7 dnevnih idej za Valentinovo: kako presenetiti svojega partnerja? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

7 dnevnih idej za Valentinovo: kako presenetiti svojega partnerja?

7 dnevnih idej za Valentinovo: kako presenetiti svojega partnerja?

Valentinovo je praznik ljubezni, lepote in romantično razpoloženje. Srečni pari želijo, da bi bilo posebno in nepozabno, ampak včasih ne vedo, kaj storiti, da bi njihov ljubljeni zapomniti ta dan za vedno. Tu so naši 7 nasvetov in idej o tem, kako lahko presenetite svojega partnerja in da ta dan lepo in posebno:

1) Prvi dan znova

Vi in vaš partner se lahko dogovorita, da igrajo eno zanimivo igro skupaj: pretvarjati (kot akterji), ki ste jo pravkar spoznala in to je vaš prvi dan, poskusite, da deluje, kot da bi bilo res. Poglej seboj na enak način, kot ste jih pri prvič srečala, je sramežljiv, zgovoren, šala okoli, vprašajte ista vprašanja, ki jih zastavljajo pred tem, da bi bilo zabavno, in ne pozabite, vse občutke, ki ste jih imeli na svojem resničnem prvem zmenku. To bo pripomoglo še bolj romantično iskrico že poseben dan svetega Valentina.

load...

2) Ustvarite dan presenečenj za vaše ljubljene

Razporedi nekaj pomoči s prijatelji in znanci, ki vam pomaga organizirati vse. Na primer, tukaj je ena zanimiva ideja za fanta: si predstavljam vaju (vas in vaše dekle), hoja v parku in nenadoma, vidite škatlo čokolade na klopi s cvetjem in Valentinovo kartice. Ona ga odpre, bere... In se zgodi, da je kartica od vas naslovljena na njo. To bo nepozabno doživetje za vaše prostorskih dama!

Če ste poročeni par, tudi vi lahko popestrite vaše ljubezensko življenje. Tukaj je en primer, kako je lahko mož presenetiti svojo ženo: lahko greš v restavracijo skupaj za romantično večerjo in potem, ko se vrneš domov vidite, da je prostor prekrit s cvetni listi vrtnice in sveče so osvetljene; vse to presenečenje je bil pripravljen, medtem ko je bilo to večerjo skupaj, ker ko si odšel domov, je bilo vse, kar je običajno in normalno (seveda, boste morali, da ga organizira s pomočjo svojih prijateljev in pripraviti vse vnaprej, ampak je vredno!) Zagotavljamo vam, da bo vaša dama ta dan ne pozabite do konca svojega življenja.

load...

3) večplastne presenečenje

Nakup deset ovojnice različnih velikosti tvorijo majhne tiste z večjimi in večjimi in večjimi, tako da lahko ti ovije fit v drugega, kot ruski lutka, Matryoshka; potem napisati ljubezensko pismo, da je vaš ljubljeni in ga v najmanjšem znesku, ki ga nato postavite v večjo eno, nato pa še enkrat, da večjimi in tako naprej... Pošljite vaš partner po pošti in se prepričajte, da vaša gospa jo prejme na Valentinovo dan; poskušajo biti ob njej, ko ona odpre, se prepričajte, da je koplje globoko, dokler ta zadnji envelop, da bi našli svoje ljubezensko sporočilo v notranjosti. Ne samo, da vaju bodo zabavali in smejali, ampak tudi vam bo ta dan nekaj posebnega.

Tukaj je še ena možnost podobnega romantično presenečenje: nakup 5 ali 10 škatel različnih velikosti in uporabljajo isto načelo "Matryoshka". Skrij darilo in Day kartico Valentinovo znotraj najmanjšega prostora, nato pa paket vse od njih v drug drugega in dal to darilo za vaše ljubljene. Videli boste, koliko velika in pozitivna čustva lahko te preproste stvari prinašajo oba.

4) Romantična večerja s tekmovanj in nagrad

Da bi Valentinovo posebnega, organizirati romantično večerjo v dvoje. Lahko preživijo čas kuhanja skupaj doma in ko bo čas za večerjo, presenetiti vaš ljubljeni s posebnim programom zabavnih tekmovanj in, seveda, ne bo nagrade za zmago! Ta mali dotik ustvarjalnosti bo vaša večerja čas bolj zabavno in zabavno in na koncu večera, ko je čas, da prejmejo nagrade, da bo postala romantična... 😉

5) Napišite pesem za dekle

To lahko storite sami ali najti eno vam je všeč na internetu, pomemben del je, da mora biti romantičen. Zapiši na kartico Valentinovo in držijo ogledalo (ali lahko pišete na ogledalu samem). Prinese zajtrk v posteljo za princese z cvet ali šopek rož. Ko bo vaša dama zbudil in bo šel umiti obraz, bo ona videti svojo pesem na ogledalu; to zagotovo bo njen dan lep in zato, tvoja tudi.

6) Razlogi, zakaj te ljubim

Kupiti barvne papirnate srca ali pa ga sami, pisati o vsakem od njih je razlog, zakaj imate radi svojega partnerja ali zakaj je tako posebnega za vas. To je v redu, da se izvajajo, napišite čim več lepih besed, kot si lahko, in nato okrasite svoje stanovanje s temi srca, ali v primeru, da ne živita skupaj, okrasite svoje mesto z njimi, vendar ne pozabite, morate to storiti, medtem ko je ne okoli; ko odkrije to lepo presenečenje in bere svoje ljubezenske sporočila, enega po enega, ji bo zelo dotaknila in zelo vesel!

Lahko, da je to presenečenje, še bolj zabavno, če skrijete vse svoje "srca sporočil" in ljubezenskih bankovcev v različnih krajih doma; na vsakem od njih lahko pišete namig o tem, kje ste hided naslednjega. Ob koncu tekme, ko je vaš partner odkrije zadnje srce, se bo našla tudi sedanjost in cvetje. Obljubimo, vaša dama bo na luno sreče in bosta oba imela lep čas in veliko hihitanje.

7) Get visoke

Eden od simbolov valentinovega je golobica. Ne moremo leteti visoko, kot ptice in letijo v nebo, ampak zakaj ne bi dobili blizu? Najdi restavracijo, ki se nahajajo na višinah (kot tisti v Parizu na vrhu Eifflovega stolpa) in povabite vaše ljubljene na romantično večerjo tam. Ko je trenutek prav, ji povejte, da ste na "višine sreče", ki je v svojem življenju, in da je, zakaj sem jo povabil na tem mestu; Zagotavljam vam, da ji bo všeč! To bi bilo zelo romantično, da pripravi predlog na ta poseben dan preveč!

Torej, to so le nekatere ideje Dan presenečenj Valentinovo je. Improvizirati, igrati, eksperiment, ker je ljubezen nima meja ali meja. Ne pozabite, da bo kateri koli od vaših romantičnih idej, ki prihaja iz čistega srca, storjenih z ljubeznijo zelo cenjeni.

Kakšna je vaša ideja popolnega Valentinovo? Prosimo, delite svoje misli v komentar oddelku.

Ljubezen in biti ljubljen!

load...