12 znakov, da vam je moški všeč (2. del) | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

12 znakov, da vam je moški všeč (2. del)

12 znakov, da vam je moški všeč (2. del)

Mi smo že razpravljali znakov, da vas fant ima rad v delu 1 te teme (si lahko preberete tudi nekaj več znakov, da vas fant všeč v delu 3 te teme tako, da kliknete na povezavo). Oglejmo si še nekaj nasvetov svojega zanimanja za vas...

Želite delati, ali vaši "simpatijo" je v vas, vendar ne veste, kako to storiti? Kakšni so znaki, da si fant všeč? Imam nekaj zanimivih in dokaj prepričajte načinov za vas, da bi ugotovili, kako se počuti zate... Pogovorimo se o tem danes:

Najprej morate umiriti in začeti opazovanjem gibov Vašega "simpatijo", preučila njegovo govorico telesa.

Ko je vaš simpatij okoli sebe, poskusite opazili te "klice ljubezni":

1) Poglej njegove oči - če človek pogleda vas veliko in če je, medtem ko se pogovarjam z vami, da ohrani in podaljša tudi očesni stik z vami, potem obstaja velika verjetnost, da je v tebi.

load...

2) Če ima človek težnja, da pokažejo, ko je okoli vas - poskuša narediti vtis - to je lahko tudi eden od dobrih nasvetov njegove privlačnosti za vas.

3) Obvestilo, kako njegovi prijatelji se obnašajo v vaši prisotnosti. Na primer, če, ko se prikaže, njegovi prijatelji začeti obrača k njemu, poglej ga čudno z nasmehi na obrazih ali pa začeti ga dražila, bi to pomenilo, da so nekaj, kar ne veš - to je lahko eden izmed znaki, da se je, verjetno, ti je všeč.

4) Če je fant nasmehne vas vsakič, ko zaklene oči z vašim, je lahko nasmeh z ali celo brez kakršnega koli razloga - to je še en dober pokazatelj, da je v tebi.

load...

5) Tukaj je zelo jasno nezavedno znamenje zanimanja tip je: opazijo, kako sedi. Ali je točka na vas nekaj njegovih članov telesa, kot so noge, roke, dlani in nog... Če da - to je lahko en velik znak! Če sta oba stoji in govori, človek, ki ima rad, lahko postavite eno nogo nekoliko dlje, nekako nezavedno jo usmerite proti osebi njegovem interesu...

6) Če fant, prav v trenutku, ko te vidi, nenadoma vstane višji, potiska prsi ven in svoj želodec in - to lahko pomeni, da je podzavestno poskuša narediti vtis in so videti bolj moško, višji in bolj privlačen, to je tudi eden od znakov, ki vam je všeč.

7) Če je "skenira" obraz z očmi in opazite mu stremenja na ustnicah - to je znak, kot je bil zelo privlači vas.

8) Ste opazili, kako vas bo zapustil, ko je večer pred. Tukaj je namig: če utripa in okleva, da zapusti, bo ostal za malo več - to je odličen pokazatelj - ta tip preprosto ne želi zapustiti dama mu je všeč. Ali pa, če ste skupaj s skupino prijateljev in je videti na vas išče ta zadnji stik z očmi z vami pred odhodom, je vsekakor v vas!

9) Da bi se prepričali, da je fant všeč ste - ga prosi, da ti naredil uslugo. Ja, ga prosite, da vam pomaga z nečim in pazi na njegovo reakcijo. Eden izmed jasnih znakov, da je fant všeč vam bo to: on bo pripravljen in z veseljem pomagali, kadarkoli in kakorkoli je mogoče; ampak če to počne nehote, odločiti ali zavrne - to ni dober znak.

10) Ali ste opazili, da je fant vas zanima nagiba k sebi veliko, medtem ko se pogovarjam s tabo? Če je odgovor pritrdilen, je lahko nezavedna vabilo, da se pridruži "osebni prostor", vpišite svoje "ozemlje", kar je lahko eden od znakov, da ste mu všeč!

11) je še en preprost pokazatelj njegovega interesa - obvestilo svoje učence; če vidite njegovi učenci širijo - to je znak, da je v tebi. Ampak, pazi in ne bo videti v očeh preveč očitne, da bi lahko zdi čudno in neprijetno za njega...

12.) Če fant začne kaže njegovo zanimanje za stvari, ki jih radi... Na primer, se je začel gledati TV serije, ki jo uživate, ali začne preiskavo ples, samo zato, ker ste omenili, da ste v to... Bi storil vse te stvari, samo da bi našli "skupne podlage" z vami poznejših pogovorov. Torej, potencialno pa lahko še eden od znakov, ki vam je všeč.

Upam, da vam te nasvete in znake, da je fant ima rad vas koristna.

(Si lahko preberete del 1 in del 3 to temo s klikom na povezavo.), Vas prosimo, da delite svoje nasvete na znake, ki vas fant všeč v komentar oddelku spodaj.

load...