20 presenetljivih zgodnjih delovnih mest današnjih znanih zvezdnikov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

20 presenetljivih zgodnjih delovnih mest današnjih znanih zvezdnikov

20 presenetljivih zgodnjih delovnih mest današnjih znanih zvezdnikov

Medtem ko nekateri zvezdniki naredili odraščajo v slave družine in so znani nič drugega kot življenje glitz in glamurja, večina od njih je začel enako kot ti in jaz jim je prišel iz navadnih družin, je bilo navadnih življenje, in se držite navadne službe. Čeprav je težko verjeti, da bi lahko imeli enkrat odprla svoja vrata za človeka dostave in ugotovila, Brad Pitt stoji tam, ali pa odgovoril na telefon in je imel Johnny Depp poskusila prodati nekaj, kar ne želite, ampak, nekoč, čeprav bogati in slavni so bili navadni ljudje. Če imate sanje pa mega zvezda, ne obupajte! Berite naprej in izvedeli, kako dvajset današnjih vrhunskih zvezdnikov uporablja za preživljanje.

1. Danny DeVito je frizerka

Ne smej se, to je res! Čeprav Danny DeVito ne dejansko videti del, je pravzaprav zelo izkušen lase stilist. Kako bi na Zemlji je uspelo ustvariti panju frizuro na šest stopala visok žensko ugibamo, a Danny DeVito se uporablja za delo s polnim delovnim časom v sestrini lepotni salon.

2. Johnny Depp

Pirati s Karibov zvezde, Johnny Depp, je bil eden izmed tistih res nadležnih prodajnih TV ljudi, ki vas tako kot ste sedel na svoj obrok telefona in nato skušajo in prodajajo nekaj, kar nikoli ne bi potrebovali. Njegova naloga je prepričati ljudi, da bi bili vnešeni v nagradni igri, vendar le, če so kupili nekaj kemične svinčnike od njega prvič.

load...

3. Madonna prodala Dunkin 'Donuts

Pred Material Girl, Madonna, je postal zvezda, je delala na Dunkin 'Donuts vtičnico na Times Square v New Yorku. Očitno si je ona odpuščen za brizganje krof žele vsem za kupca. Prav tako je nekaj časa delal kot Striptizeta v Franciji.

4. Ashton Kutcher briše tla

Model, igralec in zvezda "That '70s Show" Ashton Kutcher, je študiral za biomedicinsko tehniko stopnje na Univerzi v Iowi, preden se je odločil poskusiti in narediti kariero iz modeliranja. Je padla iz kolegija in je moral pomesti tla v tovarni, da bi preživela med modeliranje nalog. Uporabil je tudi prodati svojo kri, da bi nekaj dodatnega denarja.

5. Rod Stewart kopali grobove

Grammyjem nagrajeni škotski pevec Rod Stewart je imel različne vloge, preden je postal slaven. Je padla iz šole, ko je bil samo 15 in njegovi zgodnji prizadevanja pri iskanju zaposlitve vključeni preizkušanje za profesionalno nogometno moštvo, ki poskuša svojo roko na sitotiskom in kopanje grobov.

load...

6. Michelle Pfeiffer je delal v trgovini

Michelle Pfeiffer je sanjač, ​​ko je bila mlada in da je, medtem ko je delal na blagajnah v trgovinah, ki se je odločila, da želi priti v deluje. Dobila je svoj prvi okus zvezdniški svet, ko je zmagala na lepotno tekmovanje Miss Orange County in nato šel na zmago Miss Los Angeles. To samo dokazuje, da sanje res lahko uresničijo včasih.

7. George Clooney je delal na kmetiji

Preden se je preselil v Los Angeles, da bi našli svojo slavo in bogastvo, je George Clooney je več poskusov, da bi našli kariero, ki mu najbolj ustreza. Ko je bil star 16 let, Clooney je mislil, da bi lahko imela prihodnost v baseballu, ki pa je bil zavrnjen s strani ekipe Cincinnati Reds. Imel je tudi veliko priložnostna dela, ko je padel iz šole, vključno s kmetijsko roko in čevlje prodajalec.

8. Jennifer Aniston je kolo sel

Jenifer Aniston je svet z nevihto igral Racheal v "Friends", vendar pa je pred tem, ko je bil še vedno najti noge v deluje svetu, ona je zaposlitev telemarketer, natakarica in kolo sel. Prav tako je na kratko delal kot predstavniku za sistem hujšanje, Nutrisystem, na "The Howard Stern Show".

9. Tom Cruise študiral za duhovnika

Tom Cruise ni bil vedno scientolog, ko je bil mlad in še našel pravega razpis, ki deluje, je študiral, da je katoliški duhovnik. On je šele uspelo priti v semenišču šolo, čeprav, in ko je bil tam se je odločil, da duhovništvo ni bilo res za njega. On je na koncu vrgli ven, za krajo in pitje alkohola, zato se je obrnil svojo roko namesto deluje.

