10 zabavnih idej za dvojni datum | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 zabavnih idej za dvojni datum

10 zabavnih idej za dvojni datum

Medtem ko dating je zabavno, dvojno dating ponudbe dvojno zabavo - vendar le, če veš, kaj delaš.

Če dobiš dvojno igranje narobe, bi se izkazalo, da je najbolj nerodno, klečeplastvo in naravnost neprijetno stvar, ki jo bom kdaj naredil. Namesto da vaju borijo misliti na kaj za povedati, bi lahko prišlo do štiri vas borijo skozi tišino.

In bi bilo tako grozno, da ne želite, da nikoli več videli drugi par.

Zato pa si oglejte, kako lahko poskrbite, da bo vaš naslednji dvojni datum zabavno, vznemirljivo in romantično z našimi top 10 zabavnih dvojnih datum idej.

Tag Team Na Game Night

Igra noč preprosto ni zabavno, če je le dva od vas, zato da naredi za odlično stvar za pare. Lahko dobesedno igrajo nobene igre vam je všeč, tudi družabne igre, igre s kartami ali ročno igre - kot charades.

load...

Eden od načinov, kako lahko resnično popestrite igra noč je, da bi zamenjali partnerje in pit se pred svojo ljubimec.

So degustacija Night

Če iščete dvojni zmenek na proračun, zakaj ne le dobili nekaj steklenic vina, in imajo mirno večerjo doma?

Ko gre za dvojne zmenke, piti, jesti okusno hrano in klepet zagotovo lahko izkaže, da je zabavno, zabavno in poceni. Split stroške, izbrati nekoga domov na obisk, in ste vse urejeno!

load...

Dokler nekdo dobi posnetke iz ob 2h zjutraj, seveda...

Head Out za vikend Getaway

Zakaj preživeti dvojni datum v udobju lastnega domačem kraju, če se lahko odpravite ven na avtocesti nekje novega?

Romantičen pobeg v dvoje je ena stvar, ampak romantični pobeg za štiri? Zdaj pa, da je samo naravnost super. Potujejo skupaj kot pari lahko zelo zabavno, še posebej, če se izgubijo. Nerodno molk so na premijo, in boste dobili za gradnjo spomine skupaj, da se ozremo na v naslednjih letih.

Prenočili A Haunted House

Ali ni zabavno gledal drugi ljudje dobijo strah? Ali pa je to samo nas?

Kakorkoli, preživela noč skupaj v hiši straši je odličen način za obveznice, in to je tudi odličen način, da se približajo svojim partnerjem, kot ste poskušali zaščititi seboj iz duhov in ghouls.

Razen, če si tisti, ki potrebuje zaščito!

Prenočitve v straši hiš so enostavno urediti, in kmalu boste ugotovili, da se prestrašila dejansko lahko zelo zabavno, ko so nekateri od vas. Do duh gre za vas, seveda!

Hit The Karaoke

Karaoke je zabavno, vendar to ni tako zabavno na svoje. Ko so vključeni štirje ljudje, čeprav, to je super.

Torej, zakaj ne pustite vaše lase, in imajo hihitanje kot vsi poskušali pogajati nekaj največje uspešnice? Lahko bi peli svoje najljubše pesmi vse sami, lahko pa se povežejo, da tvorijo duet.

Lahko bi celo tvori kvartet in se pretvarjati, da si ABBA za nekaj ur.

Imeti piknik

Če je vreme super in si ne morem privoščiti, da bi udaril na plažo ali letenje v drugo državo, kaj boljši način, da preživijo dan s svojo najljubšo nekaj pa jih ima zunanji piknik?

Lahko vsi klub skupaj na hrano in prigrizke, in bi lahko celo s seboj nekaj iger ali frizbi. Pikniki, ne gre samo za hrano; spodbujajo pogovor in zabavo, in bi lahko celo vzeti s seboj steklenico vina preveč. Samo za brcne. In ne pozabite na glasbo!

Pojdi in gledati svoje najljubše športne ekipe

Če se vse zgodi, da podpre isto športno ekipo, zakaj ne ekipa in iti na tekmo skupaj? Lahko bi to posebnost, ki bo gostujoča igre, in pred potovanjem gor dan. To pomeni, da lahko uživate pravilno izlet skupaj, vključno s hrano, pijačo in znamenitosti v mestu, pred sprejetjem v igri naslednji dan.

In če je tvoja ekipa zmaga, to je zmaga vse krog.

Če ste izgubili, no, tam je več do življenja kot šport, kajne?

Ok, narobe. Vem.

Go Kart Racing

Ne smemo se v bližini grmovja tukaj: go kart dirke je zabavno. In to je še bolj zabavno, ko je skupina od vas.

Prevzem del je tisto, kar šteje, in to je prevzemanje del, ki je res zabavno. Konec koncev, ni nič takega nekaj prijaznega konkurence, je tam? Nič ni narobe, vključevanje v svojega prijatelja na stran, kot ste jih prehiteti, ali smeh kot ste jih trebušni drugič.

Lahko bi celo cel dan za to in glavo ven na kosilo kasneje.

Pojdi na dolg sprehod pred hitting Pub

Gre za dolg sprehod lahko zelo zabavno, še posebej, če obstaja nekaj vas v vleko. Vsi ste dobili, da uživajo nekaj najbolj spektakularnih pogledov narave, in vam daje priložnost, da klepet in spoznavanje drug drugega.

Verjetno pa je najboljša stvar, o dolgem sprehodu se bo pub nato za zelo okusnega obroka hrane in lepo pijačo. To je nagrada, ki služi kot motivacijo, in vam pomaga vse, da se sprostite in počitek kasneje. Prav tako bo spodbujala pogovor, ko dobiš malo okajen.

Samo Hit The Pub

Če ne fancy gredo na sprehod, lahko namesto tega samo glavo na objave. Toda zakaj ne bi bilo malo poseben, da izberete zanimivo bar, da nihče od vas še poskusil? Morda bi se lahko tisti, ki ne strokovnih koktajle, ali pa lahko izberete pub z živo komedija noč.

Če je topel poletni dan, lahko poskusite svojo roko na vrtu, in če ste vse res občutek, lahko tudi glavo ven v klub potem in res pustite vaše lase. Štiri oseba conga na plesišču? Zakaj ne!

Katere so vaše najljubše zabavne dvojni datum ideje?

load...