10 znanih oseb, ki so se poročile s starejšimi ženskami | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 znanih oseb, ki so se poročile s starejšimi ženskami

10 znanih oseb, ki so se poročile s starejšimi ženskami

Moški zvezdniki precej imajo kramp nekaterih najbolj vročih in glamuroznih na svetu žensk. Mladi, nadarjeni in lep, ti fantje imajo tudi slavo, srečo in moč.

Toda medtem ko nekateri Nonšalantnost moški zvezdniki so zasedeni pečal z ženskami svoje starosti, drugi pa so s pomočjo svoje slavo prečkati off otroštva fantazija - datum starejša ženska, ki jo je imel simpatičen, ko si bil najstnik.

Vsi fantje so imeli starejši simpatijo, ko so bili mlajši. Predvsem pa je moral priznati, da nikoli ne bi dobili, da živijo svojo fantazijo. Oglejmo si na 10 moških zvezdnikov, ki so poročene starejše ženske in naredili moški ljubosumen povsod.

load...

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher je pokazala slavo s stoner komedija Stari, kje je moj avto? v katerem je igral na pol nesrečnega para, ki je dobil visoko eno noč ni mogel poiskati svoj avtomobil naslednji dan.

V resničnem življenju, Ashton je pameten, lep fant, ki verjetno imela vsa dekleta prosila za njegovo pozornost. Izbral je Hollywood licenčnin Demi Moore, ki je petnajst let starejši od sebe. Ni dvoma, da se spomnimo, da je prizor iz Duha, je nekega dne jo je prosil, in na koncu sta se zaljubila in se poročila.

Zakonska zveza je trajala sedem let, sčasoma prihaja do konca leta 2017.

Hugh Jackman

Avstralski igralec Komadeška Hugh Jackman je verjetno najbolj znan po igranju del Wolverine v franšize X-Men. Ženske so videli svoje telo - in so ga izkopali.

load...

Vendar pa je Jackman obranila vse ženske interes, ker je on dejansko poročen z isto žensko, za 20 let.

Ta ženska, ki je trinajst let starejšega.

Hugh srečal Debora-Lee Furness doma v Avstraliji leta 1995, medtem ko delate na avstralski TV oddaji Corelli. Kljub starostni razliki v, par je ujela in se poročila leto dni kasneje.

Imajo sina in hčer skupaj in si razdeliti svoj čas med ZDA in Sydney.

Aaron Johnson

Pred nekaj leti se je nekaj ljudi slišal Aaron Johnson. Najstniški posredniške igralec, je končno pristal njegov velik prelom, ko je igral v iz leta 2009 je John Lennon biografija, Nowhere Boy.

Medtem ko so bili plaudits filma na splošno rezerviran za njenega direktorja Sam Taylor-Wood, Aaron ni motilo preveč, ker je začela hoditi dejal režiser, kljub dejstvu, da je bil 19 in je bila * kašelj * 42.

Nekateri bi lahko trdili, da je bila le bežna romanca, ki se pogosto zgodi, ko dva zaračunane ljudje delajo skupaj na filmu, vendar je par dobil poročiti tri leta kasneje in so še vedno skupaj zdaj.

Njihova kariera se bo stopnjevala, preveč. Sam je pred kratkim vodil različico filma za Petdeset odtenkov sive, medtem ko je Sam Taylor-Wood igrala v Kick-Ass in Anna Karenina.

Guy Ritchie

Ko je Madonna napovedala hodi režiser Guy Ritchie v poznih 1990-ih, je bilo veliko "kdo?" S in še bolj Zbegan pogledi.

Potem Ritchie izdal svoj režijski prvenec Lock, Stock in dva Kajenje sodov v letu 1998, in njegova kariera je eksplodirala.

Deset let mlajši od Madonne, Ritchie hitro zaslovel kot direktor medenine, britanskih gangsterskih filmov. Tako se je zdelo čudno, da bi bil tipičen angleški Starkelja igranje najpomembnejšega ameriškega princesa.

Takrat, leta 2000, je to nenavadno poročena.

Šli so na ima dva otroka skupaj, pred razdelitvijo leta 2008.

Taran Noah Smith

Če ste kdaj gledali udaril devetdesetih ameriški sitcom Home Improvement, boste spomnite otrok zvezdicami Taran Noah Smith, ki je igral najmlajšega sina.

Zmagal je nekaj nagrad za svoje delovanje in doseči veliko slavo. Je tudi sam v vrečah žensko, Heidi Val Pelt, ki je poročen samo dve leti po tem, ko kažejo končal.

Bil je še vedno le sedemnajst let, medtem ko je bila triintrideset.

Srečen par ustanovil vegansko restavracijo, ampak na koncu se ločila leta 2007.

Denzel Washington

Lep in z zmagovalnim nasmehom, ki lahko stopilo vse naše srce, je Denzel Washington znan za igranje težka, vendar-nice guy vloge v filmih. Od Fallen za polet, postavlja vso svojo dušo v svojih vlogah.

Na žalost za ženske povsod, Denzel je bila srečno poročena, saj je leta 1983. Njegova žena, Pauleta Pearson, šest let starejši od sebe. Par se srečala na snemanju svojega filma prvenec, Wilma, in dobil priklopljen istega leta.

Danes so znana kot ena izmed najbolj trajnih parov Hollywooda.

Roger Moore

Roger Moore igral vlogo 007 agenta Jamesa Bonda način, preden je franšiza postala mega uspešnica po vsem svetu. Daleč od eksplozivnih odprtem Bučno zabava v današnjem Bond, je Moorov razcveta prekinjala martini je na skalah in mikaven angleških odbitkov.

Kot vse dobro Bond je, čeprav je Roger ljubil svoje ženske. Pred nekaj leti doseči vlogo kot 007, Roger dobil poročena z Dorothy Squires, angleški dekle, ki je trinajst let starejši od sebe.

Odnos je najbolje opisana kot skalnata in končala leta 1968, po petnajstih letih. V nevihtni afero, je Squires domnevno vrgel opeko skozi okno Moore.

Dobro prep za filme Bond!

Ben Foster

Ben Foster je imel veliko živeti do, ko je začela hoditi Robin Wright, ker bi ona šteje zmagovalec Oscar Sean Penn med njenimi bivšimi plamenih.

Ben imela edinstveno prodajno točko, čeprav: Bil je štirinajst let mlajši od nje!

Jasno je navdušil Robin, in par še vedno skupaj danes.

Jonathan Plummer

Jonathan Plummer je vodil zelo burno življenje, saj poročil avtorice Terry McMillan.

Par dosegla veliko pozornosti, ko je dobil sta se poročila, ker je bila štirideset sedem, medtem ko je bil le babe z orožjem na štiriindvajset.

Par je uspelo, da uživajo sedem let zakonske zveze, čeprav, ampak na koncu je bilo, da je na koncu, ko je Jonathan prišel ven kot gej.

Od takrat je pojavil na Oprah, da bi razpravljali svojo seksualnost in zakaj se ni lagal Terry o svojih resničnih čustev.

Wissam Al Mana

Wissam je le manjši slaven v zahodnem svetu, vendar je velik posel v Katarju, kjer uživa v svoji vlogi slaven milijarder.

Je zaslovel na naše obale, ko se je poročil z ameriško pevko Janet Jackson, ki je devet let starejša od njega.

Vir slike

load...