10 znakov, da se srečujete s čudovitim fantom in ga nikoli ne smete pustiti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 znakov, da se srečujete s čudovitim fantom in ga nikoli ne smete pustiti

10 znakov, da se srečujete s čudovitim fantom in ga nikoli ne smete pustiti

Nekateri ljudje so tako bojijo delati napake, ne ustavi jih zaveže, da bo odnos tudi, ko so našli popoln fant. Mislijo o njem, ki jih skrbi, si želijo, da svoje prijatelje o tem, in potem, preden so dobili okrog tem, kaj o njem, je njihov popoln človek naveličal čakanja in odšel na svojo pot! Če bi se to sliši, kot da vas je, in ki jih še niso ugotovili, da ste na dobri stvari, tukaj so deset znakov, ki vam bo povedal našel čudovit fant in res je treba storiti vse, kar lahko, da imajo na njemu.

1. Je počutiš varno

Ena izmed najboljših stvari približno izpolnjevanja prave vrste fant je, da veš, da bodo varni, ko je okoli. On ni treba biti zgrajena kot pro rokoborec, da se boste počutili, kot da je to samo občutek dobiš, ko se postavlja z rokami okoli sebe. Saj veš, da nikoli vas boli in da bo naredil vse, kar je mogoče, da ustavi nikomur vas boli.

2. On te ljubi, kdo ste

Če ste našli človeka, ki se počutite udobno z ves čas, in ki ljubi tudi svoje najbolj nenavadne lastnosti, potem ste našli človeka, ki je vreden visi na. Nihče ne more biti popolna ves čas in tip, ki si nikoli ne bi izpustil, je tisti, ki te ljubi prav veliko, ko niste na najboljša kot on, ko ste v vrhunski formi.

load...

3. Pozna svojo pot okoli kuhinji

On ne bo mogel šumijo do fine dining doživetje, če pa ve, kako Izokrenuti nekaj jajc, to je vedno bonus. Če veste, da človek lahko pomaga v kuhinji in pri drugih opravilih, veste, da ne bo zapustil vse počne, in to je dobil, da je nekaj več točk v ta tip prid.

4. Ima ambicijo 

Še en dober znak, da ste našli velik fant je, da je ambiciozen in ima načrte za prihodnost. Če boste, naj ga okoli, potem bi rad vedel, da ima nekaj pogon in da ima sanje. To je njegova ambicija, ki vas bo popeljal do zanimivih krajev in njegova ambicija vam bo navdih za večje stvari, kot dobro.

5. On te obravnava v zvezi z

Čudovit fant bo vedno vas obravnavajo s spoštovanjem. Nikoli ne bi naredil ničesar, da boli, da vas in da vas nikoli ne bo dal dol. Prav tako drži svoje obljube in da te obravnava kot dama. Spoštovanje je bistven del odnosa. Če se vam pokaže spoštovanje in vas obravnava prav zdaj, to je dober znak, da bo na tem, da tudi v prihodnje.

load...

6. Mu zaupaš

Odkritost je druga velika stvar, ki bo povedal, da ste našli dobrega moža. Če ste nikoli ni imela nobenega razloga, da bi ga dvom in veš, da je nikoli ne bi lagal, potem je to človek, ki boste želeli obdržati. Ljudje, ki so iskreni o malo stvari so ponavadi vredni zaupanja, ko gre za več pomembnejših kot dobro.

7. Vaša družina kot on

Smo se preselili na od dni človeka, ki ima vprašati očetovo dovoljenje, da se poroči s hčerko, ampak če tvoj oče in preostanek družine, kot so vaši fant, ki je vedno dober znak. Morda ne strinjajo vedno s svojimi starši, vendar pa verjetno ne le svoje najboljše obresti po srcu. Vidijo tudi stvari v svoje fante, ki jih morda ne, preprosto zato, ker so bile približno za veliko dlje, kot ste.

8. On ni prestrašilo, ko ste počutju

Ko je vaš nos teče in imate herpes vsem usta, dober človek, ki je vreden vodenje bo ostal z vami in skrbel zate. Bil je tudi zelo razumevanje, ko gre za vaše obdobja, in da ne teče miljo, ker misli, da bi lahko dobil malo razmajan. On ne bi v celoti razumeli, kako se počutiš, ampak da bo po svojih najboljših močeh, da se boste počutili bolje.

9. Lahko govorim z njim

Če človek je vreden vodenje potem je on dobil, da bi lahko poslušali in imate občutek, da se lahko pogovorite z njim o ničemer. On bo tudi lahko odprli do tebe. Dober človek bo vedno spoštovali vašo pravico do zasebnosti, vendar bo vedno tam za vas, ko se je treba pogovoriti.

10. Vedno stoji za vas

On bo tudi stand up za vas, tudi če misli, da se motiš. Če imate človeka, ki je vedno tam za vas, vedno se bori svoj kotiček, in te podpira, potem bolje, da se ne pusti ga. Biti v dobrem odnosu pomeni, da ne boste nikoli soočiti stvari sami, tako da visi na človeku, ki vas kopira vsakič, ker je vreden svojega zlata!

load...