8 pomembnih flirting napak, da bi se izognili | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

8 pomembnih flirting napak, da bi se izognili

8 pomembnih flirting napak, da bi se izognili

Za nekatere, spogleduje je enostaven in nekateri ljudje preprosto ne ve instinktivno vse Zapovedi in prepovedi za spogledovanje. Mislil bi si, da bi bilo enostavno za flirt, vendar je zelo tanka črta med biti očarljiv in da so preveč naprej. Torej, bi se izognili neprijetno trenutek, ko ste ugotovili, da ste preko stopil znamko in preberite osem pomembnih spogleduje napake, ki jih v resnici ne želijo, da bi:

1. Going predaleč

Spogledovanje mora biti zabavno in subtilno, in ne želite, da daje napačen vtis; tako majhen del spogledljiv innuendoes so v redu, vendar ne bi bili preveč topi in očitno, ali pa boste samo prestrašiti dobri fantje / dekleta off.

2. Ne groping pod mizo!

Kako tudi taktilno prezgodaj je še spogleduje napaka. Zadostuje že rahel dotik na rami je v redu, ampak, prosim, ne groping pod mizo, da je samo lepljivi!

load...

3. Ne dolgočasite to novo osebo na smrt s svojo celotno življenjsko zgodbo

Govorimo preveč o tebi je še spogleduje napaka. Ste spogleduje, ker si želijo, da se mu / ji zanimajo in jih vrača več, ne da jih lahko nosil do smrti s svojo celotno življenjsko zgodbo. Ne samo, da je preveč prezgodaj bo dolgočasno, vendar bo tudi pustil z nič drugega govoriti o tem naslednjič.

4. Neupoštevanje znakov

Oglejte si jezik svojo simpatijo telesa previdno, kot ste napredek s svojim spogleduje z ene stopnje na drugo, in pazi na znake, ki ste jih morda predaleč. Če on / ona začne nemirno in išče po sobi, potem so verjetno iskali izhod v sili, tako da ga ustavili malo, boste morda prehitro.

5. Kako preveč resno

Spogledovanje je zabavno, da tako tudi ostane. Ostani resne teme in probleme, kot so politike, vere ali vaše EXEs, in držijo lahkotnim teme pogovora. Pokaži svojo simpatijo, da ste zanimiva in zabavna oseba, ki je s. Želite, da pridejo čez kot enostavno dogaja in zaželeno osebo, ki ni visoka vzdrževanje ali preveč zapleteno.

load...

6. Prikaz strah

Morate pokazati zaupanje, da bo uspešen flirt in traja nekaj nadzora nad situacijo. Kaj si zagotovo ne želite, da se je hihitajoč, nervozen in plašen oseba; da ne bo delovalo.

7. Ker je več vadili

Spogledovanje je najbolje, ko gre po naravni poti in ne zveni kot dobro naučenega-scenarij. Če je vaš Hvalisavo je tudi madež, nato pa bo prišel čez kot neiskreno, kot tudi daje vtis, da se pogovorite z vsako novo osebo, ki jo izpolnjuje, kot je ta.

8. Ne da bi vedel, kdaj prenehati

Spot znake in ve, kdaj je čas, da zaprete svoje spogledovanje. Če ste dobili nobenega odgovora, nobene povratne informacije in on / ona se začenja iskati v zadregi, nato pa ven, pa je še vedno šlo dobro, preden se lahko norca iz sebe.

Kaj drugega spogleduje napak se moramo izogibati? Prosim, vas prosimo, da delite svoje dating modrost v komentar oddelku spodaj.

load...