10 znanih oseb, ki so imele znane starše | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 znanih oseb, ki so imele znane starše

10 znanih oseb, ki so imele znane starše

Pravijo, da je slava ne gre za tisto, kar veš, ampak koga poznaš. Pravijo tudi, da jabolko ne pade daleč od drevesa.

To pa ne pomeni, da so zvezdniki na seznamu vsi postal slaven samo zato, ker so imeli znane starše, vendar je vsekakor dolg hvaležnosti, da so ti zvezdniki dolgujemo preteklih dosežkov mamo in očetom.

Če ste se vedno spraševali, katere so vaših najljubših zvezdnikov je imel več kot vodilno roko, ko je prišel k iskanju slavo in bogastvo, da se nam pridružite kot smo si oglejte 10 zvezdnikov, ki so imeli znane starše.

load...

Kate Hudson

Kate Hudson ki je najbolj znan po svojih vlogah v Jaz, ti in nadloga Dupree in The Skeleton Key. Ona je nadarjen in krasen, zato je ne bi jo najeti ?!

Kljub njenim videzom in očitne sposobnosti, je Kate Hudson, namenjeni za velike stvari minuto je izstrelil iz trebuha mama Goldie Hawn je.

Mogoče si malo premlad, da bi slišali ge Hawn; če je tako, je Kate Hudson mama znana igralka sama nazaj v sedemdesetih in osemdesetih letih in zaigrala v eni od prvih filmov, Steven Spielberg, The Sugarland Express.

load...

Hudson je oče Bill Hudson je bil tudi znani ameriški pevec in igralec.

Ben Stiller

Vsakdo ve, in - verjetno - ljubi Ben Stiller. On je dal kino občinstvo po vsem svetu veliko veselje in smeh, zahvaljujoč njegovi vlogi v-hit komedije, kot so Meet the Parents, Dodgeball in Zoolander.

Kaj morda ne vedo, je, da za njim je slavni oče poklical Jerry Stiller.

Jerry nikoli ni dosegel toliko slavo kot njegov sin, in dejansko pristal njegov najboljši doslej vlogo ekscentričen in jezni oče Arthur Spooner v The King of Queens, potem ko je njegov sin že igral v celi vrsti filmov.

Torej, na način, da je v resnici sin, ki je oče znan ta čas okrog. Mind = pihano.

Gwyneth Paltrow

To je enostavno pozabiti, da je Gwyneth Paltrow slavno mamo, ker, čeprav smo vsi priznavajo, Blythe Danner, za vlogo v filmu Meet starši in njenih nadaljevanj, pogosto pozabljamo, da se je rodila in postavljeno Gwyneth.

Liza Minelli

Liza Minelli je bil eden od najbolj znanih igralk na svetu nazaj v sedemdesetih in osemdesetih letih. Zvezda filmov, kot so Arthur in celo paleto broadwayskih muzikalov, je imel talent in razkošje, ki ga vedro obremenitve.

Ona ima tudi slavni mama, tudi, ki je, razen Wizard of Oz zvezdic Judie Garland nihče.

Judie je neverjetno nadarjena igralka in pevka, ki je nastopil v Hollywood Golden Age. Nihče ne more trditi, da je Liza dobil znan zgolj na hrbtni strani svoje matere slave, čeprav; čeprav je nikoli ne bi živeli do talent velikega Judie je, Liza zagotovo imeli dovolj možnosti, da upraviči svoj sloves.

Angelina Jolie

Angelina Jolie je ena izmed naših najljubših ljudi. Odlična igralka, aktivistka, mama, žena in vsestransko lepa ženska, sploh ne zavidati, da bi se njen slavni oče Jon Voight je imela nekaj opraviti z že svojo deklico v Hollywoodu.

V primeru, da niso vedeli, je bil g Voight velik posel v sedemdesetih in osemdesetih letih. On je igral v box-office zadetkov, kot so Midnight Cowboy in The Odessa datoteke, preden se starajo in postajajo poslanih bolj obrobne vloge. Toda to ni bil, preden je prišel Jolie na krovu poleg njega gledam ven za njen igralski prvenec.

Miley Cyrus

Če ste bili na internetu, na kateri koli točki v zadnjih dveh letih, boste vedeli vse o Miley Cyrus. Ona je Disney-zvezda šlo slabo, pevec z globoko južno Razvlačiti besede, ki razprtem okoli nag na razbijala žogo za glasbeni video.

Zaradi nekaterih super PR, da je Miley le nekaj sekund, da se v celoti bolj znan kot njen oče, glasbenik in igralec Billy Ray Cyrus. Ali ne bi bil razmisliti niha okoli nag na razbijala žogo Preseči hčer in povračila njegov "Jaz sem bolj znan kot ti" Nagrada je ugibamo.

Stella McCartney

Morda še bolj kot večina zvezdnikov, Stella McCartney je nenehno bat proč "Ti si slaven samo zaradi svojega očeta," jibes.

Res je, da ima nekdanji Beatle kot tvoj oče gotovo pomaga, ampak Pavla kariera ne bi mogel biti bolj drugačen od njegovih hčera. Medtem ko je bil in je še vedno priljubljena pop-rock pevka in glasbenike, Stella je ime za sebe v modni igri. Danes ona oblikuje oblačila za zvezde in ostaja ključni kolesce v eni izmed svetovno najbolj slavnega starš-otrok ekipo doslej.

Colin Hanks

Verjetno ste že navajeni, da Colin Hanks, ne da bi dejansko vedel, kdo je v resnici. Morda ste gledali ga reši ljudi v Dexter, ali iti v vojno v Band of Brothers. Mused ste, da je bil zvezdni igralec, vendar ga ni motilo, ga je videti na spletu.

Izkazalo se je, da je to zelo človek dejansko Tom Hanks sin. Veš, Tom Hanks, kajne? Družini prijazno zvezda Forrest Gump, Smeti in Toy Story?

Ja, to je človek. Brez njega, vas sprašujem, kje na zemlji Colin Hanks bi bilo.

Dakota Johnson

Veš Dakota Johnson. Imela je vlogo v The Social Network in 21 Jump Street. Ona je nadarjen mlad in vroče.

Ona ima tudi slavni mamo, ki je nihče drug kot hollywoodski zvezdnik Melanie Griffith. Kot veliko znanih mame in očete na tem seznamu, Griffith ni v javni zavesti toliko, kot je nekoč bil, ampak je prav tako ponosni, da podpirajo njeno hčerko. "Ona je neverjetno. To je samo tako lepo videti njeno dejanje, "je gushed.

Kiefer Sutherland

Kiefer Sutherland je velik posel v mnogih gospodinjstvih po vsem svetu, predvsem zaradi svojega glavno vlogo kot CTU agenta Jacka Bauerja v-smash hit TV serije 24. On je osvojil dva Emmy v svoji karieri, pa tudi dve satelitske nagradi in zlati Globe. Vse to pomeni, da je precej zasenčilo njegov oče Donald Sutherland, ki ima zelo močan filmografijo sam - to preprosto ni tako močan kot njegov sin!

Vir slike: Eva Rinaldi [CC BY-SA 2.0], preko Wikipedije

load...