10. Gerald Butler je bil odvetnik

Zgodbe zabavljači, ki opravljajo priložnostna dela, medtem ko se določena, so precej pogoste, vendar so nekateri zvezdniki nehal donosen kariero, preden so sledili svoje sanje. Škotski igralec Gerard Butler je študiral pravo na Glasgow University in odšel na delo kot odvetniški pripravnik v odvetniški pisarni. Ko so ga odpustili, ki jih odvetniške pisarne, tik preden je bila posledica, da postane polno kvalificiran odvetnik; se je odločil, da svojo roko, da deluje.

11. Gene Simmonds nekoč učitelj

Gene Simmonds je pevec poljub, ki se uporablja, da bi učitelj. To je težko predstavljati človeka, ki je našel slavo s svojim kuščarja jezikom in nenavadna make up je odgovoren za izobraževanje 11 let, ampak to je točno to, kar je naredil. Simmonds je bil učitelj na šoli v španskem Harlemu, preden je postal rock zvezda.

12. Chuck Norris je res uporablja za boj proti kriminalu

Nekaterih znanih osebnosti možnosti za napredovanje nima smisla, in eden od teh je bil človek, ki potiska zemljo navzdol, ko počne pushups, Chuck Norris. Če ste mislili, da morda je bil Norris v vojaške, kazenskega pregona ali borilnih veščin, še preden je postal igralec, bi bili prav na vseh treh točkah. Chuck Norris je služil kot policist z ameriško letalstvo in je tam, da se je naučil borilnih veščin.

13. Ken Jeong bil zdravnik

Ken Jeong, ki igra G. Chow v The Hangover filmih, dal gor uspešno kariero v medicini, da je igralec. Bil je popolnoma usposobljen zdravnik in je uporabil, da bi šest številka plačo poklic zdravilo, ampak je dal vse, da do sledijo svoje sanje, da postane igralec. Pravi, da je tveganje, preprosto zato, ker je hotel narediti nekaj, kar je ljubil počne.

14. Steve Buscemi bori požarov

Steve Buscemi je bila v preveč filmov omenjam, vključno Reservoir Dogs, Armageddon in Big Fish. Pred Buscemi je postal igralec, je bil New York ogenj borec za obdobje štirih let. Pravi, da je bilo gašenje dober način za pripravo na igralski karieri, saj je adrenalin počutite gašenjem požara, ki je podoben tistemu, ko ste tik pred hodi na odru.

15. Papež bil alkimist

Ne, to ni punchline šala, to je res. Preden je postal znan kot papež Frančišek, sedanji vodja Katoliške cerkve je bil znan kot Jorge Mario Bergoglio in je delal kot kemijski tehnik. Medtem ko je študiral, da postane duhovnik, papež študiral književnost, psihologijo in filozofijo.

16. Tim Allen je trgovca droge!

Glas Buzz Lightyear in zvezda TV show "Domov izboljšanje", Tim Allen, je nekoliko bolj pisano kariero, preden je obrnil svojo pozornost na igre in komedije. Leta 1978 je bil Allen ugotovili, da ima več kot 650 gramov kokaina v Battle Creek Mednarodno letališče Kalamazoo / in preživel dve leti v zaporu zaradi trgovine z mamili.

17. Jerry Springer začel kot politik

Dolgo preden Jerry Springer skočil do slave gostovanje njegovo sporno pogovorno oddajo, je bil njegov znamenitosti postavljena v službo v Washingtonu. Jerry Springer je s polnim delovnim časom politik in je služil kot župan Cincinnatija in je bila nekoč kandidat za guvernerja Ohio. Ko je izgubil svojo ponudbo, da postane guverner, je nehal politiko in začel kariero v medijih kot lokalne novice sidro.

18. Harrison Ford je bil tesar

Pred Harrison Ford je postal Han Solo v Star Wars, je bil zaslužek dober preživljal kot tesar. Od takrat, seveda, Ford je igral vodjo, ki je v mnogih velikih filmih, vendar je skoraj vrgel svojo priložnost za slavo stran. On je dejal, da je sprva zavrnil vlogo Star Wars, ker ni želel, da bi se varnost svojega mizarske delo.

19. Sting bila angleščina učitelja

Njegovi starši so mislili, Sting je bil jezen, da bi se njegovo varno delo kot učitelj skupinsko angleško in Coaching otroke v nogometu. Ko je zapustil stalno službo, da je glasbenik, čeprav bi njegovi starši niso imeli pojma, da bo šla na, da je prednji mož policije, nato pa sledi, da z uspešno solo kariero.

20. Art Garfunkel poučevanje matematike v šoli

Art Garfunkel, blondinka polovica Simon & Garfunkel, sam imam magisterij iz matematike, preden je postal znan glasbenik in da je edina slavna osebnost v našem seznamu, ki dejansko vrnil v svojo nekdanjo poklic po nastopu znan. Ko je Simon & Garfunkel razdeljen leta 1965, Garfunkel je pedagoško delo poučevanja matematike na šoli v Connecticutu. Je nehal, čeprav, saj vsi učenci res želel slišati je bilo zgodbe o Garfunkel je glasbeni karieri.

load...