10 vprašanj, da prosite svojega fanta, da se počuti bližje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 vprašanj, da prosite svojega fanta, da se počuti bližje

10 vprašanj, da prosite svojega fanta, da se počuti bližje

V tem svetu takojšnjo komunikacijo, mislimo, da smo bolj povezani, ker smo besedilo in dobili takojšen odgovor, bomo lahko objavili svoje občutke na Facebooku, in smo lahko Cvrkutati o tem, kako se počutimo, ampak, da bi globoko in smiselne povezave z vašo fant potrebujete veliko več kot 240 znakov! Najboljši način, da se počutijo v bližini nekoga je, da veš več o njih, in za to, boste morali vprašati nekaj sondiranje vprašanja. Če želite izvedeti več o tem, kaj naredi vaš fant klopa, poskusite ga prosi teh deset vprašanj, ki naj bi zagotovili nekaj zelo razkrivajo odgovore, ki vam bo prinesla bližje skupaj.

1. Ali obstaja kaj, kar ne bi mogel odpustiti?

Odgovor na to vprašanje bi vam vpogled v njegovi preteklosti, svojih prepričanj in vrednot, ki jih ima. Kaj mi zdi nesprejemljivo pogosto oblikujejo lastne življenjske izkušnje, tako da, če je on pravi, da nikoli ne bi odpustil vara, je zelo verjetno, da je bil prevaral prej. Če se odgovori na to vprašanje pošteno, boste našli veliko več o fantu ste s.

2. Kakšen bi bil vaš popoln dan všeč?

Ne pustite mu pobegniti z borzo odgovorom "na dan z vami" o tem vprašanju. Ga potisnite, da se malo bolj resno in boste izvedeli več o njem. Lahko bi ga prosil, da gredo skozi cel dan; od kdaj bo prišel gor, kaj bi storil, da izpolnite popoln dan. To vam bo pomagalo razumeti stvari, ki jih ljubi storiti in kaj bo on srečen.

load...

3. Če bi lahko obvestite svojega mlajšega samo nekaj, kaj bi to bilo?

To je še ena od velikih vprašanj, da se posvetujte s svojim fantom. To vprašanje bi se mu odprejo o svojem otroštvu in da bi vam veliko pove o njem. Razumevanje nekdo preteklost je pomemben del že blizu osebi. Odgovore mu daje lahko precej žalostno, vendar pa bo zagotovo vam pomaga razumeti, kako je postal oseba, ki je danes.

4. Kaj bi storili, če bi zadela na loteriji?

Eden izmed ustvarjalnih vprašanj vprašati tvoj fant bi ga vprašati o svojih sanjah in kaj on bi naredil, če bi imel pravico do ničesar. Poznavanje sanje in želje drug drugega vam bo prinesla veliko bližje skupaj, tudi če ni mogoče realno jih dosegli v bližnji prihodnosti. Če lahko s skupnimi močmi doseči te sanje, bo, da se bolj ekipe.

5. Kaj je ena stvar, ki jo nikoli ne bi želel iti še enkrat?

Kot je tudi povedal, več o dogodkih, ki so oblikovali človeka ste s to vam bo dal tudi vpogled v svojih strahov. Če je delnice svoje najbolj intimne skrivnosti, kot je ta, z vami bo okrepila vez, ki obstaja med vami. Ne pozabite, čeprav, boste morali biti prav tako iskrena z njim, ko vas vpraša isto vprašanje.

load...

6. Kaj bi ljudje iz zdravega odnosa?

To je še ena od dobrih vprašanj, da se posvetujte s svojim fantom. Večina ljudi, bodo rekli, da je najbolj pomembna stvar, ki jih imajo zdrav odnos je ljubiti in biti ljubljen v zameno, vendar ne vsi enako. Prav bi bilo, da se to vprašanje razkrije nekaj presenečenj za vas in nekatere stvari, ki jih lahko tako morali delati. V vsakem primeru bo ta dal dobro idejo o tem, kaj je on pričakuje od odnosa.

7. Kaj je ena stvar, ki nikoli ne lahko vaš um gor gre?

To je veliko vprašanje, če želite izvedeti, kako odločilno je, kako premišljeno je preveč. Če on pravi, da nikoli ne bo njegov um, ko je prišel na to, kar si želi za večerjo, potem imate Oklijevalo na vaših rokah. Če on pravi, da ne more odločati o tem, kaj je datoteka pomen je - imate misleca!

8. Kakšen je bil tvoj dan?

Povezovanje z nekom pomeni več izvedeti o preteklosti; razumevanje, kaj se dogaja v njihovem življenju danes, je prav tako pomembna. To je tako preprosto vprašanje vprašati, vendar vas bo blizu in vam omogočajo, da delež v drug drugega vsakdanjem življenju.

9. Kaj je vaša najljubša knjiga vseh časov?

To je še ena od čudovitih vprašanja, se posvetujte s svojim fantom. Vsakdo ima svoj najljubši knjigo, ki so jo prebrali več kot enkrat in vedo, kaj tvoj fant najljubša je vam bo dala vpogled v vrste stvari, ki resonirajo z njim. Morda boste ugotovili, da je romantičen po srcu, ali pa, da se nanaša na znake, ki so zmagali, čeprav je verjetnost da bi ležale pred njim. Bolj boste razumeli o osebi ste s, bližje boste mogli priti do njih.

10. Kakšen je bil najsrečnejši čas v vašem življenju?

To vprašanje bodo dobili tako delitev nekaj najsrečnejših spominov iz preteklosti, in kaj boljši način bi bilo treba, da bi vas bližje drug drugemu? Ko boste razumeli, kaj naredi vsak od vas v smeh, in kaj si ti jokal, potem veste, da imate prave povezave.

Ali imate druge ideje Vprašanja tvoj fant?

load...