10 znakov privlačnosti v telesnem jeziku | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 znakov privlačnosti v telesnem jeziku

10 znakov privlačnosti v telesnem jeziku

Presojo, ali vas fant zares všeč ali ne, je lahko težavno. Ali je samo da so vljudni, vendar na skrivaj želijo, da je čas, da gremo domov? Ali pa je samo malo sramežljiv in strah povedati ničesar, če on gets zavrnil? Če želite izvedeti, če je fant je v vas ali ne, ali če želite izvedeti, kako poslati sporočila, ki vam je všeč človek, preberite deset telo jezikovne znake privlačnosti, ki kažejo, ko je ena oseba očarani nad drugo.

1. Noge so mrtvi izdalo

Verjeli ali ne, lahko poveste, če je privlačnost med ljudmi, ki jih je videti na svoje noge. Če pokažete noge proti osebi, potem to kaže, da ste zainteresirani za njih in ne počutijo ogrožene zaradi njih. Če so noge posameznikove obrnil proč od sebe, potem je to znak, da se pripravlja na odhod.

2. Gladke telesni gibi so dober znak

Hitrost da se bo oseba preseli tudi vam idejo o tem, ali so vam všeč. Če so premiki posameznikove hiter in sunkovit, ki kaže, da so neprijetno, ali občutek živčni. Če na drugi strani, gibanje posameznikove so počasi in sproščeno, da kaže, da jim je všeč osebi pa so s.

load...

3. Nagibala k osebi

Eden izmed najmočnejših telo jezikovnih znakov privlačnosti je, ko oseba nagne v bližje, ko se pogovarjam s tabo. Če želite uporabljati ta jezik znak telo pokazati nekoga, ki vas privlači na njih, pusto v dovolj, da bi bilo opazno, vendar ne toliko kot za vdor v svoj osebni prostor. Dejanje se naslanja na bližje, je znak, da je poljub ni v celoti v poštev.

4. Rahel dotik pove vse

Če nekdo dotakne na rami ali pa vas ščetke na roki, nato pa, da je še eden od določnih telo jezikovnih znakov privlačnosti. Dotik se zdi povsem nedolžno, lahko pa bi tudi lahko bil poskus, da bi ocenili svojo reakcijo in videli, ali morda več telesnega stika biti na karticah.

5. Stik z očmi je dober znak

Holding stik z očmi, je eden od prvih znakov, da je atrakcija med dvema človekoma. Če je nekdo privlači vas, boste verjetno opazili, da obdržijo stik z očmi dlje, kot bi sicer pričakovali, in najboljši način, da naj ta oseba ve, da vas privlači, da jim je vrniti in presodilo, da stik z očmi. Ne spremeni v stare, čeprav; imajo svoj pogled ravno dovolj dolgo, da jih opazil.

load...

6. Obrnite celotno telo proti osebi, da jim pokažemo, da jih imaš rada

Ko želite, da nekdo ve, da privlači z njimi, bi morali obrniti celotno telo do njih. Če ste svoje telo obrnil celo nekoliko stran od njih, ki ga jim je sporočilo, da ste pripravljeni oditi. Soočanje nekoga, na polno, jim pove, da jih zaupate in želite, da bi z njimi.

7. Poslušajte tonu njegovega glasu

Tako moški in ženski glas nekoliko spremeni, ko jih privlači s pripadnikom nasprotnega spola. A moški glas bo poglobila in se na skoraj pesmi, kot so kakovost, medtem ko bo ženski glas na igrišču nekoliko povečal in postal mehkejši. To je podzavestno način človek, ki prikazuje njegovo moškost in ženska, ki bolj njene ženskosti.

8. Nazivna dotika

Ko so ljudje privlačijo druge osebe, ki jih ponavadi na dotik obraz z rokami. Če oseba, ki boža svoje lice, ali gladi lase, medtem ko se pogovarjam s tabo, je to lahko znak, da so nekoliko nerodno zaradi njihove privlačnosti za vas, ali pa bi bilo, da se trudijo, da bi dobili vašo pozornost.

9. Kretnjami posnemanjem

Če nekdo začne kopirati poteze druge osebe, potem je to še ena od jasnih telo jezikovnih znakov privlačnosti. IXF ena oseba je bila, da čez svoje noge, potem drugi bodo sledili suite, ali če nagne v bližje, tako da bo druga. Prav tako boste ugotovili, ko so ljudje privlačijo med seboj, bodo poskušali ujemajo tempo drug drugega, ko so hoja skupaj.

10. Nasmeh

Ena od največjih znakov privlačnosti je skupna nasmeh. To mora biti resnično nasmeh in ga je treba ugotoviti za ravno pravo količino časa. Hitro nasmeh lahko zdi neiskrena, medtem ko je lahko nasmeh, ki traja predolgo, samo poglej grozno! Skupna, skrivnost nasmeh, čeprav je res pravijo, da vse.

Ali veste, druge telesne govorice znakov privlačnosti?

load...