8 nasvetov o tem, kako privabiti gospoda desno | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

8 nasvetov o tem, kako privabiti gospoda desno

8 nasvetov o tem, kako privabiti gospoda desno

Ali ste še vedno iščejo eni in edini g pravice? Ste bili s tako veliko g krivic, ki ste začeli razmišljati, da ni g pravi za vas? Vemo, kako je, da so iskali zaman za ljubezen, tako da tukaj je osem stvari, ki jih morda želeli, da razmišljajo o tem, da vam pomaga pri iskanju, kako dobiti fanta ali kako pritegniti g desno:

1. Naj vaša osebnost sijalo ven

Morda ste najlepša deklica v deželi, ampak, če ne veste, kako se smejati, g Pravica bo dolgčas! Videti je pomagalo, seveda, vendar nobena količina telesne lepote lahko za preprostega pomanjkanja zabave. Bodite prepričani vase, fantje radi zaupanje, in boste izstopali iz množice.

2. Daj preteklost za sabo

OK, tako da ste imeli svoj delež tuga in razočaranje, vendar ne domneva, da vsak odnos se bo končala na enak način. Naprej in navzgor, kot pravijo, bi lahko naslednjič biti pravi.

load...

3. Pazi nase

Vaša osebnost je pomembna, vendar, da ne bo bolelo, da skrbijo za svoj videz preveč. Ko ste videti dobro na zunanji strani, boste imeli več zaupanja in se počutite dobro, na notranji strani. Ne pustite, da slabe izkušnje iz preteklosti, da si dal gor, in ne pozabite, da je gospod prav lahko celo tisti, ki stoji za tabo v trgovini jutri; tako vedno poskusiti in videti svoje najboljše, saj si lahko spoznati nove ljudi kjerkoli.

4. Vedeti, kaj iščete

Če se sprašujete, kako dobiti fanta, morate vedeti, kaj je tvoj želijo. Ne moremo izločiti g desno od življenjsko meniju popolnih ljudi, toda ali ste res šteje, kaj je to, kar iščete? Če vam res ne vem, kaj je to, kar iščete, kako lahko pričakujete, da jo kdaj našli? Torej, vzemite list papirja, našli 20 minut prostega časa in napišite tiste najbolj pomembne lastnosti, ki jih želite vaš g Pravica do, vendar ne nastavite znamenitosti previsoko, nihče ni popoln. Vemo, kaj hočeš, je eden od najpomembnejših korakov pri privabljanju popoln partner.

5. Poskusite malo skrivnost

Fantje radi izziv, zato ne znebijo celotno življenjsko zgodbo na prvem zmenku. Pusti ga ugibati malo in mu želim, da pridejo nazaj, če želite izvedeti več.

load...

6. Stop mišljenje, da moraš imeti partnerja, da bi bil srečen

Nič ni narobe s tem, da eno in če vas skrbi preveč o tem boste začeli, da pridejo čez kot obupan. Uživajte svoje življenje, potem pa se bo nekdo želi uživati ​​z vami.

7. Zgraditi svojo samozavest

Ve, kdo ste in biti ponosen na to. Najhujše vrste moških, so plenilci, plen na ranljive ženske, vendar so prestrašeni off jih samozavestni in samozavesten narave.

8. Pokaži malo zaupanja

To je težko dati zaupanje, če ste bili prizadeti ali izdan prej, vendar, če ne moreš zaupati ljudem, g desno ne sme viseti približno za dolgo. Zaupanje je znak spoštovanja in naklonjenosti, tako daje fant priložnost; on najbrž ni vseeno všeč zadnja.

Nekateri pravijo, da je g desno tam nekje za vsakogar, pravi duša, prava ljubezen. Če ste menili, da je bil samo eden, čeprav vam ne bo kriv za obupal! Obstaja več sto tisoč dobrih fantov tam iščejo nekoga, kot ste vi, tako da samo bodite potrpežljivi, bo prišel.

Vas prosimo, da delite svoje dating znanje o tem, kako dobiti fanta ali kako pritegniti g desno v komentar oddelku spodaj.

load...