10 ustvarjalnih in zabavnih idej za druge datume | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 ustvarjalnih in zabavnih idej za druge datume

10 ustvarjalnih in zabavnih idej za druge datume

Ne glede na to, ali ste fant ali dekle, dokazno breme na izbiro kam iti za drugi dan bo padla na vas na neki točki ali drugo.

Konec koncev, so izbrali prvi dan, tako da je edino pošteno, da se odločite za spremljanje, kajne?

Toda kaj storiti, ko je prvi dan je bil tako prekleto super in da ste živčni, da bo vaš drugi datum bledo v primerjavi, in da svoj dan samo bodo želeli teči domov ?!

load...

Lahko bi vprašal nekaj prijateljev za nasvet, in bi lahko samo držijo preizkušeni formuli greva ven na pijačo in klepet.

Ali! Lahko si oglejte našo top 10 ustvarjalnih in zabavnih drugi datum idej!

Zdaj, zakaj ne mislimo, da je prej ?!

1. Cook Večerja za dom

Ker je prvi dan je šel tako gladko, ste morda že šteje vabi svoj datum okoli vašega doma za naslednjo srečujejo s-up.

Toda namesto da držijo film o tem, kje se nihče ni dovoljeno govoriti ali dihati preveč glasno za naslednji 2 uri, zakaj ne kuhati večerjo?

Če sta oba dab roke v kuhinji, kuhanje je odličen način za spodbujanje pogovor in da pomaga olajšati koli drugi datum živce. Poleg tega, če kuhamo z vinom boste nagrajeni vsem.

load...

2. Hit Tema Park

Še eden od zabavnih drugi datum idej je udaril tematski park. Prvi dan je vedno približno poteka prvi test in kar dober vtis. Ti si tako vrečko živcev, in kot taka ni vedno enostavno, da se sprostite in pustite vaše lase.

Toda zdaj, ko je s poti, zakaj ne nekaj zabave drugič okoli v zabaviščnem parku? Hit odbijača avtomobilov in se boste smejali svoje glave v nobenem trenutku.

3. Obisk muzeju ali galeriji Skupaj

Naslednja eden od velikih drugi datum idej je, da obiščete galerijsko ali muzej skupaj. To je lahko še posebej velika, če sta obe navdušeni ljubitelji umetnosti. Obisk muzeja skupaj lahko pomaga tudi dobili pogovore in vam bo pomagal spoznali med seboj bolje.

4. Go Prostovoljstvo

Prostovoljstvo je res zabavno datum ideja, in nekateri ljudje celo prostovoljno skupaj na svojem prvem dnevu.

Toda prostovoljstvo je verjetno bolj primerna za drugi datum, saj daje par vas priložnost, da deluje vzporedno drug z drugim in klepet ves dan. Poleg tega se boste počutili pozitiven in vesel, vedoč, da ste pomagali iz skupnosti, ki bo pomagala, da se boste počutili bolj pozitivno, če je ta datum je tar.

5. Watch The Sun Rise Skupaj

Še eden izmed čudovitih drugi datum idej je gledati sonce vzšlo skupaj, in to je za romantike. Slika scene: ste že izbrali svoj datum up na 3am, in si pregnala v gore. Imaš vso opremo, vključno s hrano in vodo, in boste ostriž sami visoko nad tlemi, tako da si lahko ogledate sonce nežno oživijo zjutraj.

Videli boste nekaj neverjetno barve, tudi ne samo sonca počasi narašča žarkov, ampak tudi mesto luči, in boste počutili povezavo med seboj, kot tudi vesolje in vse njegovo neskončno slavo. Gledanje sonce vzšlo skupaj je odličen način, da vzpostavi intimnosti in ustvariti super spomine.

6. Uživajte glasbe Skupaj

Če ste tako velike ljubitelje žive glasbe, kaj boljši način, da preživijo drug datum, kot na koncert?

Lahko začnete dan jeste skupaj pred hitting bar za pijačo. Potem, lahko naredite svojo pot do koncertnega prizorišča.

Ne glede na to, kakšno glasbo ste v, pa naj gre za jazz, pop, soul, funk ali celo težka skala, ki uživajo glasbo, ki jo tako ljubezen ustvarja občutek povezanosti.

7. Pojdite na sprehod

Ta drugi datum ideja je res za tiste, ki so res super udobno okoli drug drugega, prvič okoli.

Sprehod v parku s kavo ne sliši veliko, vendar je, če si se počutil, da iskro na prvem zmenku. Morate izbrati nekje zanimiva, pa tudi nekje dovolj velika, da bi vam dovolj časa za pohajkovanje naokoli, in kdo ve? Če gre dovolj dobro, morda celo na koncu držala za roke.

8. Get Up On The Karaoke

Karaoke je še ena izmed zabavnih drugega datuma idej. Če ste tako samo radi pojejo in ne moti vstajanje pred občinstvom za pas si nekaj vaših najljubših melodij, ki ima žogo na karaokah lahko samo za vas.

Karaoke so lahko mega zabavo, in najboljša stvar je, da bi lahko tako vstati in pojejo romantično duet skupaj.

Samo poskrbite, da nisi off-ključu, sicer se lahko hitro ugasne vas! Prav tako, ne Tina Turner!

9. Piknik

Ta drugi datum Ideja je zelo preprosta, vendar je tudi domiselno ustvarjalni, saj lahko dobesedno ničesar, medtem ko imajo piknik.

Na primer, pa tudi prinaša hrano in pijačo skupaj, lahko bi tudi ob igri krovu. Ali pa, če si tako pripravljen za to, lahko igrate razkrivajo igro resnice or Dare.

Ob piknik vam lahko pomaga, da se sprostite med seboj, in to je odlična priložnost, da se spoznajo med seboj. Še več, lahko bi bilo zadnje, tako da boste dobili, da gledam sončni zahod skupaj.

In če dežuje, ali je še kaj bolj romantično kot hitela skriti pod drevesi? Mislimo, da ne!

10. Pojdite videti nekaj Komedija

Če ste tako radi smejali, lahko ujameš v živo komedija klub je drugi dan za vas.

Humor razbremeni pritisk na dan, in tudi vam daje vpogled v to, kako resen / položi nazaj / zabava res je vaš dan. Konec koncev, to je pomembno, da si tako delijo isto smisel za humor.

Če bi sedel tam s kislim obrazom, medtem ko skoraj zaduši s smehom, lahko hitro spoznali, da niso za vas! Če pa boste tako imeli žogo, bi to lahko bil začetek dolgega in plodnega odnosa.

Katere so vaše najljubše zabavne drugi datum ideje?

load...