8 zdravilnih dejavnosti za prekinitev | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

8 zdravilnih dejavnosti za prekinitev

8 zdravilnih dejavnosti za prekinitev

Ali ste bili pobudnik po delih ali na koncu, ki ga prejme, lahko še vedno dobite break up blues. To ni enostavno, vendar je najslabša stvar, ki jo lahko naredimo je, da sedijo doma in živijo v preteklosti. Namesto, v najkrajšem možnem času, začne ob pozitivne korake, da se ven in približno še enkrat, tako da lahko začnete načrtovati svoje novo življenje. Če ste nesrečni dovolj, da bi v mukah razpada blues, tukaj je nekaj korakov, ki jih lahko za začetek bi si malce bolje:

1. Dovolite si en končni dan žalujočih

Naš prvi namig o tem, kako bolje po prekinitvi čutijo pomeni - dovolite si en finalni dan žalujočih. To ni dobro gospodarstvo v vsem tem čustva predolgo, tako da si en sam dan, da je vse spustili ven. Imajo dober krik, krik, če želite, le dobil to žalosti, in potem lahko začeli bolj pozitivno razmišljati.

2. Hang ven z otroci

Otroci so super, in njihovo nedolžnost in naravnost naprej razmišljanje je lahko odličen tonik, ko ste občutek navzdol. Preživite dan z nečakinjo ali nečaka in jih privoščite navadno pico, film ali dan v zabaviščnem parku; boš moral poskusiti zelo težko, da ne, da je zabavno, ko ste okoli otrok.

load...

3. Pojdi divje z dekleti

Še en nasvet za pridobivanje več odmor največ pomeni - imeti dekle je večer, in da je dober! Nekaj ​​pijače in kmalu boste dobili stvari off prsih svojim prijateljem in ne pozabite, da nimate nikogar poročati v zdaj, tako da lahko ostanejo ven tako dolgo, kot vam je všeč.

4. Get pustolovski

Naš naslednji nasvet za pridobivanje več break up je - dobiti adrenalin in poskusiti nekaj novega in pustolovski: nebo potapljanje, plezanje, ali pa traja borilno veščino; lahko pustite nekaj žalosti in agresije, in izkušenj nekaj novega ob istem času.

5. Ven s staro in z novo

De-nered svoje življenje in se temeljito jasno ven, to je en preprost, vendar učinkovit nasvet o tem, kako se počutijo bolje po razpada. Odstranite vse fotografije, CD-jev in drugih stvari, ki vas bodo spominjali na tvoj bivši in spomladanske očistite vaš dom, medtem ko ste na to. Ne pozabite, da jasno, svoj socialni mediji, kot tudi; vam ni treba upoštevati, da je fant več.

load...

6. Preživite čas z družino

Poraba časa s svojimi najdražjimi je še en odličen nasvet za pridobivanje preko razpada in za začetek, da se počutijo bolje. Spomni se, da so nekateri ljudje, ki bodo vedno na voljo za vas, ne glede na to, kaj, preživeti nekaj časa s svojo družino. Še bolje, povabi družinski krog na svoje mesto, bo nadomestil prostor s svojim ex tekme z nekaj ljubezni in smeha in vaš dom počutijo manj osamljen kraj.

7. Registracija na spletni strani za zmenke

Ko ste prepričani, da ste pripravljeni, se prijavite na spletni strani za zmenke. Ni pritiska, da gredo na kateri koli datum še, če ste še vedno dobili preko razpada, še posebej, če niste pripravljeni, vendar pa bo zabavno preverjanje ven na trg, in to vam bo dala pravi zagon, da vedo, da ljudje še vedno hočem te.

8. Pojdi tja in se z enim

Samo zato, ker ste samski, to še ne pomeni, da boste morali skočiti nazaj v igro dating spet, lahko samo uživati ​​samsko za nekaj časa. Ti si brezplačno in nimate vezi, brez obveznosti, tako da lahko narediš vse, kar ti je všeč. Zakaj ne bi sami podali na kratek oddih nekje eksotične za teden ali dva? Daj, si privoščite!

Kako nad razpada ni nikoli enostavno, vendar upamo, da lahko ti nasveti vam pomaga pri premagovanju blues in začeti znova uživati ​​svoje življenje.

Ali imate druge nasvete za pomoč tistim, ki so dobili več kot razpada? Prosimo, jih delijo v komentar oddelku spodaj.

Ostanite srečni in vedno pogledati na svetlo stran!

load...