10 znanih oseb, ki prihajajo iz bogatih družin | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 znanih oseb, ki prihajajo iz bogatih družin

10 znanih oseb, ki prihajajo iz bogatih družin

Če ste kaj podobnega nas, boste ljubezen malo slave gossip in spletk. Kljub temu, da je dokaj pogost za slavne nazaj v sedemdesetih letih, ki se brenkalna iz delavskega razreda pozabo, kot so Al Pacino in Marlon Brando, obstaja več akterjev in zvezdnikov, ki so bili v resnici počne povsem v redu zase, preden svoje milijone v prikaz poslovanja industrije.

Ni vsaka zvezda gre skozi krpe za bogastvo zgodba, in nekateri bi verjetno še vedno nabrale bogastvo niso nikoli stopil stopil pred kamero. Ja, pravičen znesek slavne prihaja iz premožne družine in je precej začetek glave v življenju. Oglejmo pogled na to, kdo je bil bogat in ni tako znana, preden so dobili bogatejši in slavni.

Julia Louis-Dreyfus

Julia Louis-Dreyfus kariera je doživela nekakšen preporod v zadnjem času, zahvaljujoč svoji zvezdicami pa v ameriškem političnem TV komedije Veep. Pred tem je imela že našli kult slavnih igrajo vlogo Elaine Seinfeld, v komediji "o ničemer."

load...

Trenutno ima neto vrednost okoli 200million $, kar je precej osupljivih za komično igralko. Ona se uporablja za takšne številke, glavo predenje, čeprav, kot je ona hčerka milijarderja Gerard Louis-Dreyfus, človeka, ki je bil vreden $ 3.4billion nazaj v letu 2006. Njegovo bogastvo gre vso pot nazaj do Julia je pra-pra dedek, ki je ustanovil Louis Dreyfus Group spet leta 1851.

Chevy Chase

Če ste kdaj videli Impulzivan komedije Chevy Chase, ga ne bi nikoli pa se, da bi lahko ta tip bogat. In ti zagotovo ne bi mislil, da je prišel iz premožne ozadju.

Čudaški zvezda Caddyshack, Three Amigos! In bonkers National Lampoon je Dopust filmi, ime Chase je dejansko Cornelius. Zdaj, ne on sliši dobro opravil naenkrat ?!

load...

Res je. Chevy (kot smo raje, da ga pokličete) je iz zelo bogate družine. Njegov oče je bil velik Manhattan knjige urednik, in njegova mati je bila koncertna pianistka. Je štirinajstem generacija New Yorker in se lahko šteje dva nekdanja župana New York City med njegovimi predniki.

Jake Gyllenhaal

Nekateri akterji borijo, da bi našli svoje velike prekinitve. Vozijo na tisoče kilometrov, da avdicije, "zvezda" v lame japonskih oglasov, in da bi preživela z dostavo pice na 1 am, da Bijesan sredine zahodnjakov.

Drugi akterji, kot so Jake Gyllenhaal, se rodijo staršem, ki so filmski režiserji in za oskarja nominirani scenaristi.

Julian Casablancas

Nič ni delavskega razreda o New York City garažni rock obleko The Strokes. Kljub temu, da se uporablja za obleko v cunje na začetku svoje kariere, so bili estetsko zasedba veliko bolj višjega srednjega razreda, kot večina rock skupin, ko so prvič začeli ven. Glej, medtem ko je Keith Richards, oče Rolling Stones, je bila socialistična, ki trudil 9 - 5, Strokes frontman Julian Casablanca oče ustanovil podjetje za Elite Model Management.

Kar v bistvu pomeni, da se je mladi Jules rodil v bogatejših okolico.

Preden je pel sinoči je prodnato-glasom pevec odšel v švicarski internat.

Čudno, zakaj nikoli ni omenil, da je v vseh svojih pesmi?

Taylor Swift

Tay-Tay je nedvomno eden izmed svetovno najbolj prepoznavnih ženskih pop zvezd v tem trenutku. Njene uspešnice sodijo Če bi rekla ne, Teardrops On My Guitar, in sem vedela, da si težave.

