7 stvari, ki se spremenijo v svojem življenju, če ste utrujeni, da ste samski | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

7 stvari, ki se spremenijo v svojem življenju, če ste utrujeni, da ste samski

7 stvari, ki se spremenijo v svojem življenju, če ste utrujeni, da ste samski

Ali ste utrujeni, da so samski? Naveličani mrtev končnih razmerij in dolgčas s tem, da sam doma? Za mnoge ljudi lahko samo obliž začne začarani krog nizko samospoštovanje, frustracije in celo obupa, ki se začne, da bi nas obnašajo na načine, ki jih ne bi storili pred in na način, ki lahko dejansko izdelavo nas manj privlačna za moške. Če ste na to navzdol po spirali nizko samospoštovanje, potem tukaj je nekaj stvari, ki jih morda želeli, da razmišljajo o:

Stop skrbi samsko

Prvi korak je preprost. Stop skrbi o tem! Ni zločin, da bi bil en sam, in vam ni treba spremeniti vse, kar ste v resnici, da bi si bolj privlačna za moške. Ker vas in da je prepričan o sebi je privlačna lastnost sama po sebi in moški še vedno veliko raje najti žensko, ki je imela manj partnerjev v svojem življenju, ne pa mnogi vseeno.

Ne biti negativna o moških

Če ste imeli slabe izkušnje, potem ne katrana vseh moških v isti koš. Niso vsi ljudje so uncaring, sebični in ven samo za eno stvar. Najbolj so skrb in ponudbe ter, če je vaš sum o njihovi motivi prihaja skozi način, kako se obnašajo, boste off zelo hitro dal najboljšega.

load...

Ne poskušajte in hitenja stvari

Daj fant priložnost! Če ste prenehali skrbeti za samsko boste prenehali po v razmerja, ki ne trajajo. Postane resen, ko ste pripravljeni, in ne samo zato, ker si ne želim, da bi ga izgubili. Morda si mislite, da je pot do moškega srca skozi svoje hlače, vendar to ne velja, če iščete za dolgoročno in smiseln odnos.

Sprostite se in se sami

Sprostite se in uživajte sami, to je samo datum. Potrudi se in obleko za to priložnost, da samo kaže, da vas skrbi za datum, vendar ne pozabite, da poskusite in ne bodi tako zategnjen o tem; ste tako je, da imajo dober čas, ne opravi razgovor.

Ne bodi tako izbirčen

Torej veste, kaj želite s človekom... Ampak se je treba ustrezno vsak kvadratek? Morda bo njegova dvajset od desetih na enem kriteriju bi za pet od desetih na drugega? Sprostite se in mu dati priložnost, lahko vaš začetni sedaj so bili prav vseeno.

load...

Ne ga potisnite

Fant je super in želite, da se premaknete na drug dan ali naslednji korak. Izogibajte se skušnjavi potiskanje pretežko za naslednji dan, da ne želite, da zvok obupno. Ne pozabite, da ljudi, kot je malo izziv vseeno.

Poberem svoje samospoštovanje

Pick si gor, prah se dol in ne pozabite, kdo ste. Vsak dan hodiš ven vhodna vrata je lahko dan, da si spoznal nekoga posebnega, zato bodite pripravljeni za to! Če nimate zaupanja vase, kako lahko pričakujete, da bi imele zaupanje v vas?

V današnjem svetu online dating, speed dating in podobno, se včasih zdi, da bi morali imeti možnost, da se nalog za ljubezen, kot bi kitajska hrana za s seboj! "Jaz bom imela temne lase, smisel za humor in skrbna oseba, prosim, in lahko poda v sredo?" Na žalost, življenje je samo, da ni enostavno, vendar, če imate prepričanje, da se bo to zgodilo, potem verjetno bo, in v najbolj nepričakovanih krajev. Bodite pripravljeni in ne pozabite, da samega sebe.

Upam, da vam te dating nasveti koristni.

Vas prosimo, da delite svoje razmerje svetovanje in dating znanja v komentar oddelku spodaj.

Ostanite srečni in sijaj vedno!

load...