6 nasvetov o tem, kako začeti pogovor s fantom | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

6 nasvetov o tem, kako začeti pogovor s fantom

6 nasvetov o tem, kako začeti pogovor s fantom

Kaj bi storili, če bi naleteli na lepo videti fant in bi radi, da stavke pogovor z njim, vendar ga did't veste, kako? Najprej se prepričajte, da vaš pristop vam ne prikazujejo kot obupan dama, ki iščejo pozornost. Kako začeti pogovor s fantom? No, je lahko zelo enostavno, če imate prave nasvete. Danes, kaj je govoril o nekaterih dobrih pogovor predjed:

1) Uporabite svoj lep nasmeh

Pred presenetljivo pogovor z vsakim fantom, ki jih je treba zagotoviti, da imate vso svojo pozornost. Vaš lep nasmeh je lahko v veliko pomoč! Seveda, fantje ne moti, ko ženske vrgel nekaj poglede na njih, nasmeh in začne pogovor. Torej, ne bodite sramežljivi! Poglej naravnost v oči za nekaj sekund, nasmeh in nato pogledal dol ali stran. Če vas fant rad preveč, bo verjetno nasmeh nazaj in začne pogovor z vami sam.

load...

2) Koliko je ura?

Majhna in preprosta vprašanja, kot so ga prosi čas, vam lahko pomaga začeti pogovor s fantom, ne da bi si obupan ali pomoči potrebnim. Biti pogosto vprašanje veliko ljudi vprašati, je lahko težko za fanta, da ugotovimo, na prvi stopnji, kakšne so vaše namere so. Komentiral vreme je tudi lepo strategije začeti pogovor s fantom, ki vam je všeč. Preproste besedne zveze, kot so "to je tako vroče danes" ali "Ljubim te sonce" vam omogoča, da brez težav in brez truda se začel pogovarjati s svojo simpatijo.

3) Izposoja nekaj od njega, bi bilo pero, knjigo ali revijo. To je odličen in naraven način za začetek pogovora s tipom, ki je prizadela vašo pozornost. Če ne želite, da ga prosite, da vam izposoditi knjigo, samo vprašati, kaj je bral. To je naravno. To je enostavno. Deluje.

load...

4) Ali ima hišnega ljubljenčka?

Ko opazite nekoga, ki vam je všeč hoja v parku s svojim hišnim ljubljenčkom, bi takojšnja stvar je za kompliment svojega psa, lahko to pomaga truda začeti pogovor, ki bi lahko privedle do dneva;).

5) Kompliment njegov stil

Complimenting fant slog je dober pristop za pridobivanje govoriti z njim in ga bolje spoznali. Dobro urejene moški radi in cenimo, ko ženska pohvale svoj videz. To je dejansko eden od najpreprostejših načinov za začetek pogovoru z moškim.

6) Kako začeti pogovor s fantom? Uporabi glasbo!

Če ste na koncertu ali v klubu in opazite krasen fant, ki je ulov oko, lahko ga vprašal za ime benda, ki opravlja na odru ali celo glasbenik, katerega pesem je igral, to vam lahko omogoči, da se njegov polno pozornost in začne pogovor. Če imata skupne prijatelje s fantom imate zaljubljen, lahko vedno jih prosi za dodatne informacije o njem. To pa odpira komunikacijski kanal, ki se potem lahko raziskali in se lahko razvije v lepo zvezo.

Pogovor predjed je lahko nešteto. Samo uporabite svojo ustvarjalnost in domišljijo. Nekateri drugi dober pogovor zaganjalniki bi bilo: prosi nekoga za pomoč ali za smer. Fantje radi pomagali dekleta. Včasih je en preprost stavek ali pogovor lahko spremeni celo življenje, zato ne bodite sramežljivi in ​​se vaše možnosti!

Zgornje nasvete o tem, kako začeti pogovor s fantom, so zelo praktična in enostavna. Dame, ki so se težko približati fantje lahko to storijo v pametno in naraven način.

Upam, da vam bo ta dating nasvet koristen.

Vas prosimo, da delite svoje dating nasvete in misli o tem, kako začeti pogovor s fantom v komentar oddelku spodaj.

Ostani srečna, ljubezen in biti ljubljen!

load...