10 značilnosti, ki jih potrebujete pri fantu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 značilnosti, ki jih potrebujete pri fantu

10 značilnosti, ki jih potrebujete pri fantu

Fantje pridejo in gredo, ampak dobrih visi približno za dolgo časa. Če ste bili popravljanje svojo pot skozi več fantov kot je verjetno družbeno sprejemljivo, boste morda tudi treba usposabljanje ljubosumen pazi na svoje prijatelje, ki so se nekako uspeli najti svoj "vratarja". In morda nekateri so celo poročeni do sedaj.

Torej, kaj delaš narobe?

No, za začetek mora imeti določene lastnosti, če je vaš odnos bo trajal dober fant. Deset lastnosti, v resnici. Zato pa si oglejte v teh desetih lastnosti dobrega fanta, da poskrbite, da vaš naslednji eden meri navzgor.

load...

On je Romantični

Če je vaš fant ideja romantike je, da vas povežejo z njim na svojem video igre, ko je treba "nazaj", vaš odnos verjetno ne bo trajala dlje v noč.

Še posebej, če si ga ustrelil po pomoti. Game over, romantičen večer uničil.

Namesto tega, kaj hočeš, je fant, ki ve, kaj je romantika v resnici je. To je delitev trenutke, ki so blizu, poljubljanje, objemanje, greva ven na obroke skupaj, in samo na splošno uživajo pa v drug drugega orožja. Aww.

load...

Je res je tvoj fant

Seveda, on je tvoj fant! Konec koncev, si tako rekel, in je tako rekel. Vi ste povedali svoje starše, svoje prijatelje, svoje mačke, svoje pse in celo tujec v parku, ki je pravkar želeli nekaj drobiža.

Hotel si povedati Facebook prijatelje preveč, ampak tvoj fant preprosto ni hotel da bi vas. Imel drugi misli o tem.

Ojoj. Alarmni zvonci treba verjetno zvoni prav glede zdaj. Če je vaš fant je okleval o kričanje iz svoje ljubezni iz spletnih strehe, to pove veliko o njegovem zaupanje v vaš odnos - ali pomanjkanje tega.

Poleg tega, pa kaže, da je dobil nekaj skriva.

Ima dobro delovno etiko

Seveda, bi mnogi od nas radi datum Justin Bieber, ampak je res vse to?

Konec koncev, Biebs in fantje kot je on, so žrtve upravičenosti past. Oni imajo model izgleda je izklesanih abs, slava, talent je sreča, da stilisti lase na zahtevo, lasje prsih... Skratka, oni 'got to vse in hočejo za nič.

Kaj si resnično želite, je scrapper, ki je v bistvu človek, ki se je moral boriti za vse, kar je dobil v življenju. Če je pripravljen boriti za pravico, da imajo streho nad glavo, bo zagotovo pripravljeni za boj za vas.

On bori čisto - Ni Dirty

Ok, smo dejansko ne govorimo o pest požarov tukaj. Fanta, ki trka sedem zvonov out drugih fantov v petek zvečer ni idealen fant.

Namesto tega, kar smo v resnici nanaša na je, kako tvoj fant obravnava svoje domače prepire.

Vsi pari imajo argumente, ampak to je, kako sta se ukvarjajo z njimi, da je ključnega pomena. Če ima vaš fant velik ego in mora boriti vsak argument, dokler se je izkazalo, da ima prav - se motiš! 'Hahaha v obraz ", potem on ni imetnik.

Kaj hočeš, je človek, ki je pripravljen za komunikacijo z vami, da bi našli rešitev ali kompromis, da razreši vse argumente.

On Pravzaprav posluša

Ena od pomembnih lastnosti dobrega fanta, je, da je dober poslušalec. Nič ni slabše, kot poskus, da je pogovor z moškim, ki je zavit v sebi.

Lahko bi lije svoje srce ven s fantom, medtem ko vse je on moti o ubija čim več zombijev v minuto, kot je mogoče na njegovi neumni video igre.

Medtem ko obžalujemo dejstvo, da ste pravkar odpuščen, se odzove z vrsto ječanja in "Imaš ya Dirty zombi !!" izogiba.

"Žal mi je. Kaj si rekel? "

Hmm, ne ohladi. Kaj hočeš, je človek, ki prikazuje resnično zanimanje za vas, in kdo je pripravljen ustaviti vse, kar počnete poslušati in kaj imate za povedati. Tvoje mnenje je pomembno, da bi našli človeka, ki se strinja s tem.

On ni Boring

Ok, tako da je dolgočasno, ni nujno resnično grozno lastnost, in pogosto človek ne more pomagati, da je dolgočasen.

Ampak daj no, koliko krat lahko on peljal v svojo "najljubšo" pub restavraciji v petek zvečer in jesti svojo "najljubšo" obrok, preden vas vožnjo domov zgodaj in pridobivanje pritegnjen v postelji z 10, ker je utrujen?

Za odnos trajal dlje kot teden dni, potrebujete nekoga, ki je pripravljen, da vas na prste. Morate človeka, ki vas preseneti, ima sapo in uživa avanture. V nasprotnem primeru boš šel ven iz svojega uma, ko je posnetke njegovi toe nohti in proučuje in jih analizira. V soboto zvečer.

On je Iskren

To je eden izmed najbolj pomembnih lastnosti dobrega fanta. Trdna, uspešen odnos temelji na zaupanju. Na temelju zaupanja, je poštenost. Če ne moreš zaupati svojega moškega, ne moremo zaupati vaš odnos. Zato je tvoj fant mora nujno biti tako pošten, kot so prišli.

Če je videti Izginila in boji za odgovore, ko ste ga vprašali, kje je bil, ko imaš težave. Prav tako, če se ne bo pustil odbirati skozi njegov telefon in se razjezi, kadar greš skozi žepih, alarmni zvonci treba zvonjenje.

On je Intelligent

Ne, ne bomo pravi, da bi morali dvigniti vrstico navzgor v stratosfero in poravnati za nič manj kot vnuk Einsteinove, ampak inteligenca je velik turn-on. Bolj inteligentni človek je, bo bolj zanimivo in napeto vaš odnos bo.

Poleg tega bo inteligenten človek modre odločitve. Namesto da računajo na svojem instinktu, ki mu pove, da imaš dovolj goriva, da vas vidim skozi polnoči vožnje skozi-kača napadli puščavi, morate biti sposobni, da računajo na njega, da bi pametne odločitve.

In ti zagotovo ne želite, da se igranje na dim-wit, ki te dobi v dolgovih, ker je napačno vejico ob podpisu ček.

Ima samokontrola

Ne odnos, ki vključuje izpod nadzora manijak trajala.

Ne, razen če si je izpod nadzora manijak preveč.

Out kontrolnega manijak je vrsta psiho, ki lovi avto več kilometrov, ker je voznik "izgnal pred mano." On je tip človeka, ki pretepa več ljudi v gostilni za videti v njem.

On je v bistvu neke vrste človek, ki oropa banko, ko pravite, da želite vzeti posojilo.

Zato je čas, da si za kul fant, ki lahko sam nadzor, ko se stvari segreje.

On je Vzburjenost

Kaj ne želite, je grunter, ki pravi, I Love You samo takrat, ko je imel nekaj pijače. To ni ravno prepričala, in to je znak, da se je v celoti ne zavzema za to razmerje.

Dober fant mora biti ljubeči. Ti morajo biti pripravljeni objeti, crklja, poboža in poljubiti - celo v javnosti. Ženske želijo te znake naklonjenosti od svojih moških, zato je pomembno, da je naša ljubimec to razume.

load...