9 pogovorov, s katerimi se boste držali stran od prvega dne | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

9 pogovorov, s katerimi se boste držali stran od prvega dne

9 pogovorov, s katerimi se boste držali stran od prvega dne

Prvi datumi pogosto lahko-živec wracking izkušnje, kar je razlog, zakaj si ne bi smeli kriviti sebe, če se zgodi, da usmerja pogovor nekje rahlo neprijetno. Konec koncev, kdo lahko pomaga polil s pijačo, preden se je hitro kričali ven na prvo vprašanje, ki pops v glavi spremeniti temo in s tem odvrnilo fant iz dejstva, da je vino dobesedno povsod ?!

* Razlitje pijačo *

"SO! Kaj je tisto, kar je bil tvoj bivši všeč? Še vedno jo ljubim? Hm, mislim, nisem mislil, da prosim, da. Vam ni treba odgovoriti, žal! "

In ne me začel kramljanje. Ko je jasno, da je pogovor petered ven, se zanašamo na kramljanje, da se stvari spet dogaja. Toda kramljanje lahko tako dolgočasen, klišejski - in nerodno.

load...

Torej, samo v primeru, da ste dobili datum postavili v vrsto in se sprašujete, kaj za govoriti na prvem zmenku, pa si oglejte temah 9 pogovor, ki jih res potrebujejo, da ostanejo zunaj.

1. Exes

Ja, tudi če ne polivajte svoje vino povsod in potrebujejo nekaj obrniti pozornost drugam, vzgajajo predmet EXEs ni dobra ideja.

Ne samo, da jih ne skrbi, da govorijo o svojih EXEs, vendar pa tudi ne skrbi, da slišim o tvoji bodisi!

Vzgajajo svoje bivši ljubimec med pogovorom bo namig samo za fanta, da ste še vedno zanima. Tudi če živijo na dejstvo, da je bil prav grozno ali nor, bo vaš prvi dan dobili vtis, da je, hej, morda še vedno uzdiše iti nazaj k njemu in njegovih norih načinov.

load...

2. Kaj še tako iskali?

Vse ženske želijo vedeti, če imajo kanček priložnost s fantom. Radi bi vedeli, če smo njegov tip, in da bi bilo, da ste na koncu sprašuje, kaj išče.

Morate upreti, čeprav. Prvi dan je vse o spoznaš nekoga, ki ima smeh in sproščujoče okoli drug drugega. Če ga prosi, da prenese sol pred sprašuje, kaj on išče, on se dogaja, da se počutijo neprijetno. Resnica je, da on ne bi vedel, kaj išče. Resnica je, da je to verjetno samo vesel dobili, da veš.

3. To je tisto, Hate

Nihče ne mara moaner na prvem zmenku. Nihče ne mara slišati nekdo govori o tem, kaj jih sovražijo.

Še huje, nihče ne mara rambler, ki dobesedno ne more ustaviti stokanje, ko so začeli.

"In veš, kaj sovražim?"

Moraš biti pozitiven na prvem zmenku in se izogniti komentiranju stvari, ki jih res dobili svojo kozo. Ste na dan - uživajte! Občutite ljubezen! (Pa čeprav ni niti vprašal, če te ljubi samo še).

4. Delo

Govorimo o svojem dnevu v službi s prijatelji, je čisto v redu, ker si vsi delijo enake občutke. Vaš prijatelj ve, kdo je tvoj šef, in ona ljubi poslušati vse vaše anekdote o tem, kdo je ustrelil ta čas.

Ampak, če vaš datum kaže zanimanje za svoje delo, je verjetno najbolje, če bi se izognili govorimo o vaši pisarni, saj lahko dobite zelo hitro dolgočasno. Razen če imaš super-kul službo, kot je delal za NASA. Vsekakor se pogovorite o tem. Ali tujec lovec. To je zabavna!

5. Politika

To je tudi velik no-no, saj lahko privede do ogrevane argumente na mizo. Eden od vas bi lahko na koncu huffing!

Razen, če si tako delijo isto politično stališče, je pa priporočljivo, da ne govorimo o politiki. To se lahko izkaže grdo, če ugotovimo, da je eden od vas odločno kapitalist, ki podpira srednjega razreda, medtem ko drugi je barvana v socialističnih volne, ki želi znižati kapitalizem. Lahko se v te stvari, o prihodnjih datumov, ampak za zdaj naj bo za vaše hišne ljubljenčke, v redu?

6. Žaljive Šale

Saj veš, kako je. Po enem ali dveh pijač, je lahko enostavno počutim tako sproščeno in na enostavnost, da poskusite svojo roko na malo komedije. Šale pridejo ven - vključno z žaljivo narave.

Ti so v redu okoli svoje prijatelje, ki vedo, da ste samo poskušam zabavati. Toda očarljiv strokovno nisi nikoli srečala? Velik ne-ne! Nimaš pojma, kako se bodo odzvali, ali kako se počuti o določenem predmetu. Napačno na strani previdno in kolutu tiste, Knock Knock šale tvoja mama ti rekel, ko si bil otrok.

7. Vreme

Kako si zapolniti ta molk, ki vedno zgodi na neki točki na prvem zmenku?

Lahko ste kreativni in izmisliti zanimivo vprašanje.

Ampak ne zanašajo na vzgoji vreme!

"To je bila tako nesrečna v zadnjem času, ni bilo?"

Vreme je res dolgočasnega tema pogovora, ki ne bo vodila pogovor dogaja. V bistvu bo to, da se stvari še bolj položna. Izogniti.

8. Tehnična Vafelj

Imaš 4K nameščen na vašem domu? Dobil najnovejši Nikonov fotoaparat z 22 milijonov slikovnih točk in možnost fotografiranja 8 slik na sekundo? To je kul.

Kaj pa, če je vaš datum nima pojma, kaj vse to pomeni? Ti boš mu je rodila. To je najbolje, da uporabite svoj razum in ugotovili, da bi dejansko lahko svoje znanje o pripomočkov dolgočasno, kot pa ga je navdušil.

9. Denar

"Torej, koliko ste zaslužili?"

Hm... Awkward !!

Nihče ne mara, da se vprašanje o tem, koliko zaslužijo. Nekateri folk so previdni glede razkrili svoj zaslužek s svojimi najbližjimi prijatelji, tako da jih bomo zagotovo zaskrbljenih izmenjavi takih informacij s prvim dnem. Poleg tega lahko tudi, da zveniš Kopač zlata.

Kaj govori o tem na prvem zmenku?

Kakšni so vaši nasveti?

load...