3 legende svetega Valentinskega dne | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

3 legende svetega Valentinskega dne

3 legende svetega Valentinskega dne

No, obstaja veliko različnih legende po izvoru ta poseben dan ljubezni.

1) Tu je eden izmed njih: V starem Rimu, ko je cesar Klavdij II je vladajoči, je ugotovil, da ni bilo dovolj vojakov v svojo vojsko in se je vse bolj in bolj težko boriti svoje sovražnike. Verjel je, da je razlog, zakaj ljudje ne želijo, da bi jih vključili v svojo vojsko - niso želeli zapustiti svoje žene ali ljubimce. Tako se je odločil, da prepove vse poroke in celo poslov. Za rimske ljudi, ta odločitev ustvaril velik šok... Pa še vedno sodijo v ljubezni in še naprej sanjajo o ustvarjanju srečna družina. Mladi duhovnik poklical Valentine začela poročiti ljudi na skrivaj. Ko Klavdij II ugotovil, o tem, da je bil Valentine ugriznil do smrti. Kasneje, za njegov pogum in predanost ljubezni, duhovnik Valentine pridobil naziv "Saint".

2) Teorija številka dve: Še ena legenda je dejal, da mladi duhovnik Valentine pomagal kristjanom, da se izognejo rimske zapore, in čez nekaj časa delam, so ga aretirali preveč. Medtem ko je v zaporu, Bog mu je dal številne neverjetne nadnaravne talente in eden od njih se je zgodilo, da je sposobnost zdraviti ljudi. Vratar Zatvorsko slišal za to zadnje darilo za Valentinovo in poslal svojega slepo hčer ga je treba pozdraviti. Duhovnik Valentine molil za njo in ona je ozdravela. Ko se je to zgodilo, mladi zaljubil in Valentine ji napisal pismo poslovilno tik pred njegovo izvedbo, podpis: "Iz vaše Valentine". Od tega trenutka naprej, ta izraz dobil nesmrtnost.

load...

3) In tu je še ena legenda: Najbolj verjetna zgodba okolici St. Valentine je tista, ni osredotočena na strastni ljubezni med dvema ljubimcev (vrsta ljubezni imenuje Eros), ampak na krščanske brezpogojne ljubezni do Boga (imenovano Agape), ker, po tej teoriji, je bil duhovnik mučeniško za zavrnitev, da opustijo svojo vero v Boga. Valentinovo je verjel, da je bila izvedena 14. Februarja, 270 AD. Na ta dan, Rimljani začeli praznovanje ljubezni, ki jih ponujajo na roko napisane pozdrave naklonjenosti, znane kot Valentines, za ženske pa občudoval.

Znano je, da Valentine res obstajala, ker so arheologi pred kratkim našli rimsko Catacomb in staro cerkev, posvečena sv Valentine. Morda obstaja dvom glede izvora Valentinovo, vendar je najbolj pomembno in undoubtable Dejstvo je, da je ta dan prinaša neskončne količine veselja, sreče in ljubezni.

Srečno Saint Day Valentines! Ljubezen in biti ljubljen!

load...