13 subtilnih znakov, ki so vam všeč več kot le vaše telo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

13 subtilnih znakov, ki so vam všeč več kot le vaše telo

13 subtilnih znakov, ki so vam všeč več kot le vaše telo

Težko je včasih videti pod površino in se prepričajte, da je vaša boo res zaljubljen vate in ne samo uživajo svoje telo. Čeprav je res, da moški niso tako verbalno izrazno kot ženske, je tudi res, da obstajajo znakov svetilk, ki lahko dokažejo, da je res on v vas, in ne samo vaše telo. Tu so najbolj pove, tisti:

1. On ohranja v stiku

On je lahko zelo zaposlen, vendar je vedno najde čas, da vas klic, tudi če je ne nastavite datum. To je znak, da se zanima več kot le fizični del vašega odnosa, to kaže, da želi vedeti, kako delaš, ko niste skupaj in slišati o svojem dnevu. To je skrb.

load...

2. Skrbi

Še eden od subtilnih znakov, da vas ima rad, za več kot le vaše telo, ko mu je mar, in skrbi za vas. Človek, ki ljubi boste skrbeti za vas, ko ste bolni in vam bo dala svoj suknjič, ko ste hladno, čeprav je sredi zime in ki vam je suknjič bo pomenilo, da bo on zamrzne in zbolijo. Včasih celo preveč zaskrbljeni, ki lahko draži, ampak to je, kako so moški.

3. Prosi za vaš nasvet

Ne glede na področje - obleke, darilo za rojstni dan za družinskega člana ali prijatelja, ne glede - dejstvo, da je vaša boo želi slišati vaše mnenje o tej zadevi je jasen znak, da je res on v vas, ki vas in kaj on spoštuje misliš, in imaš veliko mesto v njegovem življenju.

load...

4. On razume vaše potrebe

To je del celotnega spoštovanje stvar, zaradi katere se je presenetljivo velik del prave ljubezni. Če je človek zaljubljen vate, da ne bo imel nič proti svoje quirks, bo navaditi na njih, ne da bi veliko napora. Poleg tega bo moral biti veliko bolj pozorni na vas in kaj hočeš, kot prijatelji in kaj hočejo.

5. On je pripravljen na kompromis

Naslednja eden od subtilnih znakov, da vas ima rad, za več kot le vaše telo, ko je pripravljen na kompromis. Vsi smo v bistvu sebični, ampak ko se zaljubimo, tako moški kot ženske, smo postali veliko bolj pripravljena na kompromis, kot je sicer. Torej, če je vaš fant strinja, da gredo na romcom namesto v trilerju on je bil, ki želijo videti za dolgo časa, na primer, potem veš, da je bila zelo huda nate.

6. On te dotakne

Moški, ki so samo v za, no, vožnja, ni v navadi, da se dotaknete žensko zunaj spalnice. Če jo ima roko, vas objame in je vsak malo možnosti, da dotik kateri koli del tebe, to pomeni, da je prav gotovo ne samo za spalnico zabavo.

7. Vedno ima čas za vas

Še eden od subtilnih znakov, da vas ima rad, za več kot le vaše telo, ko ima čas za vas. To je vse o prednosti. Bolj pomembno je nekaj ali nekdo, ki je za vas - ali je vaš moški - bolj verjetno ste, da bo čas za to, kajne? Torej, če se najde čas, da te vidim ob koncu napornega dneva, četudi le za malo, nato pa prepričani, da ste ne samo romanca.

8. On je gospod

Tudi grobem, najtežji človek tam bi čudežno spremenil v viteza, ko je v resnici v žensko. Holding vrata za vas, vas ščiti pred dežjem ali snegom, predvsem pazite, nič hudega ne zgodi, da vas, ko ste z njim, je tisto, kar loči človeka v ljubezni z flirt.

9. Želi si, da izpolnjujejo svojo družino

Fant, ki je samo vas vidi kot instrument spalnice nikoli ne bo niti misliti pelje izpolniti svojo družino. Človek, ki je resen, vendar pa ne more čakati, da to storite. Razen, seveda, to je odtujen od svojih staršev in bratov in sester. On hoče pomembne ljudi v svojem življenju, da se med seboj spoznajo.

10. Ti si v svoji prihodnosti

Še eden od subtilnih znakov, da vas ima rad, za več kot le vaše telo, ko te vidi v svoji prihodnosti. Če človek je resno o tebi, on naredi ti del vseh svojih načrtih za prihodnost, in to ne pomeni samo naslednje poletne počitnice. Ti si tudi v svojih dolgoročnih načrtih in on se ne boji, da vam povem to, ali jo vsaj namig. Ali res potrebujete še en dokaz, da je v tebi?

11. On ti brani

To pomeni, da tudi če se motiš, bi nikoli rekel, da pred drugimi ljudmi, je, da bi branil svoj položaj. Potem, v zasebnih, je lahko vas kritizirati, vendar je bo nežen o tem, ne bo velik posel iz nje. Če imaš prav, bo tvoj najradikalnejši branilec.

12. Pravi, da "smo"

Ko se "mi" nadomešča "I", veš, da imaš vratarja. Če k temu dodamo njegove razširjene zenice vsakič, ko vas vidi - v redu, boste morali priti blizu njega, da opazijo, odobri - in vsaka od navedenih znakov, in lahko uradno del podjetja s statusom "enotni".

13. Pravi, "ljubim te"

Čeprav je res, da obstajajo moški, ki bi rekel, da je to spraviti v posteljo, ne gre za večino, nikakor. V resnici, mnogi ljudje ugotovili, da je izjemno težko verbalise svoje občutke, zato vse znake, ki jih potrebujemo, da bi lahko prebrali. Toda, ko najde pogum, da razglasi svojo ljubezen do tebe, lahko dajo vse svoje dvome v posteljo.

Kakšne so druge subtilne znake, da te je všeč več kot le vaše telo?

load...