar: Ostanite z nekaj pijače in igrajo nekaj asa družabne igre!

Obstaja veliko družabne igre lahko igrate skupaj dva. Lahko bi prah dol stare priljubljene, kot so Monopoly in Scrabble, ali pa bi kupil povsem novega in tako se učijo skupaj, ko gredo skupaj.

Moraš ustvariti odrekanja, seveda. Kdor izgubi je, da bi se zaseže.

Verjetno je najbolje, da ne zahtevajo izgubi element oblačila vsakič, ko ga je premagal. Vi ne želite, da slabo fant, da zamrzne.

Poslušajte Records

Mogoče ti sploh ne želijo zapustiti svojo jamo, ker je samo tako prekleto mrzlo zunaj. Torej, zakaj ga ne povabi krog, da poslušate glasbo?

To zveni kot datum za najstnike, vendar to ni pomembno; noč za enostavno poslušanje, ki jih ognjišču pa snežinke nežno pade z neba zunaj nikoli ne postara. Pick prave evidence in ste morda noč svojega življenja tukaj.

Pojdi Drsanje

Dekleta verjetno radi drsanje več kot fantje, vendar smo precej prepričan, da bo pripravljen za prikazovanje, kako pogumen je na ledu v zimskem času.

Drsanje je res romantično sezonsko datum, da jih vse vrh. Lahko zgrabi kavo in drsati po svojem ledeno drsališče, in če se izkaže, da boš vzeti sušilnega, bo pogumno korak in si rešil pred padcem.

Lahko bi ga celo upajo, da vrti okoli na glavi. Če se trudi narediti vtis, morda je samo gre za to.

Kamere in reševalno vozilo za hitro klicanje na pripravljen.

So snežne kepe boj

Obstaja velika scena v Bull Murray Day Groundhog kjer Bill in Andie McDowell precej zaljubita v času nočno snežne kepe boj.

In, hej, to bi vam lahko, preveč! Če se zgodi, da bo snežilo, ko se odpravite na prostem za vaš dan, zato ga ne napeljejo igriv snežene kepe boj? tako boste imeli žogo v času! Razumeš?

Žal mi je. Krivi zimo, da naredi vse grozljive besedne igre je prišel ven.

Notranja Ski-ing

Zagotavljanje najdete precej lokalno notranji-smučarski ing center, bi to lahko izkaže, da je datum vseh datumov. Ski-ing je vsekakor zelo zimskih, in to je tudi zelo zabavno.

Tudi če ste nikoli ni bilo pred-ing smuči, lahko še vedno veliko časa. Inštruktorji vam bo pokazal, kako narediti vse osnove v samo nekaj minutah, in preden se zaveš, da boste tako bo letelo po pobočjih, vleče off vse vrste preobratov, obrača in nori kaskade.

Ne pozabite na Samoportreti pred uživajo toplo kavo kasneje.

Kdo je rekel, pozimi ne more biti zabavno ?!

Pojdi ven na večerjo

To je preveč mrzlo, da storiti ničesar drugega, na prostem, tako da, ko boste hodili po mestu za nekaj, zakaj sami ne privoščite večerjo v Posh restavraciji? Lahko jesti najtoplejše juho ki so jih dobili pri ogrevanju svoj želodec z nekaj tip top vina. Lovely.

Samo poiskati Beers

Pivo vrtovi so narejeni v poletnem času, vendar pa so nekatere gostilne, ki so najbolj uživali v zimskem času.

Veš vrste: prasketanje ognja, nekaj pravih ales, in vonj po zimskem juho wafting v iz kuhinje, medtem ko se sneg začne padati zunaj. To je tako romantično.

Pojdi Sankanje

V primeru, da se ne morejo dogovoriti o snežne kepe boj, drsanje ali smučanje, zakaj ne gredo namesto sankanje? Samo najti nekaj hribov v bližini, si sled krovu in izklop vama gre!

Lahko bi pokončal z izgradnjo snežaka skupaj (zelo romantična in gre za timsko delo, ki je vedno super za prvi dan), pred naslovom v mesto za nekaj dobro zasluženo vročo čokolado.

Katere so vaše najljubše hladno datum vreme ideje?

load...