15 znakov, da ti je všeč | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

15 znakov, da ti je všeč

15 znakov, da ti je všeč

Kakšni so znaki, da ti je všeč? Zelo pogosto dekleta ne opazite znake, ki jih človek rad, skušajo izvedeti, vprašajte sami veliko vprašanj in preživite veliko neprespanih noči. Po branju tega članka boste oboroženi z znanjem in razumevanjem vreme ti je všeč ali ne, vsaj jaz bom delil z vami nekaj mojih izkušenj. (Si lahko preberete Del 2 in Del 3 znakov, da vas fant všeč s klikom na povezavo.)

Torej, kako razumeti, ali je v tebi, ali ne?

1) Če ima človek "prijateljstvo" z vami in želi biti blizu - to je velik znak, da je "več kot všeč" vas, še posebej, če je pogosto okoli, je bil vedno pripravljen pomagati in skrbeti zate. Seveda obstaja nekaj izjem, vendar predvsem, ko ste lahko opazili njegovo težnjo, da se v bližini, potem obstaja upanje, da je njegovo srce nosi plamen!

load...

2) Še en enostaven znak, ki vam lahko pomagajo razlikovati rojstvo ljubezni v svojem srcu je preprosto, ko ga spet srečali. Če vas fant videl nekje samo enkrat, potem pa nepričakovano naleteli na njem še enkrat, obstaja velika možnost, da to ni nesreča; je iskal vas in se lahko celo, je stala na tem avtobusne postaje, za dve uri, samo da vidim, če je lahko verjetno "udarec" v vas še enkrat; ali če te bo poklical po tem prvem dnevu, ki ste jo imeli skupaj in vas vabi, da imajo popoldanski čaj v njegovi družbi - to je eno, če očitnih znakov, da ti je všeč; človek ne bo nikoli poklical ali predlaga, da ponovno srečali, da dekle ni všeč.

3) je te pohvale ali vam nepričakovanih daril, samo zato, ker... Je lahko škatla čokoladnih, rože ali karkoli... Nepričakovana darila so vsekakor znaki, da vas fant všeč.

4) Če vam fant vabi k ogledu filma, in se zgodi, da bo romantično enega, je lahko eden od znakov, da vas ima rad in želi, da se približajo... Poleg tega, če bi gledal film vašo pobudo in si lahko ga sit skozi "The Notebook" ali "Titanik", potem ne bo pomote, je v vas!

load...

5) Je prikazuje velik znak 'všeč' vas, če vas je dotakne. Tudi če je samo dotik vaše roke, ramena in hrbet.

6) Če je njegovo vedenje je neustrezna, netipična ali nenavadno. Na primer, da je preveč sramežljiv, zelo tiho in ne vem, kaj naj rečem, ali, nasprotno, on začne šalo in smeh brez razloga, morda je celo začeli norčevati iz tebe... Vse to so znaki, da je fant vam je všeč.

7) Če je videti na vas več kot pri drugih. Ko se "ne more znebiti svoje oči od tebe", samo obvestilo, pa je pogled na vas karkoli narediš, in ko pogledaš gor gleda navzdol ali stran? Če je odgovor pritrdilen, potem ste posebno z njim.

8) Kako se je odzvala, ko govorimo o drugem tipu v njegovi prisotnosti? Ali lahko opazite namig žalosti ali poškodoval na obrazu? Ali pa je takoj začel govoriti o drugem lepo dekle ali njegovo najljubšo igralko? V teh dveh primerih, obstaja velika verjetnost, da je v tebi.

9) Če govorimo o načrtih za prihodnost, da te omenja - to je eden izmed znakov, da vas fant všeč. Tudi če se govori o nekaj preprostega, kot je dogodek, v enem mesecu, in on vas vpraša, če se boste udeležili tudi, potem je tudi namig!

10) Če se začne skrbeti za njegov nastop v vaši prisotnosti, dotakne njegove lase, gumbi za srajce, obrne uro, popravlja kravato, itd, vse to so znaki, da si fant všeč, podzavestno želi, da je všeč ga nazaj.

11) Še en znak, ki je v vas in želi še naprej iti s teboj, ko odpre do vas, o svoji družini, na ta način je fant, vrste, se izpostavlja, da vas, vas vabi, da se njegovi osebni ozemlje.

12.) Če fant vam pove o njegovem osebnem življenju... In nikoli vprašal... Je pa veš, da je bil en sam in njegovo srce je brezplačna. To je dober znak, dekle, ki je morda v vas!

13) Še en znak zanimanja fant je, ko je nagonsko "ogledala" svoje poteze, medtem ko se pogovarjam z vami. Če opazimo, da se je nezavedno kopiranje vaša dejanja in geste med pogovorom, je lahko eden od znakov, da vas fant všeč. Na primer, ponovi svojo roko položaj, medtem ko je v restavraciji ali pa prikloni glavo v isto smer kot vi, medtem ko vidva govoriti. V tem primeru, je podzavestno poskuša biti všečen.

14) Še eden od znakov, da je fant všeč vam je, ko je postal zaščitni, spodbudno in koristno. Na primer, da vas pokriva s svojo jakno, da vas zaščiti pred vetrovnem vremenu in dežju, se odloči, da vam pomaga, tudi če to zahteva preklic svoje načrte, potem obstaja velika verjetnost, da je v tebi!

15) Če se govori o tem, da dobro kuhanje in predlaga, da se dokaže, da vas. Bodite prepričani, ljubezenska zgodba je zelo blizu....

Seveda, to ni končni vodnik znakov, da vas fant ima rad, vendar pa verjetno zgoraj nasveti vam bo pomagal, da imajo namig o svojih občutkih proti vam.

Katera druga znamenja, da je fant všeč, ki bi jih radi dodali na ta seznam? Kako veš, če je druga oseba, ki je v ljubezni (če bo vreme to je fant ali dekle)?

Prosimo, delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

(Si lahko preberete Del 2 in Del 3 znakov, da vas fant všeč, samo kliknite na povezavo.)

Ostani srečna, ljubezen in biti ljubljen!

load...