10 znanih oseb, ki so na žalost naredile velike denarne napake | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 znanih oseb, ki so na žalost naredile velike denarne napake

10 znanih oseb, ki so na žalost naredile velike denarne napake

Ti bi si mislil, da bi bila slavna, ki je dosegla milijone dolarjev finančno preskrbljeni za vse življenje, ampak neverjetno število seznam zvezdniki "A" so padle prekršek davčnih organov, ukrivljene računovodij, ex-žene in svojih ekstravagantnih življenjskega sloga. Za prehod iz imajo več denarja, kot bi večina od nas kdaj sanja, da bi v stečaju, ki ima v lasti ničesar, mora biti težko, ampak vsaj imajo svoj sloves, da pade nazaj in večina od njih ne Odklonijo nazaj. Tukaj je deset top znane osebnosti, ki so izvedli nekaj katastrofalne denarja napak in končal izgubili veliko.

1. Michael Jackson

Tudi kralj popa, Michael Jackson, ki je bil najbolj uspešen zabavljač vseh časov, je uspelo, da se prehitevati. Na papirju je Megazvezda je vredno in nujno sreče, vendar je bil na voljo v gotovini le 0,5%, kar je v lasti. Je vložila predlog za stečaj leta 2007, ko ni mogel več privoščiti, da bi plačila za posojilo je imel Neverland Ranch. V njegovem primeru, je razsipen način življenja zvezde "preprosto preveč velika, tudi za njegovega dohodka.

2. Willie Nelson

Država glasba zvezda Willie Nelson je šel v stečaj leta 1990, zaradi davčne človek 16,7 milijonov dolarjev. Njegovi računovodje ni plačeval davke in jih je uporabil nekatere precej dvomljive načine poskusiti in izogibanje davkom. Odplačati svoj davek, Nelson izdal album z naslovom "The IRS Tapes" in ves denar, ki je izdelan iz da je šel naravnost na IRS.

load...

3. Toni Braxton

Nagrajeni R & B pevka Toni Braxton je prodal preko 67 milijonov plošč po vsem svetu, pa mi je uspelo, da gredo v stečaj dvakrat! V poznih 1990 je imela velik hit "Unbreak My Heart", vendar se zdi, da ni omejiti svoje izdatke, da se ujema z nižjo prodajo naslednjih izdajah. Ona je vložila predlog za stečaj leta 2016, nato pa le tri leta kasneje pa se je zgodilo še enkrat.

4. Dionne Warwick

Če vas skrbi, da vaš davčni račun, nato pa misel na to, da Dionne Warwick uspelo rack up milijonov $ 10 dolarjev dolga z davčnimi organi. Ona je vložila zahtevo za osebni stečaj leta 2017 in njen publicist je dejal, razlog za to je bil "malomaren in bruto slabo upravljanje" njenih financ v več zaporednih letih.

5. Mickey Rooney

Pogovor o bogastvu do krp, na vrhuncu svoje kariere, je imel Mickey Rooney osebno premoženje v višini približno 12 milijonov $. Na žalost, čeprav je bila njegova kariera malo vožnjo na toboganu in, kot je njegova priljubljenost upadla, tako da je njegovo bančno stanje. Ko je šlo v stečaj leta 1967, je imel samo 500 $ na njegovo ime.

load...

6. Pamela Anderson

Druga znana osebnost, ki je padel v nemilosti pri IRS je Baywatch zvezda in ljubitelj rock zvezde, Pamela Anderson. Ona je bila povedal IRS, da ne more privoščiti, da bi plačali svoje davke, potem pa je porabil $ 1m obnavljajo svoj dom. Davčni organi so bili nihče preveč zadovoljen s to prevaro in je morala vložiti predlog za stečaj in prodajo doma ona je pravkar preživel ves ta denar.

7. Wesley Snipes

Morda je bil dober v lov vampirji, ampak Blade zvezda, Wesley Snipes, ni bilo tako vroče uravnoteženju njegove knjige. Njegov finančni mismanagement si pristal s stečajem in urok v zapor. Mu dolguje davčna človek $ 12m dolarjev za, ampak je samo ni hotel plačati, tako da je bil ujeli za davčne utaje in je v stečaju.

8. Gary Coleman

Pomanjševalnica otrok igralec iz "Diff'rent Strokes" je 8 milijonov dolarjev od svojih nastopov na razstavi, ampak denar je vodil svojih staršev, dokler ni dopolnil 18 Neverjetno, do takrat pa je dosegel 18, svojo banko račun se je zmanjšala na samo 200.000 $. Hvala za razsipavanje svojih lastnih staršev svojega denarja, je imel Coleman, da razglasi stečaj leta 1999.

9. Nicolas Cage

Nicholas Cage je dobil preprosto odnesejo s svojo porabo in je bila njegova ljubezen do dvorce, jahte in neokusen avtomobile, ki so bili njegov propad. Kljub številnim blockbuster filmov, ki je igral v, ko je stečaj, ga je znašal dolg v višini 14 milijonov $.

10. Marvin Gaye

Marvin Gaye je bil eden od največjih dejanj v svetu za nekaj časa in je imel 70 hit pesmi na njegovo ime. Na žalost, so bile njegove porabe navade preveč, tudi za njegovo milijonar dohodka. Gaye je bila poraba tako več denarja, kot ga je bilo zaslužka in je upal, da bo njegova prihodnost prihodki pokrivati ​​presežni. Ko je bil tragično strel, ki ga lastnega očeta leta 1984, Gay je bil praktično brez denarja in je bil živi na kavčih drugih ljudi, v zadnjih petih letih svojega življenja.

load...