Ne le, da T-Swizzy ima čuden smisel za pisanje spevnih pesmi o njenih bivših fantov, ampak je tudi zelo dober pri trženju, in je bil v veliki meri odgovoren za lastno blagovno znamko in dvignejo na slavo.

S tem v mislih, je verjetno dobil pomoč roko od svojega očeta, ki je bil finančni svetovalec Merrill Lynch. Medtem, njen trženje sklad izvršni mama verjetno ji je dal nekaj besed modrosti preveč.

Taylor jahali konje v času njenega otroštva.

Sem igral s svojimi punčkami.

The Kardashian sestre

Kolektivno, družina Kardashian je zdaj vredna na stotine milijonov dolarjev. Uspeh njihovega reality TV show je bil neprimerljivo in dokumentirali vse o svojem življenju v zadnjem desetletju, vključno s poroke Kim in njen preizkus v bolnišnici za dokazovanje njene joške so resnične.

Toda preden so dobili znana, je bil njihov oče že gre kar dobro za sebe kot odvetnik. Njegov krog prijateljev, vključenih UL Simpson, ki je Robert Kardashian zagovarjala na sodišču odvetnika, ko je bil Simpson obtožen dvojnega umora svoje žene in njenega novega ljubimca.

Pred Kardashian klan je zaslovel na televiziji, njihov oče je žal umrl.

Ed Sheeran

Ed Sheeran ne izgleda kot pop zvezda. Gotovo je, da je najboljši način, da dobite znan je videti kot milijon dolarjev, vendar je kljub temu Ed ni videti nič kot milijon dolarjev, pa je ima starše, ki se uporabljajo za vožnjo neodvisno umetniško svetovanje. Danes, gospod Sheeran je umetnost kustos, in njegova žena je nakit oblikovalec. Ki morda pojasnjuje, zakaj Ed dobil dostojnega prelom v življenju.

Oliver Stone

Večina New hollywoodskih režiserjev, ki so se pojavile v poznih šestdesetih in zgodnjih sedemdesetih niso natančno prihajajo iz revnih okolij. Čeprav kak pokvarjen direktorji kot Scorsese in Coppola poskušali dati injekcijo nekaj umazanega realizma v Hollywoodu, nobeden od njiju ni imel posebno živel mračna realnost.

Enako lahko rečemo za direktorja Wall Street Oliver Stone, človeka, ki je posnel svoj prvi film leta 1974, vendar čigar kariera ni res vzlet do vod (1986). Stone se je rodil v bogastvo, saj je bil njegov oče, borzni posrednik, ki nadarjen, njegov sin finančno pripravništvo v Franciji, ko je bil nadobudne režiser samo 15. Kamen je študiral na univerzi Yale.

Lady Gaga

Tako kot Taylor Swift, Lady Gaga je zelo podoba zavesti in ve točno, kako sama blagovno znamko. Ona je bila oblačenje v čudaški obleke, odkar Poker Face hit radio pred nekaj leti, in ona ve, da ni nobenega razloga, da bi padec celotnega Charade, medtem ko je na vrhu.

Njen poslovni nous je nedvomno prihaja iz njenega očeta Joseph Germanotta, ki je ustanovil Guest WiFi, uspešno internetno podjetje, ki trži storitve v hotelih. Germanotta je zdaj v lasti hišo Gaga Publishing.

Ko je bila še otrok, ga Gaga udeležili Manhattan je Convent Srca Jezusovega zasebne katoliške šole.

Ariana Grande

Ariana Grande morda videti kot 12-letni fant z več žepnine kot smislu, ampak ona je pravzaprav že 22 in da žepnina je pravzaprav $ 5million.

Saj ne, da ji je neznanec na veliko žepnino. Njen oče je izvršni direktor podjetja IBI Designs Inc., oblikovalsko podjetje, ki lahko uvrstimo Eddie Murphy med svojimi strankami.

Ali veste, druge znane osebnosti, ki prihajajo iz bogatih družin?

load...