10 znanih oseb, ki izgledajo mlajše od svoje starosti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 znanih oseb, ki izgledajo mlajše od svoje starosti

10 znanih oseb, ki izgledajo mlajše od svoje starosti

Vsi vemo, da lahko zvezdniki privoščijo najboljše anti-aging zdravljenja, ki lahko denar kupijo, in za nekatere med njimi, ki bi lahko tudi pojasni svoje mladosten videz. Nekateri starejši zvezdniki samo nikoli ne zdi, da starost sploh in nekaj mlajših samo videti še mlajši, kot so v resnici. Ali je to trik svetlobe, nekaj v vodi v Hollywoodu, ali rezultat neke zelo drago operacijo; Tukaj so deset znane osebnosti, ki izgledajo let mlajši, kot so v resnici.

1. Gwen Stefani

Pevka, tekstopiska, modna oblikovalka in igralka, Gwen Stefani zagotovo je bil zaposlen dekle, ampak vse, da delovna ni začel leta na njenem obrazu. Izgleda vsaj 10 let mlajši od svojih petinštirideset let in je še vedno oblači kot star trideset let preveč. Poglej pozorno na njeno fotografijo, naslednjič, ko boste videli eno; tam ni gubam na vidiku.

2. Sophia Loren

Sophia Loren ne sme videti spomladanski piščanca, ampak si jo bo dal na 80 let, če ne bi vedel, kako drugače? Res je, 80 let star, mati dveh otrok, ki je svoj prvi nastop na zaslonu v 1951 filma Quo Vadis, še vedno izgleda omamljanje danes. Njena skrivnost, pravi, je oljčno olje, ki dodaja, da njeno kopeli vsak dan.

load...

3. Salma Hayek

Salma Hayek je začel svojo kariero v Mehiki v telenoveli Teresa in kasneje igral v hollywoodskih filmih, kot so Wild Wild West, Dogma in Desperado in ona samo zdi, da kljubujejo let. Ona prisega ona še nikoli ni šla pod nož in nikoli dotaknil Botox, vendar je še vedno uspe, da izgledaš neverjetno za žensko približuje petdeset.

4. Andrew Garfield

Naj ne samo, da je ta post o lepih ženskah, ki so stari dobro, nekaj moških hollywoodskih ne iščejo svoje starosti niti. Ameriški igralec Andrew Garfield, ki je igral Spiderman in Peter Parker v zadnjih "Amazing Spiderman" filmov, enostavno uide igranjem del kolegij otroka, čeprav je res star 32 let. Če je obril brado, vendar je bil verjetno mimo za fanta pol to starost!

5. Tom Felton

Tom Felton, ki je igral Draco Malfoy v filmski seriji Harry Potter, je bil star komaj 12 let, ko se je na avdicijo za vlogo. Zdi se, kot da bi nekaj te čarovnije podrgnete na njega, ker je komaj starih sploh, ker je njegov palico maha dni in je zdaj star 27 let.

load...

6. Gabriel Mann

Kako star mislite Gabriel Mann, Nolan Ross v seriji Maščevanje ABC drama, je? Ameriški igralec, ki je igral tudi v filmih "The Life of David Gale" in "The Bourne Supremacy" ni v svojih dvajsetih, kot preostanek svojih Revenge co-zvezde, se je udaril srednjih let. Kljub njegovi Dječački dobro izgleda, Gabriel Mann je star 43 let.

7. Jennifer Aniston

Čeprav ji ni bilo videti, je Jennifer Aniston udaril srednji stari mejnik preveč. Težko je verjeti, da je minilo že več kot deset let, odkar je zaslovela igral Rachel Green v prijateljev, zdaj pa je eden od najvišje plačanih igralk v Hollywoodu in ona je verjel, da so osebno premoženje v vrednosti 150 milijonov $. Leta 2015 je bila Jenifer Anniston glasovalo najbolj seksi na svetu je ženska kdaj ga revije Health moške. Ona je sedaj stara 46 let.

8. Jim Parsons

Tukaj je Shocker za vse ljubitelje Big Bang. Jim Parson, ki igra del Sheldon Cooper je star 42 let! On je igral Sheldon Cooper, saj predstavo prvič predvajali leta 1997 in v tem času je pridobil številne nagrade za njegova prizadevanja, vključno zlati globus za najboljšega igralca v televizijski seriji in štiri Primetime Emmy za izjemne glavni igralec v Komedija Series.

9. Sandra Bullock

Sandra Bullock je ena od teh zaslonov igralk, ki se zdi, da so bili sposobni zaustaviti uro. Bila je glasovalo "najlepša ženska", ki ga revija People leta 2017 na veliki starosti od 51 in je dobila, da visi v prostoru z George Clooney v hit filmu "Gravity" leta 2016.

10. Rob Lowe

Se spomnite, Rob Lowe v "St Elmo je ogenj"? Igral del frat fant in neradi moža v filmu o skupini prijateljev, ki so pravkar diplomirali na Univerzi Georgetown, in da je bil pred tridesetimi leti! Še vedno imam to isto Dječački čar, ki je prikazan takrat, sedaj, ko igra Chris Taeger v parkih in rekreacijo, čeprav je star 51 let.

Ali veste, druge znane osebnosti, ki so videti tako mlajši od njihove starosti?

Vir slike: Getty Images

load...