10 znanih osebnosti, ki so se poročile z njimi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 znanih osebnosti, ki so se poročile z njimi

10 znanih osebnosti, ki so se poročile z njimi

Nekatere od najbolj znanih zvezdniških parov ni ravno začnejo svoje življenje skupaj kot svobodne in posameznih posameznike, ki iščejo ljubezen. Dejstvo je, da so kar nekaj znanih osebnosti, ki se zdi, da so "pozabili" so že imeli partnerja, ko so začeli hoditi svoje trenutne narave. Morda zvezdniki so le preveč zaposleni so znani omeniti, da svojega partnerja, da želijo končati razmerje. Ne glede na njihove razloge za varanje na njihovih pomembnih drugih, tukaj je deset zvezdniki, ki se je končalo poroči svoje ljubice.

1. Swizz Beats in Alicia Keys

Po Alicia Keys, Swizz Beats in njegova nato žena, R & B pevka Mashonda, se je že odločil, da gredo svojo pot, ko so začeli hoditi v letu 2008. Zdi se, čeprav je, da nihče ni pustil Mashonda v na to novico. Kljub razodetja šok, da Alicia keys in Swizz Beats je postal element, sta poročena leta 2013 in ima zdaj dva otroka skupaj.

2. Johnny Depp in Amber Heard

Pirati s Karibov zvezde, Johnny Depp, prevarala mati njegovih dveh otrok, ko se je med snemanjem filma v filmu The Rum Diary leta 2009 afero Depp je z Amber Heath končal njegov odnos 14 let z Vanessa Paradis očitno padla za Amber Heard.

load...

3. Bruce Springsteen in Patti Scialfa

Bruce Springsteen je padla za člana E Street Band, Patti Scialfa, medtem ko so bili v prikladno poimenovali "predor Love Express Tour" v 1988. Bruce opravljajo skupaj, pa je imel ženo čaka doma za njega. Springsteen in njegov pustili doma ženo, Julianna Phillips, so ločila, ki jih v času turneje prišel h koncu!

4. Justin Theroux in Jennifer Aniston

Ko Justin Theroux začela hoditi Aniston, ko je bil še s svojo punco 14 let, Heidi Bivens. Težko je skriti odnose, ko ste celeb in, ko se govorice začel krožiti okoli Theroux / Anniston afero, Bivens 'mati javno spomnil Theroux, ki je bil še s svojo hčerko. Justin Theroux in Jennifer Aniston poročila leta 2017.

5. Brad Pitt in Angelina Jolie

Jennifer Aniston je vedno ni imel stvari vso svojo pot, ker je Brad Pitt prevaral z Angelina Jolie. Brad in Angelina naj bi začel svojo afero, ko so bili še vedno poročena Brad in Jennifer. Jennifer Aniston zapustil Brad Pitt leta 2005 in Pitt in Angelina Jolie na koncu se je poročila leta 2016.

load...

6. Woody Allen in kmalu-Yi Previn

Woody Allen nastala ena največjih škandalov, ki je Hollywood kdaj poznal, ko je prevaral dolgoročno partnersko Mia Farrow. Razlog, zakaj je ta reč je tako velika novica je, da je Allen je imel afero z Mia Farrows sprejeto hčerko, Soon-Yi Previn! V času afere, je Allen 56 in Soon-Yi je bil le 21. Škandalozno par trajala, čeprav; sta se poročila leta 1997 in so še vedno skupaj danes.

7. Princ Charles in Camilla Parker Bowles

Ne glede na to, da so imeli tako se je poročila z drugimi ljudmi, princ Charles in Camilla Parker Bowles so, domnevno, v on off romantiko od dneva, ko so prvič srečal leta 1970 na polo tekmo. Sčasoma so tako po delih od njihovih zakoncev in so svojo afero javnosti, sta se poročila leta 2005. V enem intervjuju, Charles žena, princesa Diana, je dejal njen zakon z princ Charles; "Bilo je tri od nas v tej poroki, tako da je bilo malo gneče".

8. Dean McDermott in Tori Spelling

Bilo je skoraj ljubezen na prvi pogled za Dean McDermott in Tori Spelling ko sta se spoznala na snemanju leta 2005 TV filmu "uma nad umor". Edina težava je bila, da sta bila že poročena z drugimi ljudmi. McDermott in črkovanje ni pustil, da manjša neprijetnost dobil na svoj način; oba sta vložila zahtevo za ločitev le mesec dni potem, ko so srečali med seboj in se poročila naslednje leto.

9. Kevin Federline in Britney Spears

Vrtincu romanca med Kevin Federline in Britney Spears se je končalo slabo in ni dol z običajnim začetkom bodisi. Par je afera se je začela, ko je Kevin Federline backup plesalec za Kopje je in v treh mesecih po seji, so se ukvarjajo. Kasneje se je izkazalo, da je bila Federline že ukvarjajo z materjo svojih dveh otrok, Shar Jackson. Federline in Britney Spears se poročila leta 20054, vendar se ločila leta 2006. Razmerje se je končalo z nespodobno bitki za skrbništvo svojih dveh sinov.

10. Jason Aldean in Brittany Kerr

Ko je bila država zvezda Jason Aldean ujela poljubljanje American Idol tekmovalec Brittany Kerr v letu 2014, je zagotovil svojo ženo, da je alkohol bil kriv za njegov prestopek. Aldean in njegova žena poskušala pretvarjati, da je vse v njunem zakonu za eno leto, vendar še vedno ni ustavilo ločitev napredujejo v letu 2015 in posledično poroke Aldean in Kerr.

Ali veste, druge znane osebnosti, ki so poročene svoje ljubice?

load...