10 znakov, da bi tvoja drobitev naredila velikega fanta | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 znakov, da bi tvoja drobitev naredila velikega fanta

10 znakov, da bi tvoja drobitev naredila velikega fanta

To je vprašanje, smo vsi na kvadrat do v preteklosti:

"Seveda, da je vroče in dobil veliko osebnost in OMG, da lasje, ki pa bi bil dejansko narediti velik fant?"

Obstaja seveda veliko moških, ki izgledajo super na papirju -, kot so Brad Pitt, George Clooney, Jake Gyllenhaal, Channing Tatum, in prav bom ustaviti (Johnny Depp) - vendar ne vedno meriti gor, ko jih začnemo hoditi.

load...

"Nisem vedel, da si prekajene, ustreljenega, je imel težave upravljanja jezo in še vedno obesil na tvoj bivši?" - prosimo, na žalost po prvem dnevu. "Mislil sem, da je bilo samo kajenje vroče in izšlo."

Dobra novica pa je, da vam ni treba iti skozi ves čas in napor za igranje svojo simpatijo znova in znova, da vidim, ali ne bi bil, da velik fant. Namesto, da se vsaj 10 znakov, ki vam lahko pomagajo, da vaš um. Oglejmo pogled na njih.

On je zavezana k izpolnjevanju Up

Surefire znak, da je vaš simpatij fant material, če bo šel iz svoje poti, da se sestanejo z vami. Še posebej na svoje trate.

load...

Vsi smo dne tisti fantje, ki so malce sramežljiva pa prihaja na naše obliž, in se nikoli ne zdi, prepričani o izpolnjevanju gor. Oni vedno dela kaj, vendar če je vaš simpatij pripravljen dati napor, si lahko zagotovimo, da je verjetno vratar.

Še posebej, če je še vedno si vzame čas zate kljub kaznovanje urnik.

On Makes You Howl smeha

Ena od dobrih znakov dober fant je, ko ne ve, kako se boste smejali.

Zdrobi so res lepo na pogled, ampak če ni snov, da je veliko bolje, da ostanejo le plakat na naši steni spalnice.

Fanta mora biti več kot Posmatrač. On mora imeti možnost, da si smeh, dvignite žganja, ko se počutite navzdol in da ste cenijo vsak trenutek z njim.

Kot je čeden kot so zdrobi, včasih sanjskimi fantje so pogosto truda dolgočasno, ki jim ni vseeno več o laseh, kot karkoli drugega.

Govori svojim prijateljem

Fant, ki je tukaj samo za zabavo čase in ne dolgih časov se zagotovo ne dogaja, da veliko napora s prijatelji. Morda jim vljuden "zdravo", vendar je to v resnici ne zanimajo, da veš.

Vendar, če boš se mu igranje, res ga je treba priti na s prijatelji. Sprijaznimo se, da bo čas, ko hočeš iti ven s tako fanta in svoje prijatelje, tako da jih potrebujete, da bi dobili skupaj.

Želi srečal starše

Zakaj za vraga bi človek rad, da gre skozi zvonjenja, ki ga vaš oče, če ga ni resno o vas? Namesto zvezda v svoji različici izpolnjujejo starši, on bo naredil vse, kar je mogoče, da ostanejo daleč od svojega očeta merilnih vprašanja o svojih preteklih razmerij, svoje delo in svoje osebne finance.

Kot taka, zelo preprost način, da ugotovimo, če je vaš simpatij odnosov potencial, ga vprašajte, če želi na večerjo s tabo in tvojimi starši. Če se je znova in znova naredi svoje izgovore, da je rdeč znak, opozorilo, da je on ne zanima karkoli dolgoročno. Moraš biti z nekom, ki je kul s svojo družino.

Bil je zanesljiv

Zanesljivost je še eden od pomembnih znakov dobrega fanta.

Nič ni bolj off-dajanje kot nezanesljiv fanta, ki ne tekst nazaj ali pokličite nazaj v razumnem časovnem okviru. Morda vaš novi mož izgine veliko, je tako preveč vzpone in padce, in je pogosto preklic rok. Če je tako, mu je očitno ni dobil glavo urejeno in je najbolj poznan kot luštna simpatij, s katerim ste imeli.

Posluša svoje in vas spodbuja, da imajo sanje

Če človek ni na ravni z vami, je verjetno sploh ne zanima, kaj sanje imate.

"Ja, otrok postane nevroznanstvenik zveni kul, kaj je poljub."

Potrebujete nekoga, ki se bo z vami, in ki vas bo podpirala ves čas, ne glede na to, kako velik je lahko prikažejo svoje sanje.

Dating nekdo, ki ne razume vaše želje in dolgoročne cilje, ni res vse, da je pametno, saj bi se v spremenljivih svoje ladje in vas od vaših dolgoročnih ciljev in načrtov. Ti bi se lahko izkazalo, da je več kot le odvračanje pozornosti. Ti lahko spremenite svoje življenje na slabše.

On je odprto

Kako človek odpreti, da nas o svojih upov in strahov ni enostavno, in če je vaš človek ni nič več kot simpatij verjetno ne boste izvedeli veliko o njem tistega, ki je najljubša nogometna ekipa.

Če pa ta tip je v njem na dolgi rok, bo moral biti pripravljen, da bi ta pozno ponoči srčno-do-srca, v kateri je naredi sam ranljiv za vas. To je še eden izmed jasnih znakov dobrega fanta.

On ne igra igre

Če po nekaj datumov, ki jih še vedno ne vedo, kaj to nameni fantje so, da je verjetno, da je samo igranje iger z vami, ker se ne sam ve, kaj hoče.

Kot na primer, bi lahko bil, da je super zaljubljena, ampak on naredi zanič fante.

Problem z zdrobi je, da pričakujemo veliko od njih, ker smo zgradili idealno različico njih v naših glavah. Torej, če ne delujejo, kot smo želeli, da storijo, menimo, da je drobljenje razočaranje. Če je še vedno igrajo skrivalnice po nekaj datumov, je verjetno najbolje, da se duh.

On Ščiti vas

Ena od velikih znakov dober fant je, ko ve, kako vas varuje. On te ne poseduje, ampak je pa vas ščiti, in to je nekaj, kar si vsi želimo naš človek storiti.

Če je fant materiala, bo vaš moški pogosto vprašam, če ste v redu in bo storila vse, kar je v njegovi moči, da poskrbite, da se boste počutili varno in udobno okoli njega. On bo dal roko okoli sebe v filmu, in da bo tudi tam, ko vaš avto pokvari.

On naredi prvič preide

Če je ves čas občutek, da je vedno vi, ki je kratka sporočila in kliče po eni strani, kot tudi urejanje rok in izpolnjujejo okna, je to verjetno zato, ker je zelo enostavno in vidi to kot nič več kot le način, da napolni nekaj časa.

Če pa je pogosto besedila prvi in ​​celo vas pokliče do zdaj in potem, lahko to traja kot konkreten znak, da je nekdo popolnoma v vas.

Kakšni so znaki dobrega fanta? Kakšne so vaše misli?

load...