12 nasvetov o tem, kako izgledati srčkan in stopiti srce človeka | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

12 nasvetov o tem, kako izgledati srčkan in stopiti srce človeka

12 nasvetov o tem, kako izgledati srčkan in stopiti srce človeka

1) Minimalna ličila

Fantje ponavadi radi naravne ličila za dekleta in številne raziskave potrjujejo to dejstvo, zato se izogibajte uporabi težka ličila, če želite narediti vtis na človeka. Namesto tega se držijo naravnega videza tonov in poskušali izboljšati svoje Boga dano lepoto, na ta način boste videti srčkan in vaše človeško srce bo, zagotovo, se tali!

2) Izogibajte se govori z močnim glasom

Glasen glas lahko zelo nadležno in celo moteče, zato poskusite govoriti v mehko, nizki ton, ko govorimo, da je tip, ki si želijo narediti vtis, ampak še vedno bi bilo lahko svoj glas, ne posnemati druge.

load...

3) Smile veliko

Preprosta nasmeh lahko prebiti led v vsakem težkem komunikacije. Dekle, ki nasmehne vedno kaže, da se zdi lepši, bolj dostopna in topla.

4) Naj fant voditi pogovor

Poskrbite, da boste vzeli čas za poslušanje, kaj človek ima za povedati, naj prevzame vodilno vlogo v pogovoru in postavljati vprašanja. Izogibajte se mu z obstreljevanjem vaša vprašanja, še posebej, če ste se pred kratkim srečali in se med seboj ne vem, zelo dobro.

load...

5) Naj se počutijo udobno z vami

Naredite svojo komunikacijo enostavno s tem, prijazen, nasmejan in, kar je najpomembnejše, s tem, da resnično.

6) Kako obleko gor?

No, seveda, če želite videti srčkan in taljenje svoje srce, ne nosite trni, kot tudi ostre in temne obleke. Nosite namesto mehke tkanine in lahka pastelnih odtenkih. Ta vrsta obleko lahko pogledaš mehkejši in lepši.

7) Vaša pričeska

Luštna in občutljivo pričeska lahko dodate na vaš ljubkost. Mehki valovi in ​​pletene pričeske lahko ste videti zelo luštna in sladko.

8) Vaš parfum

Fantje ponavadi občutljivi parfumov deklet, zato se izognili preobremenitvi lase in obleko z bogatimi in čutnih dišav. Namesto, izbral dišave, ki so sadno, cvetlični in sladko; uporablja svoj parfum zmerno, če želite, da fant, da bi sedel skozi pogovor z vami.

9) Bodite nežni

Če želite videti srčkan in taljenje njegovo srce, se prepričajte, da bi se izognili agresivni govorico telesa, trde kretnje in pretiranih premikov. Bodite nežni, ladylike in občutljivo.

10) Ne pretvarjaj

Ena izmed najbolj privlačnih in srčkan kvalitet je iskrenost. Pristna in verodostojna v komunikaciji s to posebno fantom, on bo zagotovo, da čutijo in bo bolj verjetno odzivajo z enako vrsto odnosa.

11) To je v redu, da je sramežljiv

To je povsem v redu, da se počutijo sramežljiv, in celo, blush pred fantom, ki vam je všeč. Zato se izogibajte pretvarja, da je krepko ves čas in ne zatreti svojo naravno sramežljivost. To je zelo privlačen in srčkan!

12) Bodite prijazni

Prijaznost je nekaj, kar lahko gojiti in izbral namenoma. To je lahko biti prijazni do tistih, ki vas zdravi prijazno, ko pa ste se odločili, da bodo prijazni do vseh ljudi - to je kakovost res izjemna. Ko človek vidi vaše dobro, spoštljiv in prijazen odnos do drugih, se bo, zagotovo, navdušeni in njegovo srce bo, zagotovo, se tali!

Upam, da vam je zdelo zabavno in nekoliko uporabno.

Ostani lepa, ti ostanejo, bodite prijazni, zaklad sebe in vas bo zagotovo, taline srce pravi fant!

load...