10 znanih oseb, ki so živele mimo 90 let | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 znanih oseb, ki so živele mimo 90 let

10 znanih oseb, ki so živele mimo 90 let

Ste že bili kdaj gledal res star film, ko nekdo reče, da tak-in-tak igralec je še vedno živ? To se mi je zgodilo pred nekaj tedni. Gledanje star film o življenju Vincenta Van Gogha, imenovano Lust For Life, nisem mogel verjeti, ko mi je mama rekla, da je Kirk Douglas še vedno živi.

"Kaj ?!" sem yelped. "Toda njegov sin Michael je videti vsaj 75 !!"

Gasps vsestranskega.

Hitro sem Googled. Izkazalo se je, da je bila moja mama prav. Kirk, kljub temu, da glede na svoj igralsko kariero leta 1877, še vedno traja. Blagoslovi ga.

Potem pa sem razmišljal: Koliko drugi zvezdniki so živeli mimo star 90 let, da ne vem o tem?

V počastitev stara in še vedno živ (yay!), Pa si poglej a 10 zvezdnikov, ki so živeli zadnjih 90 let.

Kirk Douglas

Seveda sem moral začeti s tem. Kirk Douglas je trenutno 99 in bo 100 do konca leta, če mu uspe obdržati transport.

Izdelava svoj filmski prvenec davnega leta 1946, Douglas je postal znan kot korenjak Hollywooda, še posebej po svojem osmem filmske prvaka.

Njegovi filmi vključujejo 20.000 milj pod morjem, sla po življenju, in Spartacus. Njegova kariera petered na začetku devetdesetih let, in da se ni pojavil v film ali TV-oddajo od leta 2000, ko je imel pomembno vlogo pri Dotaknil angel.

load...

Njegov slavni sin Michael je 71, in pred kratkim premagal raka ustne votline.

Olivia de Havilland

Britansko-ameriška igralka Olivia de Havilland obrne 100 naslednji mesec. Najbolj znana po svoji vlogi v klasičnem hollywoodskem film V vrtincu, se je pojavil v številnih filmih v tridesetih in štiridesetih let.

Olivia poročena njen prvi mož leta 1946, pred ločuje od svojega drugega in zadnjega hubby v 1979. Še vedno naredi javne nastope, in prejel National Medal of Arts v letu 2008 od predsednika Georgea Busha.

load...

Chuck Berry

Chuck Berry je še eden od tistih zvezdnikov si Google in verjamem, kar ni mogoče, so še vedno živi. Ko sem ugotovil, da je stari rock n roller še vedno dogaja pri 90 sem sopel, vendar ni mogel pomagati, nasmejan.

Chuck Berry je Atavizam dobi dolgo, dolgo ni več. Njegov vrhunec je bil v petdesetih letih, ko je posnel in igral zadetki kot Maybelline, Johnny B Goode in vozili ob Moj Automobile, ki so vsi postali sponke v srednješolskih maturantskih plesov.

Hitro naprej šestdeset let, in človek, ki je še vedno na turneji v svojem rojstnem mestu St Louis, Missouri. To je neverjetno, da mislim, da je še vedno življenje v starem psu še. Neverjetno, a tudi lepa.

Bog vas blagoslovi, Chuck Berry!

Zsa Zsa Gabor

Zsa Zsa Gabor se ne stara daleč 100 let, in pred kratkim je imela svoj 99. Rojstni dan. Igralka in član družbe, je igral njen najbolj znano vlogo davnega leta 1952, ko je igrala v filmu Moulin Rouge. Drugi filmi ona je pojavil v vključujejo Smrt baraba, Touch of Evil, Drop Dead Darling in The Naked Truth. Nastopila je tudi v številnih televizijskih oddajah, vendar ni delovala od sredine devetdesetih let.

Gabor je imela vročičen zasebno življenje, da gredo skupaj s svojo kariero, in je bil poročen devetkrat. Eden od njenih mož, George Sanders, je umrl leta 1972, medtem ko se je ločila njen prvi mož leta 1941.

Don Keefer

Ameriški igralec Don Keefer umrl v septembru, je bilo starih od 98. Njegova prva vloga v Smrt trgovskega potnika, ki jo je igrala v leta 1951. On je bil poročen le enkrat, da Catherine McLeod Keefer ki je poročiti leta 1950 in ostal z do svoje smrti v letu 1997.

Don Keefer zaslovel predvsem prek televizije, zlasti TV show Gunsmoke, ki je igral v od leta 1957 do leta 1973. Nastopil je tudi v Buch Cassidy in Sundance Kid, in v zadnjem času Jim Carey filma Liar Liar.

On je preživel tri sinove.

David Rockefeller

David Rockefeller je preživela. Približuje svoj 101. Rojstni dan, je že imel sedem različnih srca in trdi, da je vsaka nova presaditev ga naredi počutim ponovno polni energije in pripravljeni na ponovno reševanje življenja.

Nekdanji izvršni direktor Chase Manhattan Bank, je edini preostali vnuk ameriške legende in olje tajkun John Rockefeller.

Betty Bela

Betty White je ameriška igralka, avtorica, radijski voditelj, komik, pevec in pravice živali aktivist. V starosti 94, je še vedno polna fižola!

Betty je živel polno in pestro življenje, in ima Guinnessov svetovni rekord za Najdaljša TV Kariera za ženski Entertainer. Njena kariera spet leta 1939, čeprav se je izgubil njen prvi nastop na televiziji.

Njena slavna skoraj ni zgodilo. Tako kot je bila začenjajo, Amerika je začela drugo svetovno vojno, in Betty pridružil ameriški žensk prostovoljne službe, s čimer se zavlekla kariero. Stvari se hitro pobrala, čeprav, in v petdesetih letih se je pojavil v nekaj priljubljenih pogovorne, vključno z dopusta, da Beaver.

Little Richard

Tako kot Chuck Berry, je bil Little Richard rock n valj, ki je imel svoj vrhunec v petdesetih in šestdesetih letih. Čeprav ima niz zadetkov za njim, in čeprav ga večina od nas znan po svoji energični glasbi, je dejansko umaknil iz industrije leta 1977 postal duhovnik.

Danes, Little Richard še naprej daje pridige in celo poroči parov. Bil je 93 in je bil pred kratkim prejel priznanje za njegov prispevek k Narodni muzej afriške ameriške umetnosti in kulture.

Maureen O'Hara

Igralka Maureen O'Hara je umrl leta 2017, v starosti 95. Znan za njeno rdečimi lasmi, je osvojil srca družin po vsem svetu, ko je igrala v 1947 božičnem filmu Čudež na 34. Ulici.

Delala je poleg številnih hollywoodskih velikanov, tudi John Wayne in Natalie Wood, in je njen končni izgled na zaslonu v filmu 2000 The Last Dance.

Mary Carlisle

Mary Carlisle je nekdanja igralka, plesalka in pevka, katere kariera se je začelo v 1930-ih. Predvsem se pojavljajo v B-filmih je igrala nasproti Bing Crosby 3-krat v času svojega razcveta. Ona je deloval tudi ob Lucille Ball in Maureen O'Haha in je 102 let mlad.

load...