9 nasvetov o tem, kako zgraditi svoje zaupanje z fanti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

9 nasvetov o tem, kako zgraditi svoje zaupanje z fanti

9 nasvetov o tem, kako zgraditi svoje zaupanje z fanti

V preteklosti so ljudje vedno povedlo, ko je prišel, da iščejo potencialnega partnerja, in žensko, ki približal človek je bil celo mnenja, da se da naprej in nepravilno. Ampak stvari se spreminjajo, in smo enakopravno zdaj, ampak, da vam ne pomaga, če vam je težko govoriti z moškimi. Če nimate zaupanja, ko se pogovarjam s fanti, nato pa še brati naših devet nasvetov o tem, kako vzpostaviti to zaupanje in se približuje fantje malo lažje:

1. Vedeti, da je na koncu dneva, moški in ženske prihajajo iz istega planeta

Naš prvi namig o tem, kako graditi zaupanje s fanti se - ponovno razmisliti o tem, kako si ogledati moške. Začnite tako, da ustavi svoje misli, da so fantje nekakšen skrivnostni pasme, ki prihajajo z Marsa, ki so povsem drugačni od deklet, ki prihajajo iz Venere. Da, obstaja nekaj precej očitne razlike in nekaj malo bolj subtilna, vendar pod vse ostalo, smo vsi ljudje in imajo enake občutke. Poskusi, da ne bi videli stereotipno človeka, ko pogledaš na moškega, je samo še en človek. Konec koncev, lahko preprosto govoriti z dekleti in so ljudje, zakaj ne fantje?

2. Prijateljstvo je vedno dober začetek

Naš naslednji nasvet o tem, kako graditi zaupanje s fanti je - vem, da je prijateljstvo je dober začetek. Kadar ni možnosti za karkoli, ampak prijateljstvo z drugo osebo, da ne čutijo nobenega pritiska na vse, vendar pa bi v možnost odnosov in intimnosti, in ti verjetno začeli čutiti pritisk pilote na. Ko se prvič sestane vsakega moškega, ali ne bi želeli stvari, da bi dobili bolj resno, najprej samo prizadeva za prijateljstvo in se bodo stvari veliko lažje. Usedite se, da prijatelji, če se razvija še naprej - dobro, če ne - to ni veliko napitkov, tako cenijo njegovo prijateljstvo potem.

load...

3. Če ste oskarjem nagrajeni igralka, vedno sami!

Pretvarja, da je nekdo, ki ga ne, ni enostavno, če ste oskarjem nagrajeni igralka. Tudi najboljši igralci dobili tremo, zato ne preseneča, če dobiš živčni dajanje na dejanja. Samo bodi to kar si, kot bi morali biti, če si govoril, da dekle tvoj prijatelj in svoje prave osebnosti in vaši naravni čar vas bo skozi.

4. Ne poskušajte tako težko, da ga vtis!

Še en nasvet o tem, kako graditi zaupanje s fanti je - bi se izognili pritisk poskuša narediti vtis. Če mu ni všeč, potem je to njegova izguba! Preveč trudi narediti vtis bo le, da boste bolj živčni, ali pa bo vam zdi obupno, ki običajno ni privlačna... To je, zakaj večina nas sovražijo zaposlitvenih razgovorov, saj se trudimo, da bi vtis, da se sprostite, nasmeh in klepet z njim, kot bi kdorkoli drug; se bodo stvari enostavno in če obstaja resnična povezava med vama, potem se bodo stvari tok naravno.

5. Namestite v nekaj prakse

Vaja dela mojstra, tako da naš naslednji namig o tem, kako graditi zaupanje s fanti se - se uporablja za klepet z moškimi ne ogroža okolje na prvem mestu. Začnete lahko tako, da poskušajo narediti kramljanje z nekaterimi fanti pri delu. Več o tem malo več o tem, kaj si ljudje ustrezno in boste ugotovili, da niste res, da je drugačna od deklet.

load...

6. Samo spreminja način, kako stojijo lahko se boste počutili bolj samozavestni

Eden izmed najlažjih nasvetov o tem, kako graditi zaupanje s fanti je - izboljšati svojo držo. Če si dal glavo dol, Nevesta in poskusite "skriti", boste dejansko počutijo manj samozavestni, kot si v resnici. Pomislite na vašo držo. Stojalo z naravnost nazaj in glavo visoko dvignjeno, in boste začeli čutiti val zaupanja s tabo.

7. Ven iz vašega območja udobja in se pridružite v pogovoru

Ne pozabite, da je najbolj živčnih wracking del pogovora je tvoj prvi stavek, potem postane celota veliko lažje. Če ste v skupini nastavitev in se počuti, kot da ne gre, potem poskusite in samo dobil besedo ali dve in boste presenečeni, kako hitro se bodo ljudje začeli boste tudi v pogovoru, celo fantje!

8. Obstaja samo ena vas na tem planetu, tako da se ne primerjate z drugimi, ljubiti sebe, namesto

Nesmiselno je v primerjav med sebe in druge, saj je samo eden od vas. Vi ste edinstveni, lepo in da je vse, kar šteje, tako da namesto skrbi, kaj drug dekle nosi ali kako je naredila svoje lase, ne pozabite svoje lastnosti in vero v njih, to je še en pomemben nasvet o tem, kako graditi zaupanje z fantje. Ti si čudovita, velika, edinstvena, čudovita in je samo tista, ki jo na tem planetu! Zapomni si vedno!

9.... Zapomnite si, fantje radi govorimo, da dekleta!

In naš končni nasvet za vas, če niste prepričani v pogovoru s fanti, samo ne pozabite, da fantje, kot Dejstvo je, da je všeč, ko dekle začne govoriti z njimi, daje svoje zaupanje veliko spodbudo! Torej ne bodite zaskrbljeni glede tega, da želijo govoriti z vami!

Kako zgraditi zaupanje s fanti? Ali imate druge nasvete? Prosim, vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

Ostani lepo, veselo in z zaupanjem!

load...