9 lahkotnih besedilnih idej za Valentinovo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

9 lahkotnih besedilnih idej za Valentinovo

9 lahkotnih besedilnih idej za Valentinovo

Če ste bili preveč sramežljiva, vse dni v letu, da naj vaš simpatij vem, kaj ste mislili, potem je ta čas v letu, hitro približuje, ko postane celota veliko lažje. Valentinovo je idealen čas za malo spogledljiva besedil; ni pritiska, ni nerodno pogovori, le odlična priložnost za testiranje vode z vrstico besedila, in če bo šlo vse hudo narobe, potem lahko rekli, da je le šalil! Če sedite štorast s svojimi ključi poskuša izdelati duhovito črto, nato pa bomo dali našim vrhunskim devet spogledljiva besedila za Valentinovo:

1. Pusti ga prazno

Ti bodo zagotovljena odgovor, če mu besedilo, ki pravi, da nič ne pošlje! Ko se odziva, brez dvoma spraševala, kaj za vraga je tvoj tekst vse okoli; imate začetke pogovora, da se povsod, kjer želite, da bi šel.

2. "Kličem policijo!"

Da ga bom dobil v potu in ko odgovarja, lahko odgovori z 'Ker si ukradel moje srce "...

3. "Sinoči sem sanjal o tebi..."

To je dobra za vsakem letnem času in ga je dobil, da vas o sanjah. Samo je treba pripraviti z odgovorom in ne bi sanje pare enega, če ga ne dobro vedeti, da bi lahko bila malo preveč prezgodaj.

load...

4. "Želim si tu..."

Eden od srčkan idej spogledljiva besedilna sporočila za Valentinovo bi bil: "Želim si, da bi bili tukaj... Dajte mu vedeti, da si raje z njim nocoj in je morda celo prišel in se vam pridružijo za večerjo!

5. "Boš moj Valentine?"

Stare so najboljši in ne morete dobiti veliko bolj do točke, kot je ta. Ne izgubljajte časa, premagal okoli bush, samo vprašati!

6. "Razmišljanje o tebi to jutro. Veselo valentinovo!'

Ena izmed najbolj nevtralnih spogledljiva idej besedilo sporočila za Valentinovo bi bil: "Mislim nate zjutraj... Srečno Valentinovo dan!" Zgodnji ptič ujame plen! Priti v prvo s tem Valentinovo zbudi besedilom zanj; da bi ostal v njegovih mislih ves dan.

load...

7. "Izgubil sem medvedka in rabim pocrkljam... Kaj pa ti? '

Morda boste le dobili novega medvedka, ampak, hej, si jih vsi ne morejo zmagati.

8. "Kako je tvoj dan je Valentinovo?"

Tole je brez pritiska, ključavnica za kasneje v dnevu. Daj mu priložnost, če se bo počuti osamljenega in bi radi malo podjetje.

9. "Pozabil si mojo vizitko, kjer se bomo nocoj?"

Eden od naravnost naprej spogledljiva idej besedilo sporočila za Valentinovo bi bil: "Pozabil si mojo vizitko, kjer se bomo nocoj?" Daj mu krivda potovanje ni bil pričakoval in je lahko samo želim, da bi bilo do vas. Nasilno pristop je lahko včasih najboljše.

Vas prosimo, da delite svoje spogledljiva ideje besedilnih sporočil za Valentinovo v komentar oddelku spodaj.

load...