9 nasvetov o tem, kako narediti dober prvi vtis na mati svojega fanta | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

9 nasvetov o tem, kako narediti dober prvi vtis na mati svojega fanta

9 nasvetov o tem, kako narediti dober prvi vtis na mati svojega fanta

Imaš mimo prvem zmenku. Ste bili igranje za nekaj časa, ste sploh imeli svoj prvi boj in ste še vedno močna. Zdaj prihaja panike, čeprav; je čas, da se sestane z mamo! Zdaj ste v resnici dogaja, da ugotovite, če je ta romanca trajala, ker, če nisi dovolj dober za svojega fantka, potem boš imel velik problem na rokah. Če ste psyching se za to prvo srečanje s strašno vrste, nato pa preberite 9 nasvetov o tem, da bi to bilo vse pomembne dober prvi vtis s svojim fantom matere:

1. Ali svojo domačo nalogo

Izvedite vse, kar lahko o svojih fantov starši, preden greš. Vprašaj ga, kaj je njegova mati je všeč, si oglejte družinskih fotografij, da bi dobili idejo o tem, kaj jim bo všeč in ne marajo, in ugotovite, če ima njegova mati nobene močne prepričanja ali hišne sovraži. Vi ne želite, da bi povedal svojo mater vse o svojih ateist pogledih le ugotovili, da je ona baptistični duhovnik.

2. Bodite vljudni in ne pozabite svoje manire

Biti vljuden in se spomnimo na obnašanje bo tudi vam pomaga narediti dober vtis na starše svojega fanta. Njegova mati je verjetno preživel let svojega življenja poskušal spraviti sina ne žvečiti svojo hrano z odprtimi usti, tako da se ne bo preveč zadovoljen, da ste to počeli. Ne pozabite, da ona misli poroko tukaj in ona se dogaja, da želijo videti dekle, ki se dogaja, da nosijo na njeno dobro delo za njo in da sina v pregled.

load...

3. Prinesite cvetje ali škatlo čokolade

Vse ženske ljubijo cvetje in skoraj vsi ljudje radi čokolado, tako da še en namig o tem, kako narediti dober prvi vtis na svojega fanta matere je, da ji je prinesla lep šopek ali škatlo priboljšku - čokolado, ko jo sestali na prvi čas. Se le prepričajte, da poizve svojim fantom o svojih željah prvič, da ne želite, da bi le svojo čokolado, da ugotovite, da je alergičen na to.

4. Vaš najkrajše krilo in najnižje cut top niso primerne za to priložnost 

Naš naslednji nasvet o tem, kako narediti dober prvi vtis na svojega fanta mama je - uporabljati ustrezno oblačenja. To ni čas za samoizražanja, prefinjenosti in individualnosti, in nosite najkrajšo krilo in najnižje cut top ne bo narediti dober vtis. To ne gre toliko za pretvarja, da je nekaj, kar niste, to je več o tem kaže, da jemljete srečanje resno in da spoštujejo svoje fante družino.

load...

5. Bodite pozorni in pokazati svoje iskreno zanimanje

Bodite pozorni na to, kar je njegova mati je rekel in se vključi v pogovor. Ona bo počaščen, če bo zanimanje, kaj ima za povedati in ona bo hitro segreje na vas. Zagotovo bo vaš telefon daleč od oči, da ne bo navdušena, če vam zdi, da je preveč zaposlen, da bi to srečanje resno.

6. Izogibajte se alkoholu. Ne trkanje nazaj posnetkov!

Alkohol lahko se boste počutili preveč sproščeno, vendar, če želite narediti dober prvi vtis na svojega fanta mati, mu izogniti, če lahko. Če so za pitje alkohola, nato pa se dobro zaveda, koliko so piti in ne pijte hitreje, kot so. Ne pozabite, da ste se ukvarjajo z drugo generacijo tukaj; potrkala nazaj posnetki niso izumili, ko so bili mladi!

7. Najti skupne točke in poskušajo graditi vez

Iskanje skupnega interesa, tudi če je najmanjši stvari, ki jih imate skupnega s svojim fantom matere, lahko še dolgo pot proti pridobivanje ste družina sprejela. To bi lahko bila ljubezen do nakupovanja, TV program, ki ga tako gledanje ali avtor, ki imate tako branje. Vse, kar ste si podobni vam bo pomagal zgraditi vez.

8. Vprašajte tvoj fant matere o otroštvu njenega sina

Ena stvar, ki vam je skupno, tvoj fant, zato se naš naslednji namig o tem, kako narediti dober prvi vtis na svojega fanta mama je - vprašajte jo o otroštvu njenega sina. Večina mater radi reminiscing o času, ko so v resnici bili njihovi fantje fantje. Njen vam povedal vse tiste zgodbe o tvoj fant, ko je bil še otrok, se bo prebiti led in vam nekaj lahkotnim pogovarjati. Tvoj fant bo verjetno Migoljiti malo, vendar naj ne skrbi.

9. Če želite, da vaše prihodnje življenje, da bo lažje, bi se izognili soočenju na vseh stroškov

Predvsem pa, ne boste dobili v argument s starši svojega fanta na prvem srečanju. Izogibajte se vse nevarne teme v kot vero in politiko, in tudi če ne rečem nekaj nezaslišanega, samo ugriz jezik. Lahko bi rekli, da ne bi smelo biti pomembno, ampak realnost je, da, če imate odobritev svojega fanta matere, vaše življenje v prihodnosti se bo celota veliko lažje, kot če ne.

Kako narediti dober prvi vtis na svojega fanta mamo? Ali imate druge nasvete? Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...