8 nasvetov o odnosih: kako lažje rešiti argumente s svojim partnerjem? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

8 nasvetov o odnosih: kako lažje rešiti argumente s svojim partnerjem?

8 nasvetov o odnosih: kako lažje rešiti argumente s svojim partnerjem?

1) Izogibajte vpila na svojega partnerja

Ko trdijo, da je popolnoma nepotrebno kričati. Kričanje je zelo škodljivo in destruktivno, se lahko poškoduje in celo uniči ljubeč odnos, ki ste ga gradijo za dolgo časa. Če iz nekega razloga, da ne bi izognili z utemeljitvijo, nato poskusite samo govoriti o problemu in se o tem pogovorite s svojim drugo polovico. Prepričan sem, da je vaš partner ima dobre slušne sposobnosti, kričanje je nepotrebna.

2) Nikoli ne pozabimo na ljubezni in spoštovanju

Ko se prepirate s svojim partnerjem, ne pozabite, da se prepirate z osebo, ki jo zelo radi, zato ustrezno ukrepali. Nikoli ne dovolite, da žali ali ponižuje svojega partnerja, ker te čustvene rane lahko, pravzaprav nikoli ne zacelijo. Ljubezen in spoštovanje svojega partnerja ves čas, tudi ko trdijo.

load...

3) Ne prepiraj se o tem več težav hkrati

Pogosto, medtem ko je trdila, partnerji začeli omeniti stvari iz dolgo časa nazaj, so ga zmešamo skupaj, tako majhen argument zrastejo v nekaj velikega. Torej, če imate kaj proti svojim partnerjem, traja nekaj časa, in govori o tem, vendar razpravljali le en problem naenkrat. Ta tip vam bo pomagal rešiti argumente veliko lažje in hitreje, bi se izognili težavam odnos in zaščititi svojo ljubezen.

4) Odpusti in hitro pozabi

Nikoli ne zaspi, ki ima dejanje proti svojemu partnerju, če želite, da vaš odnos do zadnjega in biti srečen. Ne pustite, da argumenti in prepiri uniči vso lepoto svojega odnosa, namesto, razpravljajo o stvareh, pusto odpustiti in pozabiti in korak naprej...

load...

5) Ne pozabite svoje prednostne naloge

Poznate svoje prednostne naloge in ne pozabite jih, tudi, ko trdijo,... Kaj je bolj pomembno za vas - argument, dejstvo, da je vedno, ali imamo prav ali vaš odnos? Če je vaš odnos je vaša prednost, nato pa, da to misel v mislih ves čas in nikoli ne pustite argument postati večji, močnejši in bolj pomembno, potem vaša ljubezen proti vaši drugi polovici.

6) vedeti, kako reči "Žal mi je".

Sprejmite dejstvo, da niste vedno prav. Priznati, da smo narobe, je ena od najtežjih stvari za početi, še posebej, ko smo trdili. Reči "Žal mi je", včasih se zdi nemogoče. Ampak ne pozabite, ob koncu dneva, to je ok, da se motim včasih! Kaj je močnejši - aroganca ali dobrota? Kaj je bolj pomembno - argument ali ljubezen? Veš kako pravijo "Žal mi je", se naučijo najti kompromise, ne pozabite, da je ljubezen, prijaznost in srečen odnos bolj pomembno, od impulziven želja biti vedno prav.

8) Vedno na koncu svoje argumente z objemi in poljubi

Ob koncu dneva, vaš partner je eden od najpomembnejših ljudi v svojem življenju. Si ne želite graditi zid brezbrižnosti in dejanja med vama. Da bi se razjasnilo neprijetne občutke in čustva po vaši trditvi, konča svoj razpravo, ki ga objemala in poljubljanje med seboj. Sprostiti in pustiti vse negativnosti in namesto neguje svojo ljubezen. Vaš partner ni vaš sovražnik, tudi takrat, ko trdijo, ne pozabite tega.

Upam, da si ugotovila, da ti nasveti razmerje koristno.

In na koncu, seveda, argumenti in razprave se lahko zgodi vsakomur, vendar ne vedo, kako jih pametno rešiti in kako zaščititi svoj odnos od razpada, lahko pomaga ohraniti raj svoje ljubezni in ohraniti zdravo razmerje.

Kakšni so vaši odnosi nasvetov o tem, kako rešiti argumente s svojo posebno osebo? Delite svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

Ostanite srečni in cenijo svojo ljubezen!

load...