10 vrst moških, ki jih je treba izogniti dating | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 vrst moških, ki jih je treba izogniti dating

10 vrst moških, ki jih je treba izogniti dating

Iščete novega moškega v svojem življenju? Če ste, bodite previdni, da ne sodijo za napačno enega. Nekateri fantje se zdi kot nalašč na začetku, potem pa, malo po malo, njihova resnična narava začne pojavljati, zato da bi se izognili bolečino in bolečino dobili preveč ukvarjajo z napačno vrsto človeka, tukaj je deset vrste mož, ki si je vsekakor treba izogniti dating.

1. Kamen zlomil fanta 

To pa še ni vse okoli denarja, ampak malo ne pomaga! Razen, če želite, da se plačuje za vse, ne človeka, ki vedno zdi, da so pozabili svojo kreditno kartico, če nič drugega, si zaslužiš človeka z malo več dostojanstva, kot je.

2. "Ves svet me sovraži" človek

To je človek, ki potrebuje za rast in rešiti sam ven. Če želite biti več, kot le rami jokati naprej, nato pa ostanejo daleč od človeka, ki misli, da je cel svet proti njemu.

load...

3. Guy je na preobratu

Fant, ki je še vedno na njegovi ex, je slaba novica. On bo bodisi strmel v vesolje, sanja svoje staro dekle ali, še huje, da je mogoče te izkorišča za maščevanje. Včasih moški, kot je to v redu, vendar pogosto konča v tuga, ker njegova čustva za vas ne velja.

4. Control freak

Ostanite daleč od tega. On je človek, ki želi vedeti, kje ste in kaj počnete, ves čas. Ne bo dolgo, preden je je povedal, kako se obleči in kaj naj rečem. Catch opozorilne znake nadzor čudak zgodaj, bi lahko bili znaki bolj nevarnih stvari, da pridejo.

5. Človek, ki gleda v ogledalo, ves dan

To je vaša pravica, da preživijo več časa v kopalnici kot njega, zato bodite pozorni na moškega, ki vam preprečuje, da te prerogative. Vsakdo ima rad, da vidim, človek skrbeti zase, vendar nihče ne želi človeka, ki je tako samo obsedeni, da ni prostora za ljubezen za kogar koli drugega.

load...

6. Fant MAMI je

Nekateri fantje nikoli ne pridejo izza svojih mater krila, tako da ne dobijo potegnil v razmerju z moškim, katerega mati je vedno zdi, da je na sceni. Ta tip človeka bo verjetno vedno dal svojo mamo prvič, tako da če se počutite pripravljeni živeti s svojo mamo, kot tudi, da ni prihodnosti s fantom, kot je ta.

7. Fant, ki goljufa, da se z vami

To ni samo, da varanje je narobe; to je tisto, kar piše o fantu, ki vas s čim dobro. To je čisto preprosta res; če je pripravljen goljufati, da se z vami, potem ne bo pripravila, da goljufija na tebe?

8. Prehitro te ljubim človeka

Bodimo iskreni; ljubezen na prvi pogled, je redek, razen v filmih. Če je fant prehitro reči "Ljubim te", potem obstaja velika verjetnost, da te besede ne pomenijo, da je veliko z njim, kot je morda delajo za vas. Bodite previdni z "prehitro te ljubim človeka," ali bi lahko znajdete s strtim srcem.

9. Peter Pan človek

Moški, ki je še vedno videti kot najstnik, in deluje kot fant, morda nikoli odrasti sploh. Kaj ta tip je res rekel, da ne želi odrasti in prevzeti odgovornosti, da ga pusti, kjer je najsrečnejši, v Neverland!

10. "Moja bivša je moj najboljši prijatelj" človek

Ko je konec, bi moralo biti več, zato bodite previdni, o človeku, ki pravi, da je še vedno prijatelja z njegovo bivšo. Moški pogosto še vedno tajno svečo za svoje dolžnosti in da ne bi potrebovali veliko, da ponovno vname stari plamen.

Ali imate druge nasvete in odnosov nasvete deliti?

load...