10 znanih oseb, ki so spremenile svoja prava imena | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 znanih oseb, ki so spremenile svoja prava imena

10 znanih oseb, ki so spremenile svoja prava imena

Vsakdo mora vedeti, da je bila Marylyn Monroe pravo ime Norma Jeane Mortenson, vendar slaven igra spremembo imena je bolj priljubljen kot ste morda mislili. Veliko velikih ime zvezde danes ni začela v življenju z imenom, ki ga imajo danes. Nekateri od njih so spremenili svoje ime, da bi se izognili zmedi z drugimi zvezdami, nekaj spremenili svoja imena, ker so bili njihovi pravih imen Neizgovorljiv, in nekateri so preprosto povedali, da spremenijo svoja imena po svoji filmski studio, ali njihovi proizvajalci. Tukaj je deset znane osebnosti, ki iz kakršnega koli razloga ne živijo z imenom, ki so bili rojeni s.

1. Oprah Winfrey

Sprememba imena Oprah Winfrey ni bilo dejanje nečimrnosti; to je v bistvu samo nesreča. Bila je poimenovana Orprah, po značaju v Svetem pismu, in da je tisto, kar je prikazano na rojstnem listu. Ljudje niso bili nikoli povsem prepričan, kako izgovoriti to ime, čeprav, tako da namesto so jo klicali Oprah. Po letih sluha njeno ime mispronounced, ali napačno napisane, govori kažejo gostiteljice samo dal v, in je začela sama poklicati Oprah.

2. Natalie Portman

Še eden od zvezdnikov, ki so spremenili svoja imena je Natalie Portman, zvezda "Leon je Professional" in "Star Wars", je bila prvotno imenovan Natali Hershlag. Ko je pristal na vlogo v "Leon je Professional" je želela, da ji zasebno življenje zasebno in zaščititi svojo družino, zato se je spremenila svoje ime v Portman, ki je dekliško ime svojega očetovsko babice.

load...

3. Nicolas Cage

Takoj, ko vidite, kaj Nicholas Cage je pravi priimek je, da lahko delajo, zakaj se je to spremenilo. Nick Cage je bil prvotno Nicolas Kim Coppola; Njegov stric je znana filmska scenarist in režiser Francis Ford Coppola. Cage spremenil svoje ime, tako da ne bi bilo nobene obtožbe, da je dobil vlogo zgolj zaradi družinskega povezavo do Coppola. Vzel je njegovo ime iz superheroj značaja Marvel Luke Cage.

3. Michael Caine

Ko je Michael Caine začel, da se njegovo ime v filmih, je bil imenovan Maurice Micklewhite. Je spremenil svoje ime, ker ljudje smejali, ko so videli njegovo pravo ime na kredite filmov. Prvotno je želel sam poklical Michael Scott, vendar pa je že kot igralec z imenom Michael Scott. Sčasoma Cain sam poimenoval, ko sem videl, da je Humphrey Bogart, njegov dolgoletni film junak, je zaigrala v filmu "The Caine Mutiny".

4. Elton John

Elton John je tudi na seznamu zvezdnikov, ki so spremenili svoja imena. Njegovo pravo ime je Reginald Kenneth Dwight, ni ravno ime, ki zveni kot svetovno znana pevka, tako da ga je spremenil v Elton John takoj po tem, ko je posnel svojo prvo pesem. Zdaj ste verjetno vedeli, da, vendar ste vedeli, da je Elton John je izbral drugo ime Hercules?

load...

5. Joaquin Phoenix

Igralec in glasbenik Joaquin Phoenix, brat poletje, svobode in River Phoenix, spremenil svoje ime skupaj s svojimi brati in sestrami iz dani ime Bottom. Brez nagrade za ugibati, zakaj so spremenili svoje ime!

6. Carrie Grant

Carrie Grant je dobil nobene izbire o tem morali spremeniti svoje ime. Na začetku svoje kariere, je uporabil njegovo pravo ime Archie Leech, vendar je bilo Paramount Studios, ki je odločilo, da ime ni bilo opremljanja za naraščajoče Hollywood MEGASTAR. Ni dobil veliko reči, kdo je bil, da se imenuje bodisi; je izbral ime Grant s seznama možnosti, ki mu jih je studio danih.

7. Katy Perry

Razlog, da je Katy Perry spremenila svoje ime je zelo preprosta. Katy Perry se je rodil Katheryn Elizabeth Hudson in ni hotela, da je treba zamenjati z igralko Kate Hudson. Nobenega dvoma ni, da ni prostora za dva svetovno znanih Kate Hudson, tako da je pevka je na dekliški priimek svoje matere, da bi se izognili zmedi.

8. Whoopi Goldberg

Obstaja toliko znane osebnosti, ki so spremenili svoja imena in Whoopi Goldberg, je še eden izmed njih. Rodila se je Caryn Johnson in je dobila svojo odrsko ime po vzdevek je dobila, ko se pojavljajo na odru. Očitno je bila precej nagnjeni k vetrovi, tako kolegi začeli ji pravijo Whoopi blazine. Goldberg je bil dodan, ker ji je nekdo rekel, da bo to storila bolje, v zabaviščni industriji, če je imela judovsko ime zvenečo.

9. Bruno Mars

Bruno Mars spremenil svoje ime Peter Gene Hernandez, ker je mislil, da je njegov Hispanic ime bi pomenilo, da bi ljudje ga Predalček kot latinski pevec in pričakovati, da pojejo v španščini. Bruno je bil vzdevek, ki ga je oče poklical in Mars je bil le izbran zato, ker je bilo vse, kar ni dobro Hispanic bolje kot Hernandez!

10. Demi Moore

Demi Moore se je rodil Demetria Guynes, vendar se je odločila, da je potrebno nekaj malo bolj privlačen za umetniškim imenom. Demi je le skrajšana različica njenega pravega imena in je zamenjala precej nerodno sondirnih Guynes s priimkom fant je bil iz leta kasneje pa je šel na poroko, Freddy Moore.

Ali veste, druge znane osebnosti, ki so prešli njihova imena?

load...