10 znanih osebnosti, za katere niste vedeli, so dvojezični | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 znanih osebnosti, za katere niste vedeli, so dvojezični

10 znanih osebnosti, za katere niste vedeli, so dvojezični

Bonjour! Como estas?

Tudi jaz sem dobro!

Um.

Nasvidenje!

Ja, to je približno dolžino in širino svojega dvojezičnega govorjenja. Nisem zelo dobro govoril več kot en jezik!

Vedno me preseneča, ko srečam ljudi, ki znajo dva, tri, štiri, pet ali celo šest jezikov tekoče. Kot dvojezični je res velik dosežek, in to traja zelo posebno vrsto osebe, da bi se posvetili učenju popolnoma nov jezik. Nekateri ljudje sploh ne naučiti novega jezika, saj so ga obiskali določeno državo - se naučijo, da samo zato, ker!

load...

Toda, ali ste se kdaj spraševali, kateri od vaših najljubših zvezdnikov govorijo več kot en jezik? Oglejmo si na 10 zvezdnikov niste vedeli, so dvojezični. Morda se prav presenečeni!

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow ni vsakogar najljubši slaven. Ona ima otroka z imenom Apple, ima povedati ljudem, kaj bi morali jesti, in ko je dejal njenega razpada s pevko Chris Martin, ki so se "zavestno odpenjanja." Mmmm... Zanimivo...?

Jo ljubiš ali jo sovražim, čeprav Paltrow je vsekakor zelo dobro, kaj počne. Ona je igrala v filmih, kot so Ljubezen je slepa, zloglasni, Iron Man in The Royal Tenenbaums, in dobil oskarja za svoj nastop v Shakespeare in Love.

load...

Ona je tudi dvojezični, in je opazil tekoče govorijo špansko, v intervjujih. Zanima me, kaj je španska, je za "zavestno odklapljanje"?

Mila Kunis

Tam je zabavno dejstvo, da ni veliko ljudi, ki vedo o Mila Kunis. Glej, mnogi od nas samo domnevajo, ji je ameriški. Konec koncev, govori z ameriškim naglasom, zvezde v ameriških televizijskih oddajah, filmih in viski reklam, in je poročen z all-ameriški dude.

Toda v resnici, ga Kunis je iz Ukrajine.

Huh?

Ja, se je preselili v ZDA s svojimi starši, ko je bila le majceno dekle, ki v bistvu pomeni, da je ruski njen prvi jezik in ameriško-angleški je le nekaj, kar je pobrala, ker ona je tako neverjetno.

Colin Firth

Colin Firth je precej verjetno najbolj očarljivo Anglež vedno pojavljajo na naših zaslonih. Hugh Grant je verjetno imel plašč prvi, ampak Firth ga je trdil, ker se zdi, gospod Grant, da so izginili v eter.

Firth je res eden od tistih pravih angleških gospodje, ampak je tudi ponosen bilingualist, ki govori italijansko, preveč.

Zakaj je naučiti italijansko, če je le kdaj igra vlogo angleškega Gent? No, ker je ženska, ki jo je poskušal privabiti bil Italijan, seveda!

Ja, Firth odkrito priznava, da se je naučil jezika ljubezni, ko je začel hoditi italijansko žensko, da jo vtis. To je dober razlog, če mene vprašaš.

Charlize Theron

Tukaj je zabavna dejstva o Charlize Theron, preveč: Ni bil rojen v Ameriki, bodisi!

Nope, je Charlize rojen v Južni Afriki za južnoafriško staršev. Kot tak, njen prvi jezik Nizozemski Afrikaans. Kot Mila, ameriško-angleški bilo samo nekaj ji je uspelo pobrati, ko je šla o svojem poslovanju. Spoštovanje.

Dejstvo, da so pridobili obe jezikov Theron se ne odstopa od svojega očitnega intelekta, čeprav; ona je čudovita igralka, ki je dobil oskarja še kako zaslužen za njeno vlogo v 2003 filma Monster je, v katerem je upodobil serijskega morilca. Prav tako je ustvaril The Charlize Theron Africa Outreach Project in je navdušen aktivist.

Sandra Bullock

Ko Sandra Bullock prva praska na naših zaslonih v zgodnjih devetdesetih letih s filmom hitrosti, je bila tipično ameriško dekle soseda. Bila je čudovita, classy in zdrava. V preteklih letih se je Bullock ni igral v kaj bi rekli klasičnih filmov, s svojo filmografija vsebuje takšne "draguljev", kot je The Prince of Egypt, dva tedna obvestilo in slutnja.

Toda to prikriva dejstvo, da je Bullock zelo bistroumno ženska, ki tekoče govori nemško, pa tudi rodni ameriško-angleškem jeziku. Kot tudi deluje, je tudi vodi svojo lastno produkcijsko podjetje, medtem ko restavracija je bila ustanovljena leta 2006, le zaprta lani. Ona je podaril tudi okoli 4 milijone $ za ameriški Rdeči križ. Spoštovanje!

Bradley Cooper

Bradley Cooper je bil nekakšen latecomer, ko je prišel v Hollywood. On je obstajal kot bori igralec za več let, dokler se je odločil, da en dan je bil, da kick pijačo.

"Ne pijem ali pa droge več. Spoznal sem, da ne bom živel do mojega potenciala, in da je strah hudiča iz mene. Mislil sem, "wow, sem dejansko dogaja, da uniči svoje življenje. Jaz sem v resnici dogaja, da ga uničiti. "

Čeprav je Cooper postal znan za igranje neprijeten znakov v filmih, kot so Wedding Crashers in The Hangover, off-zaslonu, da je zelo prebrisan človek, ki govori francosko tekoče.

Joseph Gordon-Levitt

Ja, lahko Robin govori angleško in francosko. To je samo še en razlog, da sodijo v ljubezni z njim.

On ni odzval na moje sporočilo v angleščini na Facebook, tako da morda še raje, ko se ljudje obrnejo na njega v francoščini? Vredno je poskusiti!

Kobe Bryant

Obstaja skupno šala, da so vsi nogometaši neumen, vendar pa zagotovo ne more ravni te obtožbe proti NBA. Nekdanji pro Shaquille O'Neal ima doktorat, medtem ko je Michael Jordan je prvi košarkar postal milijarder.

Medtem, lahko Kobe Bryant govori tri jezike tekoče.

Ja, pa tudi rodni ameriško-angleški, zvezda Cleveland Cavaliers lahko tudi govorijo italijansko in špansko.

Johnny Depp

Johnny Depp je eden izmed tistih moških, da v starosti, kot vrhunskega vina. On samo ne zdi, da je izgubila vseh svojih čednih izgleda v preteklih letih.

In to je povsem naravno, da se Pirati s Karibov zvezde kot intelektualne, kot je dobro videti, kajne? Ja, lahko Depp govorijo francosko tekoče, zaradi česar mu ponosni bilingualist.

Čeprav je priznal, leta 2000, da bi govoril "nekaj francosko," je zdaj govori tekoče zahvaljujoč dejstvu, da je on živel v Franciji za vrsto let in je trenutno dating Francozinjo.

Will Smith

Večina celebrities na tem seznamu imajo očitno razlog za govor več kot en jezik. Will Smith, čeprav, očitno govori špansko "samo zato, ker".

Bil je super tekoče preveč, vendar je v zadnjih letih postala malo rustier. No ja, še vedno šteje. To je Fresh Prince, daj no!

load...