6 nasvetov o tem, kako narediti prvi premik na vaši zamaški, če ste sramežljivi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

6 nasvetov o tem, kako narediti prvi premik na vaši zamaški, če ste sramežljivi

6 nasvetov o tem, kako narediti prvi premik na vaši zamaški, če ste sramežljivi

Če bi dekle narediti prvi korak? Izdelava prvi korak je lahko enako težko za moške in ženske. Dejstvo je, da je še slabše za fanta, ker na splošno, zgodovinsko in kulturno, da so tisti, ki pričakuje, da bo prvi korak, čeprav smo zdaj živi v veliko bolj na spol enak svet, kot kdajkoli prej. Po drugi strani pa je dejstvo, da se ženske ne pričakuje, da prvi korak naredi stvari še težje za dekleta, še posebej, če ste seveda sramežljiva, ampak imate veliko simpatičen fant. Tukaj je nekaj nasvetov, ki lahko pomagajo, da se končno poberem pogum, da obrne svojo simpatijo in to ni tako grozno, kot si morda mislite.

1. Postani govorica telesa strokovnjak

OK, to je bila šala, seveda, ker bi vas res dolgo časa, da postane strokovnjak. Vendar pa to ni tako težko, da postane bolj zavestni o neverbalnih znakov, da je fant vas daje. Konec koncev, največji strah imamo vsi, ko gre za približevanje nekoga, je strah pred zavrnitvijo. Torej, biti pozoren. Ali vaš simpatij nasmeh na vas vsakič, ko te vidi? Ali je res videti malce živčen? Ali je začetek dotakniti lase, ko ste tukaj? Če je odgovor da, potem je zelo verjetno, da je on toliko zanimajo za vas, kot ste v njem, vendar je preprosto preveč sramežljiv, da bi ta prvi korak. Torej, nekaj časa ga opazuje, preden se odločite, ali želite, da bi se prvi premakne sebe ali ne.

load...

2. Zaupanje vaša intuicija

Ker govorimo o sramežljivi ljudje, verjetno ste se zavestno sami pravite, da vam bodo zavrnjene. Toda poskusiti in poslušati notranji glas. Ali je mogoče, da vaš notranji glas ti pove drugače? Včasih smo nezavedno opazili stvari, in čutimo odnos drugih ljudi do nas. Vendar pa tudi prepogosto spregleda, kaj je naša intuicija nam pove, nato pa smo trpeli posledice, kot manjka dobre možnosti, da bi lahko rastejo v nekaj čudovitega. Poslušajte svoj notranji glas, in če vam pove: "Pojdi za to!", Potem pa pojdi in ga povabil ven.

3. Ena majhna skrivnost

Tukaj je skrivnost, da ste morda že slišali, vendar pa verjetno niso verjeli: fantje bojijo zavrnitve, prav tako kot dekleta in so lahko tudi zdi, da je zelo težko vprašati dekle ven. Poznavanje tega, se ti ne zdi, da je, ko se počutite, kot da bi se kar prvi premakne sebe res dobra ideja? Pravzaprav, sramežljivi fantje pogosto pretvarjajo, da so pretirano samozavestni, in takšno vedenje lahko push dekleta proč. Kaj pa, če si tako sramežljiv, a ste tako pretvarjati, da si prepričan, da se med seboj... Kaj pa, če si oba želita eno in isto stvar, vendar se držite nazaj, ker te iluzije zaupanja? Ne izgubite priložnosti! Ko vidite priložnost, jo izkoristi. Najstrašnejša stvar, ki se lahko zgodi, je, da bi vaš simpatij samo reči "ne".

load...

4. Pomisli, mogoče "kaj če je"

Znebiti svojega iracionalnega strahu pred zavrnitvijo, ampak pripraviti na vse možne izide razmer. Kaj je najboljša stvar, ki se lahko zgodi? No, morda izvedeli, da je samo toliko v vas, saj ste v njem. Kaj je najhujše? On lahko obrnejo navzdol. Tudi če se to zgodi, da ni zadnji človek na svetu in svet okoli nas ne bo ustavil obrača, samo zato, ker je rekel "ne". Ti si močna punca in boš preživela, ni bilo zelo osvobajajoče misel?

5. Nekatera pravila so narejeni za razstavljanje

Mogoče je eden od glavnih razlogov, zakaj dekleta izogniti prvi korak je, da se boji, da si obupan. V resnici pa ni nič obupana, o čemer nadzor nad lastnim življenjem v svoje roke, in to tudi zaradi česar odnos izbire. Problem je v tem, da je zelo težko, da bi prekinil nekatere ustaljene vzorce razmišljanja. Torej, motivirati sebe, ki jih je videti na nekaterih ljubezenskih zgodb o samozavestnih žensk, ki so se nadzor, je to prvi korak in živela srečno do konca dni. Pomisli, kako pogumen je, da bi prekinil te prazne, iluzorna omejitve in družbene konvencije, še posebej stare in zarjavele narave. Bodite pogumni, da boste ponosni nase!

6. Be yourself, je športna

Če ste končno sprejeli idejo, da lahko dejansko bi to prvi korak, poskusite najti ravnotežje med običajnim sramežljivosti in na novo ugotovljena zaupanje, s tem, da športna in s tem, da se bo zagotovo dal svojo simpatijo na enostavnost. To je najbolje, da povabi svojo simpatijo do neke primeru skupine, stranke ali film. Najprej, da je varno, ker tudi če reče "ne", je ne bi niti ugibati resnično razlog za vaše povabilo, in če si sramežljiva, potem bi verjetno raje umre, kot sem ga spoznala, da bi radi ga. Če je vaš simpatij pravi, "da", čeprav, potem mu lahko sestane v casual, sproščujoče okolje, ki ne bi bilo isto, če bi ga povabili na romantično večerjo v dvoje, na primer, razen če ste prepričani o svojem občutki.

Izbral pravi čas in da to drzen korak!

Če bi dekle narediti prvi korak? Kakšne so vaše misli?

load...