8 stvari, ki vas verjetno zadržujejo pri iskanju ljubezni | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

8 stvari, ki vas verjetno zadržujejo pri iskanju ljubezni

8 stvari, ki vas verjetno zadržujejo pri iskanju ljubezni

1) Pomanjkanje self ljubezni

No, pogosto smo močno kritizirajo sami preko našega notranjega govora in poskušajo najti različne napake in pomanjkljivosti v naši izgleda, vedenja ali v našem življenju nasploh. To ni, kako boste pritegnili ljubezen in srečen odnos v svojem življenju. Najprej se moraš naučiti ljubiti in v celoti in popolnoma sprejeti sami, ne glede na to, kaj; ker če vam ni všeč / ljubiti sebe, kdo se lahko zaljubi v vas?

2) Nizka samozavest in pomanjkanje samozavesti

Pogosto menimo, da sami nevreden ljubezni, saj smo, kot že omenjeno, kritizirajo sami notranjosti. Samozavest in zdravo samozavest cvet iz lastne ljubezni in samo sprejema. Z drugimi besedami, da bi našli ljubezen, se moraš naučiti, da verjamejo, da so si vreden vzajemne ljubezni. Vi ste vredni, da ljubiti in biti ljubljen nazaj!

load...

3) strah zavrnitve

Prejšnji slabe, nezdrave in nesrečni odnosi lahko povzroči strah zavrnitve. Pogosto, ljudje, ki so si poškodoval v preteklosti pogosto zapre svoje srce ljubezni in izvedbo strah zavrnitve v njih ves čas. Naj gredo iz preteklosti in se ne morejo primerjati vsakega človeka, ki kaže v vašem življenju s svojim ex... Odprite svoje srce ljubezen, tako da boste slišali, da je klic, ko potrka na vrata svojega življenja...

4) Stidljivost

Biti sramežljiv lahko, pravzaprav, je pozitivna stvar, o mojem mnenju. Bojažljivost lahko očarljiva, privlačna in tudi, cute. Ampak včasih, pri čemer preveč sramežljiv lahko zadrževal z iskanjem ljubezni, zato delo na sramežljivosti. Zdrav odmerek plahosti nikoli ne boli, ampak ko pride vaša priložnost skupaj - ne drugega ugibati, pojdi in izkoristiti priložnost!

load...

5) Razmišljate o svojem ex

Preteklost je za tabo. Tvoj bivši je del svoje preteklosti. Če želite najti novo ljubezen, morate izpustil preteklost in odpira oči in srce za nove priložnosti. Če želite, da bi bili srečni in zgraditi novo, lepo in srečno razmerje z nekom, morate pozabiti na preteklost in nehati misliti tvoj bivši.

6) Ker je obupan in nesrečen

Moški, običajno, lahko občutite obup od daleč... Se lahko počutijo, ko je ženska obupno išče nekoga, in to vsekakor ne jih pritegnemo k sebi, nasprotno, obup odbija fantje! Audrey Hepburn, ko je dejal, da "srečni dekleta so najlepše", to je tako res! Gojiti notranjo srečo in najti razloge, da je hvaležen; če neguje svoje srce s srečo in vaš um - z pozitivnosti, boste videli, kako enostavno in hitro bodo novi ljudje začeli prikazovati v vašem življenju. Sreča je nalezljiva, privlačna in lepa!

7) Pasivno čakanje

No, smo že govorili o obupa, pač pa so neaktivni in pasivno čakajo, dokler se na princa na belem konju trka vaša vrata, ni dobro niti. Morate ukrepati, ko je vaš notranji glas ti pove, da to storijo. Če je, na primer, tri dekle tvoji prijatelji so izpolnjene njune ljubezni prek online dating straneh in menite, da bi se lahko zgodilo tudi zate, vendar so preveč sramežljivi ali preveč strah, da bi dal sliko tam, potem mečejo ti illusional ovire in se prijavite za to dating spletni strani! Ali pa, če vam ni všeč, online dating, obisk mesta, kjer se potencialno lahko spoznati osebo svojih sanj.

8) Ne da bi vedel, kaj hočeš

In na koncu, ko ste že zaljubil v sebi, se počutite srečni in samozavestni in ste na spletni strani za zmenke, morate vedeti, kakšne vrste človek si res želiš. Ker ne zavedajo svojih želja lahko, definitivno, je ne ovira pri iskanju ljubezni. Vzemite list papirja in svinčnik, sedi v mirnem mestu, za približno 20 minut in zapišite odgovor na vprašanje: "Kako bi opisali moj idealni moški"... Potem, ko ste ugotovili, kakšne lastnosti in vrednote so pomembne za vas, bo veliko lažje, da izločijo vse g krivice. 😉

Upam, da zgoraj nasveti vam bo pomagal najti svojo ljubezen...

Vas prosimo, da delite svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

Ostani lepa, ljubezen in biti ljubljen nazaj...

load...