12 znakov, da vam je moški všeč (3. del) | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

12 znakov, da vam je moški všeč (3. del)

12 znakov, da vam je moški všeč (3. del)

Naj še naprej govoril o znakih, ki vas moški všeč... Kako vedeti, ali je on v tebi, ali ne? (Si lahko preberete del 1 in del 2 znakov, da vas fant všeč s klikom na povezavo.) Naj z vami delim še nekaj nasvetov:

1) Če ste skupaj s skupino prijateljev in "svojo simpatijo" pravi šala, vsakdo smeje, nato pa je hitro pogleda vas, da preverite vaš odziv, da vidim, če ste se smejali, pa tudi - to je znak, da je želi biti impresivno za vas in njegova šala je bila predvsem, da vidiš, kako smešno in kul je. To je zagotovo eden od znakov, ki vam je všeč.

2) Če opazite, da vzdržuje in podaljšuje tudi očesni stik z vami - to je zelo dober znak! Človek, ki ima rad boste želeli videti na vas ves čas!

4) Tukaj je še eden od znakov, da je fant všeč ste: poskusite najti svojo višino obresti, ki se naslanja malo proti njim in šepetajo nekaj, kot da je skrivnost stvar, lahko celo dotaknil hrbtu zelo malo ( ne pretiravajte, čeprav), in nato, pazi skrbno na njegovo reakcijo... Človek, ki ima rad, da boste z veseljem pustil v svojo "osebni prostor", je lahko nagibajo tudi k sebi in morda tudi, dotaknil hrbta preveč; če pa ni veliko v vas - bo korak nazaj in bo pokazal, sam ne zanimajo, napete gor ali se ne odziva, ga zagotovo ne bo začel vas dotika nazaj ali nagibala proti tebi... Njegove reakcije na vaše dotike lahko pove veliko o njegovi čustva do vas.

load...

5) Če je človek pogosto začne pogovore z vami na socialnih omrežjih in prek sporočil SMS - to je lahko velik znak njegovega zanimanja! Fant, ki je sploh ni v tebi - nikoli ne bo začelo porabi svoj čas klepetali, da vas za ure in, predvsem, da ne bo sprožila pogoste pogovore z vami. Torej, da se seznanijo s tem "pozitiven pokazatelj"!

6) Če je, medtem ko je sedel skupaj v baru ali restavraciji, boste opazili, da svojo roko zadaj svojega stola - to je eden od znakov, ki vam je všeč, da ga zanima in privlači vas, znak nezavedne zaščite in sočutje.

7) Obvestilo svoja dejanja - če je postal zelo koristno, zaščitna in velikodušen proti sebi, je vedno obnaša kot pravi gentleman z vami, nato pa, da je tudi "! Ja"... Na primer, da je nikoli ne pustite 'vi plačati v restavraciji, on vam suknjič, ko se počutite hladno, odpre vsa vrata za vas ali vam nepričakovanih daril, darila ali presenečenj - to so nekateri od znakov, da je človek, kot si ti.

load...

8) fant, ki ima rad lahko začnete spogleduje z drugimi dekleti v vaši prisotnosti, ne skrbite - on samo želi videti vaš odziv, saj se je, prav tako, želi izvedeti o svojih čustvih do njega... Zato poskusite obvestilo to: če je, pa se spogleduje z drugo punco, ki je videti na vas, potem je to velik znak; zakaj na svetu bi bil pogled na vas, medtem ko poskuša narediti vtis na nekoga drugega? Samo preveri na vaš odziv; tako, je z njim seznanjen in naredite svoje lastne zaključke.

9) Še en "pozitiven znak" za tipa, privlačnosti, ko opazi spremembo v vašem videzu in vam pove, da mu je všeč. Na primer, ko je obiskal frizerja, spremenili obliko vaših obrvi ali pa samo nositi svetlejše od običajnih barvo šminke, in je, nenadoma, vam pove, da si lepa danes, ali vaša pričeska videti čudovito - to je velik namig, da je v vas. Ponavadi, fantje ne opazijo tiste male spremembe, ali pa niso bili tako moti, da jih omenjam. Torej, če si prejel nekakšen kompliment z njegove strani - to je eden od znakov, ki ti je všeč, punca!

10) Če se začne na dotik in obrnil uro, prstan ali zapestnico v vaši prisotnosti - to pomeni, da na ta način poskuša skriti svojo živčnost in sramežljivost, ker je precej v vas. Drugi znak njegovega zanimanja je lahko njegov netipično vedenje - pretirana smeh ali pretirana sramežljivost, potne roke ali samo nekakšen nerodnosti... Je samo skrbi, kako narediti dober vtis. To so nekatere od očitnih znakov, da vas fant všeč.

11.) Če fant gleda na vas z usti rahlo odprta in njegove nosnice nekoliko povečal - je zelo navdušen nad kako izgledaš!

13) Če pa stoji in se pogovarjam z vami je ohranja svoje roke na svojih bokih, nato pa se je, nezavedno dokaže svojo fizično moč, privlačnost in zaupanje, ki poskušajo narediti vtis, da želi, da ga rad nazaj!

Upam, da vam te dating nasvetov za ženske in znake, da je fant všeč vam zanimivo in uporabno.

Prosim, vas prosimo, da delite svoje dating nasvete in misli v komentar oddelku spodaj.

(Si lahko preberete del 1 in del 2 znakov, da vas fant všeč, samo kliknite na povezavo.)

Ostanite srečni, ostanejo v ljubezni in biti ljubljen nazaj!

load...