10 znanih oseb, ki so šokantno kamnito preteklost | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 znanih oseb, ki so šokantno kamnito preteklost

10 znanih oseb, ki so šokantno kamnito preteklost

Včasih pozabimo, da je, in v filmih, so znane osebnosti, ki jih vidimo v glamuroznih fotografij, na naših televizorjih resnični ljudje in imajo preteklost. Tudi oni so imeli svoj delež problemov in težav, in nekateri od njih so izrazito kamnito preteklost. V mnogih pogledih, je zelo navdihujoče, da ugotovite, da je, kljub stiske in senčnih zgodovine, ti zvezdniki so še nekako uspelo, da je velik in da postanejo veliko ljubljene imena v zabaviščni industriji. Če ste kdaj pomislili, da so top zvezdniki danes je rodil srečen, potem berite naprej, in boste našli nekaj šokantnih in tragičnih preteklost, da so nekateri zvezdniki so imeli na prizadevanje, da bi za njimi.

1. Oprah Winfrey

Oprah Winfrey je imela grozno, revščine prizadetih otroštvo spopadati s. Njena starša sta bila dva najstnika, ki sekajo, ko je Oprah še zelo mlad, in ko se je preselila v Wisconsin, Oprah je bila večkrat spolno napadel moški sorodniki. Zaradi njene travmatične vzgoje, govori kažejo gostiteljice nato močno dobil v drog in alkohola in ona je zanosila pri 14 letih, vendar je dojenček se je rodil prezgodaj in je umrl kmalu po rojstvu. K sreči, Oprah Winfrey uspelo spremeniti svoje življenje, ko je pristal na delo z lokalno televizijsko postajo in da je bil začetek njene medijske kariere.

2. Demi Moore

Demi Moore je imel težko vzgojo preveč. Njena mati je alkoholik, ki prav tako trpi zaradi bipolarne motnje in njen oče je izginil iz scene v celoti. Njen očim je imela tudi težave zasvojenosti, ki so pripeljale do obeh staršev Moore je zlorabljal seboj. Njen očim je nato naredil samomor leta 1980. Demo Moore je končno dobil svoj odmor v življenju, ko je dobila vlogo v TV-limonade General Hospital.

load...

3. Kelsey Grammer

Najbolj znan za igranje Dr. Frasier Crane v TV pogovorne Cheers in Frasier na, je Kelsey Grammer življenje napolni z eno tragedijo za drugo. Pri starosti 11, njegov ded, ki je bila skrb za njega, je umrl in potem, kmalu po tem, je Grammer je oče umorjen. Tudi kasneje v življenju, je tragedija nikoli ni bil daleč od Kelsey Grammer. Njegova sestra je bila umorjena, kot dobro in njegovi dve polbratje umrl v tragični potapljaški nesreči.

4. Keanu Reeves

Keanu Reeves ni imela enostavno vožnjo, odkar je bil zapuščen kot otrok, ki ga njegov oče. Kasneje je izgubil zelo dobrega prijatelja River Phoenix, ki je umrl zaradi prevelikega odmerka drog. Slaba sreče Reeves ni končala tam, čeprav; samo eno leto po smrti River Phoenix, Reeves in njegov nato dekle Jennifer Syme je moral pokopati svoje še vedno rodil hčerko in eno leto po tem grozno tragedijo, je Jennifer Syme umrl v prometni nesreči.

5. Barry Bela

Nekateri zvezdniki so se znašli na napačni strani zakona in pozno R & B legendi Barry Beli je bil eden od tistih. Kot najstnik, je bila Bela postavljeno na kriminala raztrgana ulicah South Central LA, in on in njegov brat se je zapletel z uličnimi tolpami. V samo 17, je bil Barry Bela zaprli za sedem mesecev za krajo avtomobilskih pnevmatik. To je bila izkušnja, se je odločil, da ni želel ponoviti, zato je šel naravnost, in je obljubil, da nikoli ne bi šel nazaj na stara pota.

load...

6. Charlize Theron

South African rojena igralka in model Charlize Theron je bila vložena na kmetiji v bližini Johannesburga in njen oče je bil nasilen alkoholik. Vrnil se je domov eno noč po pitju preveč in začel streljati na Theron in njena mama skozi vrata spalnice. Theron mama sebe in svojega otroka branil s streljanjem nazaj in ubila pobesnelo oče mrtvih in ranjenih Theron brata. Njena mati je bila oproščena na podlagi samoobrambe, vendar epizoda pustil trajno duševno brazgotino na Charlize Theron.

7. Shania Twain

Kanadska country pevka Shania Twain je resnično njihove prošnje, ki so gorivo njeno petje, ker je leta 1987, ko je njena pevska kariera se je šele začenja vzleteti, tako njena mati in oče sta bila ubita v avtomobilski nesreči. Twain je že delal svojo pot skozi težko otroštvo, ki je vključevala revščini in brezdomstvu, nato pa ga je postavila svojo kariero na čakanju, da skrbijo za mlajše brate in sestre.

8. Kevin Spacey

Mimo Kevin Spacey je prišel šele, ko je njegov brat spregovoril o tem in je tako čudno, saj je tragično. Spacey in njegov brat so trpeli zaradi njihovega sadist oče, ki je rad tudi na obleko gor v nacistični insignije in je bil član ameriške nacistične stranke.

9. Nick Nolte

Večina ljudi ve, da je Nick Nolte aretiran zaradi vožnje pod vplivom leta 2002, vendar to ni bil prvi čopič Nolte je z zakonom. Aretirali so ga leta 1965 in obsojen na 45 let zapora zaradi prodaje ponarejenih osnutek kartic. Njegova kazen je bila kasneje prekinjena in Nolte šel na zvezda več kot dvajset filmov.

10. Christina Aguilera

Christine Aguilera se je rodil v New Yorku, da matere, ki je bil pevec in oče, ki je bil v ameriški vojski. Njen oče je bil pogosto zlorabo in policija so pogosto imenovani na Aguilera doma. Ko starši končno ločila, Aguilera, njena mati in sestra preselila v Pittsburgh, kjer je pevka prva, ki ji je ime petja v lokalnih talentov.

load...