8 poceni darilo ideje za Valentinovo dan zanj | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

8 poceni darilo ideje za Valentinovo dan zanj

8 poceni darilo ideje za Valentinovo dan zanj

Nimate bi prekinil banke, da pokažejo svoje spoštovanje do vašega moškega na Valentinovo. In kljub temu, denar ne more kupiti ljubezni. Torej pozabi nalepke oblikovalec in snazzy restavracije, to je misel, da se šteje, in si oglejte nekaj naših cenejših idej darilo za Valentinovo za njim:

1. Candy in kartico

Eden izmed najlažjih, najlepše in srčkan načinov, da pokažejo svoj človek nekaj ljubezni je, da mu sladkarije in kartico za Valentinovo. Verjetno ne dobi jesti sladkarije zelo pogosto, tako da izbor otroški sladkarije in lepo kartico bodo toplo njegovo srce bolj kot katera koli drago darilo. In da kartica nekoliko posebna, napisati nekaj smiselnega v notranjosti, ne samo vaše ime!

2. Pečemo mu torto

Če iščete poceni ideje darilo za Valentinovo presenetiti svojega moškega, da torto ali svojo najljubšo puščavo zanj. Pojdi luštna z nekaterimi obliki srca piškotkov ali poledenel torto s posebnim sporočilom. Trud se bo veliko bolj pomemben kot ceno.

load...

3. Go praktične

Da bi bili malo bolj praktičen glede idej darilo za Valentinovo lahko vi in ​​vaš mož jo obravnavajo in samo strinjajo letos kupiti drug drugemu darila, ki jih bodo dejansko uporabljali. Morda je res, bi radi imeli nov šal ali par rokavic... Lahko bi vedno dodate škatlo čokolade z njo pa tudi.

4. Pošljite mu pico

Še ena preprosta presenečenje ideja za Valentinovo za vašega moža bi preprosto mu pošilja pico na svojem delovnem mestu. On se dogaja, da bi porabili denar za kosilo vseeno, zakaj ga ne preseneča s svojo najljubšo pico dostavljeno svojem delovnem mestu? Ni zdravo za kosila, vendar se je boste uživali presenečenje in skrb!

5. Uokvirjena slika

Eden od priljubljenih poceni darilo idej za Valentinovo za vaš tip, bi bilo lepo, uokvirjena fotografija vas skupaj; To darilo bo trajala dlje dan in tvoj moški lahko dal na svojo mizo na delovnem mestu ali v svoji sobi doma.

load...

6. Cook mu večerjo

Saj ni treba iti ven v fancy restavraciji, da bi dobili fine dining; pripravi posebno večerjo za njega, in imajo romantično noč v na Valentinovo, namesto da bi šel ven. Naj bo nekaj malo drugačen, nekaj, kar ne bi bilo običajno. Če ste v dvomih, obstaja veliko receptov idej, z navodili, na internetu. Samo google.

7. Rezervirajte vikend stran

Ni nujno, da je luksuzni hotel s petimi zvezdicami, da bo vaše Valentinovo zabavo. Obstaja veliko načinov za bivanje stran za manj denarja. Ti bo ven ves dan in v temi vso noč, zakaj zapravljajo denar za draga hotelski sobi?

8. Mu samo dam

Veš kaj? Vse, kar je verjetno res želi, je, da; tako da ne poudarjajo o ceni darilo, daj karkoli lahko z ljubeznijo in mu bomo z veseljem.

Ali imate druge poceni darilo ideje za Valentinovo za njim? Poskrbite, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

Ostani srečna, ljubezen in biti ljubljen!

load...