10 znanih očetov, ki imajo vroče sinove | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 znanih očetov, ki imajo vroče sinove

10 znanih očetov, ki imajo vroče sinove

Saj veš kaj pravijo; Če želite videti, kaj se bo sin izgledal čez nekaj let, da pogled na očeta. V čudaški svetu slave, čeprav se stvari ne vedno izšlo tako. Ker, čeprav ga morda ne veste, da je cela vrsta vročih mladih moških zvezdnikov šopiri svoje stvari iz širnega sveta, ki so še veliko bolj vroča kot njihovi očetje že kdaj bili na njihovo starost.

Ja, ali je do lepote matere, čudež narave, ali pa preprosto dejstvo, da če je slaven rodi vas ste usojeno, da se res dobro videti, obstaja veliko število redu videza slaven očete, ki imajo boljše, kot je bilo v redu, videti sinovi. Oglejmo pogled na to, kdo so to. Bodite pripravljeni, da Google ti tisti, dame.

Chester Hanks in Tom Hanks

Tom Hanks je igral v več kot milijon filmov, in je bil poročen dvakrat. Udaril velik čas v sredini osemdesetih let, ko se je pojavil v manično komedij, kot so The Burbs in Big. Ampak to je Forrest Gump, ki ga je res požene v mainstream; njegova vloga kot dim, ampak nekako ljubečemu g Gump je dobil nekaj nagrad, vendar kljub temu lahko Forrest teči, je prav gotovo ni bilo tisto, kar bi imenujemo klasično lep.

load...

Tomov sin, Chester, gotovo je, čeprav. Čeprav ste morda že slišali Tom drugi sin Colin in njegova prekrške, vas bo morda manj zavedajo Chester, ki je Colin mlajši brat. Ime oder Chester je dejansko Chet Haze, in da bo zagotovo imel v Omama, če ste vzeli pogled na njegovih slik.

Scott Eastwood Clint Eastwood

Scott Eastwood je le 29, kar pomeni, da oče Clint je bil 56, ko se je rodil. Toda kljub temu, njegov oče je že star, siv in gub do takrat, ko se je izstrelil iz svoje matere trebuh, je Scott dobro prilagojena in se je razvila aretirale filmska zvezda izgleda, da ima dekleta swooning nad njim vsepovsod.

Scott je fino zgrajen človek, ki je sledil očetovim stopinjam, ki jih ob nastopu ki deluje. Njegova Nadležen okvir mu je videl zemljišča vloge v visokooktanska akcijskih filmov, kot so Fury, Texas Chainsaw 3D in Invictus. Na voljo je tudi velik rom-com z njim imenuje The Longest Ride, tako, dekleta, se prepričajte, da preverite.

load...

Rafferty Law in Jude Law

Ok, ni zanikala, da je Jude Law precej vroče, ko je bil mlad in igra v hit filmih, kot sta Alfie in Nadarjeni gospod Ripley.

Vendar je tudi res, da geni samo zdi, da na vedno boljši in boljši, kot njegov sin Rafferty, ki mu ga je imel z nekdanjim ljubimca Sadie zakona, je pravzaprav še bolje videti kot Jude je bil na njegovo starost!

Rafferty je trenutno zaposlen kot moški model in ima vrsto presenetljivo modre oči in popolno strukturo kosti, ki bi lahko gledati ure in ure.

Ali let.

Patrick Schwarzenegger in Arnold Schwarzenegger 

Arnold Schwarzenegger je bil bolj znan po svojih izbuljenimi abs in mišice, ne pa dejansko lepo izgleda obrazu, ko je bil mlajši. Bil je velik, in je igral v čudno osemdesetih filma Conan the Barbarian, kot neke vrste junaški Caveman, se spremenil v stroj za The Terminator franšize.

K sreči, njegov sin Patrick, ne hodi okoli z isto velikanski okvir, ki je opredeljeno svojega očeta. Namesto tega je od povprečnega-graditi in ima arrestingly lepe lastnosti. Trenutno model, ki je tudi lastnik dobrodelno linijo oblačil.

Če mu ne sledi očetu v deluje, samo upam, da se pojavi v ROM-coms v nasprotju z Terminator. Ja, lahko predstavljam ta stari zlom nekoga srce in ne zlom nekoga roko. Nesvjestica.

Connor Cruise in Tom Cruise

Dejstvo je, da imajo geni nič opraviti z vročimi izgleda Connor Cruise je. Connor Cruise je s Tom in njegov takratni ženi Nicole Kidman dejansko sprejet. Connor želi biti DJ, in ima gladko, prijaznejše značilnosti kot njegov oče. Medtem ko ga ne boste videli v naslednjem Mission Impossible film, boste morda videli ga vrti glasbo na strehi stranke v Malibuju. In mi je všeč zvok, ki.

Princ Harry in princ Charles

Princ Charles poročil princesa Diana v osemdesetih letih, kaj je postal eden od najbolj znanih porok vseh časov. Toda medtem ko je bila Diana vsekakor lepota, je bil Charles manj. Na srečo, se zdi, da so se mu kramp najboljših genov od svoje matere, njegov sin Harry. In čeprav je je ingver, on je vsaj vročih ingver na planetu.

Plus, da je dobil.

Raymond Nicholson in Jack Nicholson

Raymond Nicholson je Jack najmlajši sin, s ikona Hollywood pa samo 55, ko je njegova nato punca rodila z njim.

Jack Nicholson je gotovo nekaj iz playboy skozi njegovo življenje, predvsem zaradi svojih ostrih in izrazitimi dobro izgleda, kot tudi njegov sloves. In ena stvar, sin Ray je šel za njim, je te ostre, prepoznavni videz, ki ga je podedoval od svojega očeta!

Mmm, preiti Jack, tukaj je Raymond!

Trey Smith in Will Smith

Will Smith je bil zagotovo Posmatrač ko je bil mlad in igra v Princ z Bel-Aira. Seksi in karizmatična, vse je imel igralec.

Kaj Trey ima na svoji strani, je dejstvo, da se bo njegov oče. To v bistvu pomeni, da ima dvojni hotness, da bo imel, ko je bil še mlad.

In medtem ko je njegov brat bi lahko dobili vse plaudits za svojo igro, Trey je tisti, ki je bila blagoslovljena z vsemi izgleda.

Max Hoffman in Dustin Hoffman

Dustin Hoffman je bil vedno odličen igralec; njegova kariera se je začela, ko je igral naivno študent v prizadela konec šestdesetih filmu The Graduate in je od takrat še ni pogledal nazaj. Toda medtem ko je imel romanca z bolj zrelo gospo Robinson, Dustin nikoli ni bil tisto, kar lahko imenujemo vroče. Poleg tega, da je bil res kratek!

Njegov sin Max, čeprav? Ja, on je vroče.

Rossif Sutherland in Donald Sutherland

Ste slišali za Kiefer Sutherland, ki je Rossif je polbrat. Ampak morda niste slišali za 37-year-old Rossif, ki je igralec Donald Sutherland je najmlajši - in verjetno najbolj vročih - sin.

Rossif je izklesana trdno igralsko kariero zase, in se je na srečo sprejela nekaj očetovih genov in mnogi od svoje matere geni za razvoj obraz, ki je skoraj popolna.

Ali veste, druge slaven očete, ki imajo vroče sinove?

load...