12 citatov, ki pomagajo zdraviti zlomljeno srce | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

12 citatov, ki pomagajo zdraviti zlomljeno srce

12 citatov, ki pomagajo zdraviti zlomljeno srce

1) "Žalost leti na krilih zjutraj in iz srca teme prihaja svetloba." - Jean Giraudoux. Čas lahko popravljajo najgloblje rane in vam pomaga, da gredo čez razpada, samo vedno verjamejo, da bo luč na koncu tunela.

2) "Count vrt s cvetjem, nikoli ga listov, ki spadajo Count svoje življenje z nasmehom in ne solze, ki roll." - Author Unknown. Pomembne stvari so tiste, ki se boste srečni in da se nasmehneš, šteje jih.

3) "Življenje je čudovito, tako uživali v svoji lepoti. Bodi vse, kar lahko, in naj gredo iz preteklosti. To ni nič drugega kot sence. «- David Clement-Davies. Uživajte v sedanji trenutek, ki jih tako ali tako ne morejo vrniti v preteklost, tako da večino svojega življenja, ki ga živi veselo in polno prav zdaj.

load...

4) "Če je tvoja ljubezen ne deluje s to osebo, to samo pomeni, da je nekdo drug bolj ljubi." - Author Unknown. Če greš skozi razstavljanje z osebo, ki jo ljubiš, imeti vero, da je življenje pripravili večje presenečenje za vas, vse, kar se zgodi z razlogom.

5) "Če greš skozi pekel, da bo." - Winston Churchill. Ne pozabite, da je ta situacija ni vaš končni cilj, en dan, ko bo spet srečni in morda celo srečnejši kot kdajkoli prej!

6) "Za konec koncev, je najboljša stvar lahko storite, ko dežuje, je to naj dež." - Henry Wadsworth Longfellow. Ne poskušajte upreti situacijo, ne pritiskajte premočno. Pusti stvari tok naravno. Če ste oseba, ki resnično ljubi, boste seveda skupaj, ni potisni potrebno.

load...

7) "ne more obdržati krivijo sebe. Samo krivite sebe enkrat, in korak naprej. «- Dan Castellaneta. Nobenega smisla nima, da si kriv za vedno, žal, za nekaj časa, nato pa naprej.

8) "Opuščanje vedno ne pomeni, da so šibki, včasih to pomeni, da ste dovolj močni, da naj gredo." - Author Unknown. Spustiti osebo ali razmerje, kjer niste srečni zahteva moč in pogum.

9) "Obrnite rane v modrosti." - Oprah Winfrey. Oprah je res pametno ženska, je imela veliko težkih časih v svojem življenju, vendar se je odločila, da se učijo od tistih trenutkov, da postanejo močnejši in modrejši. To je konstruktivna stvar.

10) "Duša ne bi imela mavrica je imela oči brez solz." - John Vance Cheney. Te žalostne trenutke z lahkoto spremeni v svetlo mavrico novega veselja.

11) "Problemi so samo možnosti s trnja na njih." - Hugh Miller. Poskusite videti pozitivne stvari v vsaki situaciji.

12) "ne obstaja zdravilo za ljubezen, a ljubiti več." - Henry David Thoreau. Daj ljubezni do sebe in ljudi okoli sebe, se osredotoči svojo pozornost na ljubezen v sebi in ne na vašem razpada, se boste počutili bolje in da bo pomagal zdraviti zlomljeno srce.

Upam, da vam je zdelo koristno.

Ostanite srečni in zaklad sami!

load...