7 zabavnih idej za pustolovske pare | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

7 zabavnih idej za pustolovske pare

7 zabavnih idej za pustolovske pare

Ali vam je dolgčas z romantične večerje ob svečah za dva? Sedel skozi več filmov kot profesionalni filmski kritik? No, tukaj je nekaj zabavnih datum ideje za pare, ki iščejo nekaj malo drugačnega za datum. Vendar je treba opozoriti, nekateri od njih niso vsakogar ideja idealnega dneva!

1. Notranja plezanje

Kjerkoli živite, je verjetno notranji plezanje objekt nekje v bližini. Merilo višin in se soočiti s svojimi strahovi skupaj. To je poceni, vam ni treba kupiti posebno opremo, in to je odlična priložnost, da poskusite nekaj novega. Notranja plezanje je eden najbolj zabavnih in ustvarjalnih datuma idej za pustolovske pare.

2. Go Kampiranje

Luksuzni hoteli so vse lepo in prav, vendar so vsi postali malo "samey" čez nekaj časa. Pogumni elemente in pobegniti za vikend pod platno. To je odličen način za obveznice in priložnost, da uživajo romantično datum noč skupaj pred buči tabornem ognju.

load...

3. Bodite vožnja v helikopterju skupaj

Če še nikoli niste storili prej, zakaj ne rezervirajte vožnjo s helikopterjem? Večina lokalnih letališčih zagotavljajo kratke helikopterjev izkušnje ali plujejo lekcije. Če res želite, da splash ven, si lahko rezervirate helikopter vas letijo na romantičen hotel za vikend. To ni tako draga, kot si morda mislite, ampak to je ena od tistih ustvarjalnih in zabavnih datum ideje, da vi in ​​vaš partner ne bo nikoli pozabil.

4. Spravi se na Konja

Ali ste začetnik ali izkušen jahač, ni boljšega načina, ceniti pokrajine, kot od konjem. Organiziranih pohodov so na voljo na več mestih, zato obiščite najbližjo jahanje stabilen in rezervirajte nekaj lekcij skupaj.

5. Hit višin z balonom

Za bolj Trijezan izlet v oblakih, rahlo dvigovati v nebo z nič več kot koš med vami in vetrom in uživajte v miru in tišini, ko lebdi visoko nad tlemi, ki jih le nekaj vrvi in ​​najlonsko ovojnici podpira.

load...

6. Prostovoljstvo

Nekaj, da večina ljudi nikoli ne razmišljajo o tem, je prostovoljno delo. Pomoč, da bi iz hrane parcele za brezdomce, prostovoljstvo za otroške dobrodelne namene ali zbiranja sredstev za svojo najljubšo stvar. Lahko samo majhno količino časa dati toliko drugih, manj srečni od vas in vas in vašega partnerja z nagrajevanje in skupne izkušnje zagotavljajo. To morda ne bo najbolj romantičen dan ideja, vendar pa zagotovo lahko eden od najbolj pomembnih narave.

7. Sky potapljanje

Tukaj je še ena izmed najbolj zabavnih in ustvarjalnih datum ideje: da se potopite skupaj in skok iz letala! To je ena stvar na seznamu je večina ljudstva ambicij, da se nikoli ne zdi, da bi dobili okrog. Delež v razburjenje in navdušenje in se veselim, da v ponedeljek na delovnem mestu, ko nekdo sprašuje, "Kaj si prišel do konec tedna?

Strokovnjaki pravijo, da pari, ki vodijo na zmenke, tudi potem, ko so skupaj že nekaj časa, so veliko bolj intimno in trajen odnos, kot tisti, ki samo bivanje v vsako noč. Torej, zakaj ne bi poskusili nekaj malo bolj zahtevno in zanimivo? Obstaja tisoče stvari za početi na drug način kot večerjo v dvoje datum noč; Če želite ustvariti nepozabno doživetje za vas in vašega partnerja, poskusite dobiti iz svoje cone udobja in raziskovanje zabavne datum idej; Samo uporabite domišljijo ali Google it!

Upam, da vam bo ta dating nasvet koristen.

Vas prosimo, da delite svoje zabavno datum idej in nasvetov v komentar oddelku spodaj.

load...