10 znanih osebnosti, ki so bile nekoč brezdomci | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 znanih osebnosti, ki so bile nekoč brezdomci

10 znanih osebnosti, ki so bile nekoč brezdomci

Ko pogledaš na znane osebnosti, vse, kar verjetno pomislite je bogastvo in slava, ki jo uživajo danes, tako da je težko predstavljati, da se lahko tudi bogati in slavni pade na težke čase preveč. Lahko tudi več denarja, kot bi večina od nas kdaj sanja, ampak za nekatere od njih je življenje ni bilo vedno tako. Kaj je res neverjetno o teh zgodbah zvezdniki, ki so nekoč ni mogel niti privoščiti strehe nad glavo, je, da ni nikoli obupala lovi svoje sanje. Če boste kdaj znajdete borila skozi težke čase in potrebujete malo navdiha, razmišljajo o teh desetih zvezdnikov, ki jo je dala na vrh, čeprav so bili nekoč brezdomci.

1. Daniel Craig

Si slišal zgodbe o tem, kako igralci borijo, preden udarijo veliko časa, vendar je težko sedaj verjamejo, da je bil Daniel Craig eden izmed tistih akterjev, ki so si prizadevale, da bi preživela, ko je začel. Dolgo časa, preden Craig pristal vlogo Jamesa Bonda, je zaslužil kaj denarja, ki bi ga lahko s tem priložnostna dela in je spal na kavči prijatelja in parkovnih klopi v Londonu.

2. Sylvester Stallone

Rambo in Rocky zvezda, Sylvester Stallone je videl temnejša plat življenja na ulici. Preden je dobil odmor v filmih, je bil tako zlomil, da je poklical na avtobusno postajo njegov dom. Dobil je na ulici, ki se pojavljajo v mehko porno film, za katerega si je moral plačati 100 $ na dan. Delo dva dni kasneje, in je bil sposoben privoščiti najemnine za prostor za življenje.

load...

3. Jim Carrey

Svetovno znani igralec in komik Jim Carrey, je prišel iz zelo skromnih začetkov in tako on in njegova družina so bili brezdomci za nekaj časa. Prišlo je obdobje, ko Carrey je še vedno borijo, da bi dobili opazil v svetu zabave, ki je živel v šotoru s svojimi starši, bratom in sestro. Na srečo, je Carrey je starejša sestra, Patricia Carrey poročen in je imel doma, tako da preostali del družine utaborili svoj šotor v svojem dvorišču.

4. Halle Berry

Oscar in Emmy nagrajeni igralka Halle bBerry znašla brez prostor za življenje, ko je njena mama zavrnila, da bi ji več denarja, da bi jo podporo, medtem ko je poskušala najti svojo pot v svetu deluje. Glede na izbiro obupal svoje sanje, pojdi domov in rešiti svoje življenje, ali pa boj za brez pomoči od svoje matere, Berry odločila živeti v zavetišču za brezdomce in nadaljuje s svojim prizadevanju za slavo. Kot se je izkazalo, vztrajnost Halle Berry je izplačalo in ona je zdaj tam s preostalim bogate in slavne.

5. Steve Jobs

Razmislite o tem naslednjič, ko boste dvignili vaš iPhone. Steve Jobs, CEO in soustanovitelj Apple, je bil brez prebite pare, ko je bil v šoli, in je spal na tleh prijateljev. Uporabil je tudi, da poberem vse prazne Coke steklenice je lahko najti, zato je lahko zbiranje depozitov na njih in uporabo denarja za nakup hrane.

load...

6. Hilary Swank

Hilary Swank je dobila oskarja za najboljšo igralko in ona sama zaslužili zvezdo na Hollywood Walk of Fame, vendar ni bilo vedno življenje glitz in glamur za ameriško igralko. Ko je bila stara le 13, njena mati in oče ločila. Swank in njena mama preselila v Los Angeles, da bi lahko brstenja igralka slediti svojim sanjam in so živeli od avta svoje matere, dokler bi lahko privoščijo za najem apartmaja.

7. William Shatner

Tudi ko zvezde storiti zadeti velik čas, lahko gredo stvari zelo narobe. Ko Star Trek, izvirno serijo, je bila prvič vzletelo zraka v poznih 1960-ih, je imel William Shatner težave pri iskanju nove zaposlitve in je bil prisiljen živeti od svojega pickup tovornjak, medtem ko je iskal delo. Od takrat, seveda, se je pojavil v zelo uspešnih Star Trek filmov in številnih televizijskih oddaj, tako da se je vse izšlo na koncu tudi zanj.

8. Shania Twain

Shania Twain, kanadski pevec country in tekstopiska, je prodal več kot 85 milijonov plošč in je zdaj ena od uspešnic umetnikov vseh časov. Imela je zelo težko otroštvo, čeprav, in njeni starši imeli tako malo denarja, Twain se morala naučiti, kako na lov za hrano. Na eni stopnji, njena mati je pevec državo in njene tri brate in sestre v Torontu, kjer so živeli nekaj časa v zavetišču za brezdomce.

9. Jennifer Lopez

Multi-talentiran Jennifer Lopez ni imela nič, ampak velike sanje, da njeno ime, preden je našla slavo in postal J-Lo. Odšla je domov, proti volji njenih staršev, ko je bila stara 18, da nadaljuje kariero v ples. Njeni starši so jo želeli iti na kolidž, vendar Lopez je imel drugačne načrte. Spala je na kavči prijatelja in na tla plesnih studiev do zadela slaven scene veliko časa.

10. Carmen Electra

Čar model in igralka Carmen Electra je tudi preživel nekaj časa brez doma. Ko je bila v svojih dvajsetih letih, njen fant ukradel ves svoj denar in jo pustil brez denarja za plačilo najemnine za stanovanje.

load...