10 znakov, da date vaše boo iz vseh napačnih razlogov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 znakov, da date vaše boo iz vseh napačnih razlogov

10 znakov, da date vaše boo iz vseh napačnih razlogov

Nič ni, kot da je v ljubezni, in če je ta ljubezen je vrnil, je še bolje. Ampak včasih, ko nekaj časa nekateri ljudje začeli zaznavanje neke lažne prižge v njunem odnosu in ne beseda je, ker je vse videti popolnoma v redu na površini in jih ne more ali ne bo šel globlje. Tukaj je deset znaki, da namig, ki ste jih ne sme biti najboljša odločitev, ki jih igranje to posebno tipa:

1. Ti bi raje raje on vam je nakupovanje, kot je bilo fizično intimnosti z njim

Če ste v razmerju, za samo denar, lahko pa tudi dvakrat premislite, preden se dogaja. Finančna varnost je upravičena potreba, vendar to ne pomeni, da je dober temelj za romantično zvezo sama.

load...

2. Ne želite, da izpolni svoje prijatelje ali družino

Noben človek je otok; pari enako. Če nimate želje nikakor izpolniti ljudi, ki so najbližje vašemu boo, poleg sebe, potem je nekaj gotovo ni prav o vašem odnosu.

3. Lahko ga skriti pred svojimi najdražjimi

Ali ste v zadregi, ki ga? Ali menite, da ne bo odobrila od njega? Čeprav to ni dano, da so vaše najdražje vedno odobravam vaše izbire na tem področju, svojo nepripravljenost, da bi naj teh dveh delov svojega življenja srečujejo mora zvok kot alarm.

load...

4. Ne morejo dogovoriti o ničemer

Popolna odnos ne pomeni popolne in popolnega soglasja o vsakem posameznem vprašanju. To kljub temu, pomeni dogovor o stvareh, ki so pomembne za vsakega izmed vas. Če ne obstaja točka, na kateri izpolnjujejo vaše mnenje, potem je vprašljivo, če je točka na razmerje.

5. Začeli ste dating, ko ste imeli težko razpadu

Breakups lahko zelo pogosto grdo zadeve, zaradi česar boste čustveno izčrpani in depresivni. To stanje naredi ranljive in bi morali sami dati čas, da se pozdravi, vendar na žalost to ni, kako resnično življenje deluje. Včasih si tako obupno potrebuje zagotovilo, da začnete nov odnos prezgodaj in z napačno osebo.

6. Skočil je v tem odnosu s strtim srcem

Morda ste bili prijatelji prej, morda je zaupal v vas že na začetku, da je počilo srce, tik preden vas je spoznal. Pozabite romantičnih filmov, rebound ni dober kraj za začetek razmerja. Glej zgoraj.

7. Bil je zaljubljen vate za let...

... In ste se odločili, da mu končno dati priložnost. Napačna. Ne morete narediti sami radi nekoga. Spoštovanje, ljubezen, nežnost, so vsi zelo dobri, vendar ne nujno ujemajo ljubiti. Ne silijo sami.

8. Ste ujeti sami smili

Ne glede na razlog - njegov videz, njegovo plačo, njegov nemirni družinska anamneza - občutek žal za svojega fanta, je zdrava samo za odnos, če se to zgodi na določen, ustrezne moči. Če ste ujeti sami občutek na ta način v naključnih trenutkih, je čas, da razmislite stvari znova.

9. Ti smilijo sami

To je še slabše. Izpolnjujoče razmerje se boste počutili srečni in optimistični. Če ste nenehno občutek, kot bi lahko naredil bolje od njega, ki jih ne potrebujete več znakov, da vam povem, da obstaja nekaj, kar ni v redu med vama.

10. Nihče okoli vas mu muh

Še enkrat, to ni univerzalno pravilo, vendar v večini primerov imate krog prijateljev in družine, ki vas poznajo, včasih bolje, kot si sami veste, če ti je všeč ali ne. Če nobeden od teh ljudi se zdi, da bi rad vaše boo, no, morda to ne bo zgodilo!

Ostani srečna, ljubezen in biti ljubljen!

load...